mihalis19 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Tο έψαξα λίγο σήμερα αλλά δεν βγαίνει άκρη χρεώνουν πολλά για extra GB . Και επίσης πάει 1 adsl ανά speedbooster. Έχω μια ακόμα λύση στο ίδιο σημείο έχω μια ακόμα γραμμή. Αργότερα όταν την μεταφέρω οτε θα μπορώ να βαλώ εκεί speedbooster Και να συνδέομαι από εκεί. ή να μεταφέρω την κάρτα. Είναι τραγικό όμως να έχω μπει σε ΟΛΕΣ αυτές τις διαδικασίες για μια καλύτερη σύνδεση...... Πάλι καλά που έχω και λίγες γνώσεις και έχω κάνει τόσα αλλιώς ακόμα με 3mbps θα ήμουν. Μην σας πω και με dial up χαχαχαχαχα
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 τοτε ναι η θα πρεπει να δωσεις τα πολλα παραπανω λεφτα για πιο πολλα gb ή δευτερη γραμμη ή σε adsl φιλου. καλα ναι ειτε τραμπαρεις τις sim ειτε απλα συνδεεις το καινουριο και ξεσυνδεεις το παλιο.ενα ethernet ειναι. δυστυχως αυτα ειναι γνωστα προβληματα εδω και πολλα χρονια.οτι πρεπει να πληρωσεις για τις κολονες και γενικως οτι καποια απομονομενα σημεια ειναι ξεχασμενα και δεν ασχολειται κανεις για τον λογο οτι θα χαλασουν χ χρηματα τα οποια θα τα παρουν πισω μετα απο 10 χρονια.φαντασου δηλαδη να πληρωσει ο οτε 5000 ευρω για να φερει adsl σε σενα και εσυ να πληρωνεις 50 ευρω το μηνα.θα βγαλουν τα λεφτα μετα απο 100 μηνες. αν ηταν και αλλα σπιτι που ηθελαν θα ηταν πιο απλο αλλα για ενα σπιτι.μετα η λυση ειναι καποιος να βαλει vdsl οπως ειπαμε ή adsl και να κανεις Link με αυτον. το δορυφορικο ειναι μεν μια λυση αλλα περα οτι εχει χ giga πριν σου κανει throttling εχει και τεραστιο ping. 3 hours ago, mihalis19 said: Tο έψαξα λίγο σήμερα αλλά δεν βγαίνει άκρη χρεώνουν πολλά για extra GB . Και επίσης πάει 1 adsl ανά speedbooster. Έχω μια ακόμα λύση στο ίδιο σημείο έχω μια ακόμα γραμμή. Αργότερα όταν την μεταφέρω οτε θα μπορώ να βαλώ εκεί speedbooster Και να συνδέομαι από εκεί. ή να μεταφέρω την κάρτα. Είναι τραγικό όμως να έχω μπει σε ΟΛΕΣ αυτές τις διαδικασίες για μια καλύτερη σύνδεση...... Πάλι καλά που έχω και λίγες γνώσεις και έχω κάνει τόσα αλλιώς ακόμα με 3mbps θα ήμουν. Μην σας πω και με dial up χαχαχαχαχα
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 7 hours ago, divo said: Μόνο σε μονοκατοικία και αυτό για εμπλουτισμό δικτύου η αντικατάσταση όχι για επέκταση Για δε τις πολυκατοικίες υποχρεωτικά εισαγωγή Είπαμε μέχρι 200μ τα 450μ τα ξεχνάμε...... Σε ό τι έχω δει για τα 11 ευρώ ήταν μόνο καλώδιο και αυτό είναι στο περίπου 11. Και αυτό επαρχία Αττική μέχρι στιγμής Τουλάχιστον δεν έχω δει πουθενά να χρεώσουν κάτι και αυτό Γιατί στα περισσότερα υπάρχει ήδη γραμμή που ακόμα και χαλασμένη να είναι στην αντικαθιστούν ναι απο 3-4 διαμερισματα και πανω παει εισαγωγη.βεβαια θεωρητικα και εμπλουτισμο να πας να κανεις εχει δικαιωμα νομιζω αυτος που εχει το σπιτι να μην σε αφησει να περασεις καλωδιο ή και να ζητησει να μην περναει καλωδιο απο εκει αν πχ θελει να φτιαξει την προσοψη του σπιτιου.δεν νομιζω να πληρωσεις να μην σου ριξουν και 450 μετρα αλλα τι θα χρεωθεις αυτο ειναι αλλη ιστορια.εξαρτατε και ποιος θα το ζητησει παντα:P .καποτε ελεγαν οτι χρεωναν και τις κολωνες αμα δεν υπηρχαν .δεν ξερω αν αλλαξε κατι σε αυτο.γιατι 200 μετρα δεν γινεται να μην βαλεις κολωνα ενδιαμεσα.ειναι πολυ μεγαλη αποσταση απλα για να ριξεις καλωδιο.αττικη πρεπει να ειναι κανα καινουριο σπιτι σε κανα βουνο πανω για να μην υπαρχει καλωδιο.δηλαδη σε περιοχες που ειναι αραιοκατοικημενες.ντραφι/πανοραμα βουλας,γλυφαδας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα