Zerg13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Γιατι που θα βλεπε οτι εχεις μπουκαλι θα εμπενε μεσα στο σπιτι σου να δει τι κανεις; Και ναι αυτο που εκανες με τα χημικα ενα ολοκληρο βραδυ, της καταστρεφεις τα υδραυλικα. Και πρεπει να σπασεις ολο το μπανιο μετα για να τα φτιαξεις.
Θεkλα Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Νοικιαζα δωματιο με δικο μου μπανιο στο 2ο οροφο του σπιτιου της γιαγιας (75+). Το οποιο σπιτι σε 1.5 μηνα το πουλουσε.
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Από τι βούλωσε? Το καλύτερο είναι να προσέχεις να μην ξαναβουλώσει. Βάλτε ένα προστατευτικό να μην πηγαίνουν οι τρίχες στην αποχέτευση, μην πετάτε μέσα λάδια (ή άλλα πράγματα) και δεν θα ξαναβουλώσει. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να βουλώνει συνέχεια αν προσέχεις. Όσο και να προσέχεις, όταν η γυναίκα που έχει μπόλικο μαλλί λούζεται κάθε δύο μέρες (αν δεν τύχει πιο συχνά) και χρησιμοποιεί εκτός από σαμπουάν και μάσκα μαλλιών, και κάνουμε και οι δύο ντουζ τουλάχιστον μια φορά τη μέρα, ε δεν το θεωρώ και απίθανο. Και να σκεφτείς ότι εγώ έχω κοντό μαλλί, και ότι η γυναίκα δεν έχει τριχόπτωση, χάνει ελάχιστα μαλλιά. Επίσης η γυναίκα χρησιμοποιεί συνήθως σαπούνι για το σώμα αντί για αφρόλουτρο, ενώ το δικό μου αφρόλουτρο δεν είναι από αυτά του εμπορίου που κάνουν τόνους αφρού. Και τι να βάλεις σε τέτοιο σχαράκι που να πιάνει τις τρίχες; Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι. Σε πιο παλια σπιτια,οι σωληνες αποχετευσης ηταν πολυ στενοι με αποτελεσμα να βουλωνουν για πλακα,ποσο μαλλον τωρα που η χρηση της μπανιερας ειναι πολυ πιο συχνη.Εγω πχ σε πολυκατοικια 40χρονων αναγκαστικα εσκαψα ολο το μπανιο γιατι βουλωνε συνεχεια η μπανιερα,τα σιφωνια και η λεκανη. Το τουμποφλο εχει νοημα αν μπει σε στενο χωρο και μπορεσει λογο της πιεσης να ανοιξει το βουλωμα.Αν το βαλεις εκει ετσι οπως το περιγραφεις δεν θα κανει τπτ,ισα ισα θα γεμισει το μπανιο αναθυμιασεις,εκτος βεβαια αν καταφερεις και το βαλεις στην πλαινη τρυπα,με προσοχη βεβαια γιατι ειναι καυστικο. Προφανώς και αν βάλω κάτι, θα το βάλω στην τρύπα και δε θα το πετάξω απλώς μέσα στη βάση περιμένοντας να πάει μόνο του. Αν ήταν κάτι σαν το παραπάνω, θα είχε συλλέκτη μαλλιών, αυτό που έχω εγώ δε νομίζω πως παίρνει κάτι τέτοιο.
Θεkλα Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δε γνωρίζω αν υπάρχει κάτι πάντως. Τόσο πολύ εφραξε από τρίχες όμως; Συνήθως όπως λες, αργει απλά να τραβήξει το νερό - όχι ότι βουλώνει τελείως - τελείως. Αν είναι τρίχες, τοτε φαντάζομαι οτι θα σου έκανε και κάτι σε στυλ Tuboflo ή λίγο πιο οικολογικό και ακίνδυνο. ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ fixed
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Όχι, μέχρι να το πειράξω εγώ σήμερα δεν είχε βουλώσει τελείως, απλά είχε μειωθεί αρκετά η απορροή, σε φάση που όσο καθόμουν στο ντουζ (δεν κλείνω το νερό), όλο και ανέβαινε η στάθμη του νερού, ενώ πριν ήταν κομπλέ. Αλλά μόλις έκλεινα το νερό, σε περίπου 30-45 δευτερόλεπτα είχε φύγει. Μόλις έβγαλα κάτι μάζες (μη φανταστείς τίποτα τρελό) απ' την τρύπα, τότε για κάποιο λόγο βούλωσε εντελώς.
ILIAS GR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Αυτό το σιφόνι της ντουζιέρας δεν είναι το κεντρικό, αυτό καταλήγει στο σιφόνι δαπέδου και παίρνει και το νιπτήρα, την υποδοχή του πλυντηρίου, μπιντέ αν υπάρχει και ούτω καθεξής. Από αυτό τα σιφόνι βγάλε το σχαράκι εντόπισε την υποδοχή που έρχεται από την ντουζιέρα και πέρασε ένα λεπτό και εύκαμπτο συρματόσχοινο ή ένα από αυτά που χρησιμοποιούν οι ηλεκτρολόγοι για να περάσουν τα καλώδια.
Liverpool89 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Βγαλε ολο το νερο με καποιο σφουγγαρι, μετα με καποια ατσαλινα αρχισε το σκαψιμο και τραβηγμα. Βαλε φακο να βλεπεις
Anorymous Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Εμένα οπότε βουλωνει το ντους παίρνω μια μεγάλη σύριγγα την γεμίζω αέρα και μετά τον βγάζω με πίεση.
idomeneas7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Τι σχαράκι έχεις σε μπανιέρα/ντουζιέρα και νιπτήρα? Κάτι θα υπάρχει σίγουρα να μαζεύει τρίχες, αν έχουμε ίδια θα σου πω τι βάζω εγώ. Εκτός από του κεφαλιού είναι όσες ξυρίζεις που επιβαρύνουν.
ΛεναΛενα Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Στο δικο μας σπιτι (30 ετων) υπαρχει και ενα ακομη σχαρακι οπου παιρνουν ολα τα νερα του μπανιου (τουαλετα, νιπτηρας, πλυντηριο) και ειναι σχετικα ευκολο εαν βουλωσει καποιο απο αυτα να υποβοηθησουμε ανοιγοντας το συγκεκριμενο..προσωπικα βρηκα χοντρο συρμ το οποιο γυρισα στην ακρη ωστε να γινει σαν 'αγκιστρι'..πιανει τα παντα!μπλιαχ....
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Όχι μπλιαχ Δικές σου τρίχες κτλπ είναι (Αυτό που λες είναι το σιφωνι δαπέδου και είναι το κεντρικό σιφώνι που πέφτουν όλα εκεί και μετά πάνε στην κεντρική αποχέτευση)
Θεkλα Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Το εχω δει και αλλιώς. Μεταλλική κρεμάστρα, κομμενη με πένσα και το σύρμα στο σιφωνι.
ippo11 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Στις 26/3/2017 στις 1:49 ΜΜ, phanispal είπε Λοιπόν, το έβγαλα. Το νερό φεύγει όχι κάθετα, αλλά υπάρχει μια μικρή τρύπα το πλάι. Το πρόβλημα πλέον είναι ότι ενώ έβγαλα ό,τι χοντρό μπορούσα με το χέρι, για κάποιο λόγο πλέον βούλωσε για τα καλά και ενώ πριν αργούσε αλλά έφευγε το νερό, πλέον τίποτα. Συρματόσχοινο δεν έχω, πώς το ξεβουλώνω τώρα; Καλημέρα! Μια ερώτηση καθώς θέλω κι εγώ να χειρουργήσω το δικό μου σιφόνι!..Αν βγει το στρογγυλό καπάκι που γυρνάει προκειμένου να το σφραγίσει ..απο κάτω δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σταθερό σχαράκι ή είναι ιδέα μου? Το απο κάτω πως βγαίνει?
phanispal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Είναι μαζί ενωμένα τα δύο στρογγυλά που λες, μαζί θα βγουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα