Προς το περιεχόμενο

USB σε ZTE H108NS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Έκανα σύνδεση έναν εξωτερικό σκληρό με το ρουτερ μου και όλα δουλεύουν κανονικά (βλέπω τα αρχεία κλπ).

Παρ'όλα αυτά κάνει αντιγραφή στον εξωτερικό μόνο με 600 kb/s περίπου και αντιγραφή από τον δίσκο 1.1 MB/s. (αν και για δευτερόλεπτα έχουν πιάσει και 14 mb/s και το ένα και το άλλο)

Όταν κατεβάζω κάτι απ' το internet γενικά (είτε από torrent είτε από τον browser) η μέγιστη ταχύτητα είναι πάλι 600 kb/s συνήθως αν και έχω πετύχει να πιάνει και 1.5 MB/s για λίγα δευτερόλεπτα. 

Και αυτά ισχύουν για όλες τις συσκευές που έχω στο σπίτι.

Πριν κάνω την σύνδεση με το usb υπέθετα οτι ο ΟΤΕ έχει θέματα και δεν πιάνει παραπάνω (παρόλο που είναι 24άρα,  VDSL δεν έχει στην περιοχή μου)

Τώρα ομως σκέφτομαι μήπως είναι θέμα του wifi αυτές οι ταχύτητες 

Ξέρετε αν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο και πως θα μπορούσε να επιδιορθωθεί;

Επίσης να σημειώσω πως εάν κατεβάζω και αντιγράφω ταυτόχρονα στον δίσκο γίνεται μοίρασμα των ταχυτήτων (π.χ. το download να πηγαίνει με 300kb/s και η αντιγραφή με 300kb/s (συνολικά 600 δλδ))

Δημοσ.

Την μέγιστη ταχύτητα μόνο με καλώδιο θα την πιάσεις, και γενικά με αυτήν την σαβούρα μόντεμ μην έχεις και τρελές απαιτήσεις.

Δημοσ.

δεν αξιζει αυτο το Modem.το copy στον σκληρο θα πρεπε να ειναι τελειως διαφορετικο απο το download.απλα επειδη μαλλον το zte πιταρει δεν μπορει να τακανει ολα μαζι.γενικως μην περιμενεις να πηγαινουν ταπα οι Usb στο modem αλλα και ουτε 1Mbyte ειναι τραγικο.υπαρχουν και adsl/vdsl router asus που εχουν και Usb 3.0 αν θυμαμαι καλα.αλλα και Usb 2.0 σιγουρα θες κατι καλυτερο απο αυτο που εχεις.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παλι καλα να λες...εμενα δεν μου τα δειχνει καν...ρε φιλε τα αρχεια μου..οταν βαζω εστω και 1 usb

Δημοσ.

παλι καλα να λες...εμενα δεν μου τα δειχνει καν...ρε φιλε τα αρχεια μου..οταν βαζω εστω και 1 usb

μηπως δεν βλεπει το Format που εχεις τον σκληρο δισκο ?πχ ntfs?σε thomson μου εβλεπε fat32 μονο και οχι ntfs.αλλα και παλι το ρουτερ αυτο ειναι για πεταμα απο ολες τις αποψεις.

Δημοσ.

μηπως δεν βλεπει το Format που εχεις τον σκληρο δισκο ?πχ ntfs?σε thomson μου εβλεπε fat32 μονο και οχι ntfs.αλλα και παλι το ρουτερ αυτο ειναι για πεταμα απο ολες τις αποψεις.

ένα pen drive είναι 16γβ σε φατ 32 δεν νομιζω να φταιει αυτό...υπαρχει καμια τελευταια ενημερωση στο firmware?

Δημοσ.

στην zte δεν εχω δει κατι να δινει.μονο απο το site του παροχου αν βρεις κατι ή απο site αλλου παροχου.δεν το εχω ψαξει παραπανω το συγκεκριμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...