Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λες να παιζει βλακεια στο bonding? σωστο θα δω αν βγαλω το dsl καλωδιο τι θα κανει. ελπιζω να μην ειναι απαρειτητο το bonding

Δημοσ.
1 hour ago, mihalis19 said:

λες να παιζει βλακεια στο bonding? σωστο θα δω αν βγαλω το dsl καλωδιο τι θα κανει. ελπιζω να μην ειναι απαρειτητο το bonding

Ας γινουν δοκιμες να δουμε τι μπορει να φταιει και τι οχι .Επειδη ειναι και τελειως διαφορετικη τεχνολογια ή καθε γραμμη δηλαδη η μια vdsl ή αλλη 4g ποτε δεν ξερεις τι σκαλωμα μπορει να πεφτει ακομα και στο bonding ή να ειναι καποιο bug ή δεν ξερω τι. Δεν ειναι οτι εχουν βαλει και απειρα ατομα το cosmote home booster. βγαλε  για αρχη την adsl/vdsl απο πανω να δουμε αν θα αλλαξει κατι.αν εχεις παλι το ιδιο θεμα ισως κατι με το σημα μετα.  Σιγα σιγα να αρχισουμε να αποκλειουμε καποια πραγματα που θα δοκιμασεις και δεν θα φταινε ωστε να ειναι πιο ευκολο να βρουμε τι φταιει.

εκτος αν το προβλημα ειναι μετα στο streaming πχ ο server οποτε δοκιμασε να κανεις κατι Upload καπου αλλου για να δεις αν το κανει.

Δημοσ.

Όχι σίγουρα δεν είναι το streaming στον server ! Από wind 4g όταν κάνω streaming ποτέ δεν έχω dropped frames και ρολάρει τέλεια 

Δημοσ.
2 hours ago, mihalis19 said:

Όχι σίγουρα δεν είναι το streaming στον server ! Από wind 4g όταν κάνω streaming ποτέ δεν έχω dropped frames και ρολάρει τέλεια 

ωραια αρα δοκιμασε μονο του το 4g και μονο του το adsl/vdsl να δουμε αν ετσι παιζουν σωστα.

Δημοσ.

Δεν ξερω πόσες μερες χρησιμοποιείς το speedbooster αλλα σε αναλύσεις άνω των 480p να εισαι σίγουρος οτι τα 40gb θα φύγουν σαν νεράκι σε γραμμή που πιάνει 5mbps. 

Γνωστός μου με παιδια με γραμμή γύρω στο 8 που εβαλε, τα παιδια με το YouTube (σε περίοδο με σχολεία και τέτοια οχι διακοπών) πιναν τα 40gb στο 20ημερο. Που βλέπουν και κατι βλακειουλες. 

Δημοσ.

Πρέπει να έχεις ΠΛΗΡΗ γνώση το πως το χρησιμοποιείς. Ισχύει αυτό που λες. Αν ξέρεις τι κάνεις μια χαρά είναι. 

Πχ εγώ για streaming 720p χρειάζομαι 1gb περίπου την ώρα. 

Ο στόχος είναι 2 ώρες livestream την μέρα (που δε το καταφέρνω πάντα) 

Άρα

1gb* 2 ώρες= 2gb την μέρα

2gb/ μέρα * 7=14gb την βδομάδα

14gb/βδομάδα * 4 βδομάδες = 56GB το μήνα. 

Και έχω και άλλα 30gb από την wind με simplefi2. (παρόμοιο σύστημα) 

Παλιότερα που είχα μονο wind με μια ώρα stream Και λίγο περιορισμένη ποιότητα ήταν μια χαρα. 

Δημοσ.

Ερώτηση.  έχει κανείς ιδέα πόσο θα μπορούσε να χρεώσει ο ΟΤΕ για κολώνες για 400 - 450 μέτρα?

Πόσο περίπου μπορεί να είναι?

Μετά από παράπονα που έκανα και μετά από έλεγχο που έκαναν μου είπαν ότι το μόνο που μπορεί να γίνει να είναι να φέρουν κολόνες από άλλο σημείο. 

Η απόσταση είναι όσο λέω παραπάνω. Αλλά δεν μου είπαν κόστος. 

Προφανώς και θα είναι πολλά λεφτά απλά έχω απορία πόσα θα μπορούσαν να είναι. 

Δημοσ.
On 4/5/2018 at 08:55, Μακιαβέλλι said:

Δεν ξερω πόσες μερες χρησιμοποιείς το speedbooster αλλα σε αναλύσεις άνω των 480p να εισαι σίγουρος οτι τα 40gb θα φύγουν σαν νεράκι σε γραμμή που πιάνει 5mbps. 

Γνωστός μου με παιδια με γραμμή γύρω στο 8 που εβαλε, τα παιδια με το YouTube (σε περίοδο με σχολεία και τέτοια οχι διακοπών) πιναν τα 40gb στο 20ημερο. Που βλέπουν και κατι βλακειουλες. 

to utube γενικως κατεβαζει πολυ Data.το βλεπω και στο κινητο με 3g/4g Που αμα ανοιξω Utube Μετα σου λειπουν πολλα megabytes δυστυχως.

On 4/5/2018 at 11:00, mihalis19 said:

Πρέπει να έχεις ΠΛΗΡΗ γνώση το πως το χρησιμοποιείς. Ισχύει αυτό που λες. Αν ξέρεις τι κάνεις μια χαρά είναι. 

Πχ εγώ για streaming 720p χρειάζομαι 1gb περίπου την ώρα. 

Ο στόχος είναι 2 ώρες livestream την μέρα (που δε το καταφέρνω πάντα) 

Άρα

1gb* 2 ώρες= 2gb την μέρα

2gb/ μέρα * 7=14gb την βδομάδα

14gb/βδομάδα * 4 βδομάδες = 56GB το μήνα. 

Και έχω και άλλα 30gb από την wind με simplefi2. (παρόμοιο σύστημα) 

Παλιότερα που είχα μονο wind με μια ώρα stream Και λίγο περιορισμένη ποιότητα ήταν μια χαρα. 

το βασικο ειναι να σε κοβει οταν τελειωνει παρα να χρεωθεις το οτιδηποτε.

5 hours ago, mihalis19 said:

Ερώτηση.  έχει κανείς ιδέα πόσο θα μπορούσε να χρεώσει ο ΟΤΕ για κολώνες για 400 - 450 μέτρα?

Πόσο περίπου μπορεί να είναι?

Μετά από παράπονα που έκανα και μετά από έλεγχο που έκαναν μου είπαν ότι το μόνο που μπορεί να γίνει να είναι να φέρουν κολόνες από άλλο σημείο. 

Η απόσταση είναι όσο λέω παραπάνω. Αλλά δεν μου είπαν κόστος. 

Προφανώς και θα είναι πολλά λεφτά απλά έχω απορία πόσα θα μπορούσαν να είναι. 

συνηθως βγαινει 4ψηφιο νουμερο με βαση διαφορα που θυμαμαι πιο παλια.δεν θυμαμαι αν το ειχαμε πει αλλα περιπτωση να βαλει καποιος αλλος vdsl/adsl και να παιρνεις εσυ απο αυτον με καποιο Link?

Δημοσ.
8 hours ago, mihalis19 said:

Ναι υπέχει σαν ενδεχόμενο το έχω σκεφτεί .

απλα πρεπει να εχεις οπτικη επαφη και να βρεις καποιον να μπορει να βαλει μια vdsl και να δεχτει βεβαια.

Δημοσ.

Ναι το ξέρω αυτό.

Θα ήθελα να ρωτήσω στον ΟΤΕ έτσι από περιέργεια. Μου είπαν ότι τα πρώτα 250 μέτρα τα πληρώνουν. Αλλα δεν είμαι σίγουρος αν πληρώνουν εκείνοι

αυτά τα τα μέτρα και εγώ τα υπόλοιπα. Αν είναι έτσι είναι μικρότερο το κόστος. Συνολικά υπολογίζω ότι θα χρειαστεί κάπου στις 10 κολόνες μπορεί και λιγότερες. 

Δημοσ.
16 minutes ago, mihalis19 said:

Ναι το ξέρω αυτό.

Θα ήθελα να ρωτήσω στον ΟΤΕ έτσι από περιέργεια. Μου είπαν ότι τα πρώτα 250 μέτρα τα πληρώνουν. Αλλα δεν είμαι σίγουρος αν πληρώνουν εκείνοι

αυτά τα τα μέτρα και εγώ τα υπόλοιπα. Αν είναι έτσι είναι μικρότερο το κόστος. Συνολικά υπολογίζω ότι θα χρειαστεί κάπου στις 10 κολόνες μπορεί και λιγότερες. 

Πιο παλια ειχα ακουσει για μια δυο κολωνες να ζητανε σχεδον 4ψηφιο νουμερο.δεν μπορω να φανταστω για 10.

Δημοσ.

σωστό αλλά δεν ξέρω τεχνικά αν γίνεται ! Δηλαδή πρέπει να ενεργοποιείται 1 σε κάθε σύνδεση Adsl νομίζω 

πως θα γινόταν Όμως τεχνικά; Μόλις τελείωναν τα gb στην μια κάρτα θα έβαζα την άλλη; Πρεπει να το ρωτήσω αυτό .

Δημοσ.
On 15/5/2018 at 22:08, divo said:

Απο 1/1/18 μεχρι 200 μετρα βαζουν μετα απο το τελευταιο μποξακι και αυτο με πληρωμη. Εναεριο ή καρφοτο, περιπου 11€ το μετρο. Τωρα για τα 450μ σε βλεπω χλωμό. Δε χανεις τιποτ παντως να ρωτησεις.

πλεον οσο ξερω δεν μπορεις να περασεις καλωδιο σε προσοψη σπιτιου δηλαδη αν τα σπιτια ειναι ενωμενα να περασεις απο 3-4 σπιτια για να φτασεις στο σπιτι που θες.εκτος αν θελουν και τα αλλα σπιτια. αν ειναι 11 ευρω το μετρο τοτε 450 χ 11 αστα να πανε ακομα και αν δεχοντουσαν να το περασουν. σε αυτο το κοστος ειναι και οι κολωνες που θα πρεπει να βαλουν ανα χ μετρα?

20 hours ago, mihalis19 said:

Θα πεσει ξυλο πολυ. ασε ας πληρωνω 60€ το μηνα σε συνδεσεις για 4g   χαχαχα

ναι για αυτο ειπα οτι θα βγει 4ψηφιο.

10 hours ago, mihalis19 said:

σωστό αλλά δεν ξέρω τεχνικά αν γίνεται ! Δηλαδή πρέπει να ενεργοποιείται 1 σε κάθε σύνδεση Adsl νομίζω 

πως θα γινόταν Όμως τεχνικά; Μόλις τελείωναν τα gb στην μια κάρτα θα έβαζα την άλλη; Πρεπει να το ρωτήσω αυτό .

η αν μπορεις να αλλαζεις sim,ή αν μπορεις να το δηλωσεις σε κανα φιλο σε καμια adsl του και μετα να το βαζεις στην δικια σου γραμμη ή αν μπορεις με παραπανω παγιο να εχεις πιο πολλα giga.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...