Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Για λόγους εκπαίδευσης; Δηλαδή πόσο μας καίει μια συσκευή;

Ακριβώς, μπορείς να μετρήσεις πχ κάποιο θερμαντικό και να δεις πόσο καλά λειτουργεί ο θερμοστάτης του... Τον έχω και εγώ αλλά μετά την τελευταία μετακόμιση δεν μπόρεσα να τον ξαναβρώ :-). Αξίζει τα χρήματά του...

• Moderators
Δημοσ.

Για λόγους εκπαίδευσης; Δηλαδή πόσο μας καίει μια συσκευή;

Για να γνωριζεις και να εντοπισεις πχ μια συσκευη που τρωει πολυ σε stand-by, να ρυθμισεις σωστα μια τηλεοραση αν θες να καιει λιγοτερο, να δεις ποια λαμπα εχει καλυτερη αποδοση κλπ.

• Like 3
Δημοσ.

Το συγκεκριμενο το ειχα. Μετα τα δυο χρονια σταδιακα αρχισε να πεφτει η ευκρινεια της οθονης ωσπου σε αλλο ενα εξαμηνο τα φτυσε τελειως. Καπου ειχα διαβασει οτι το παθανε και αλλοι και δεν συμφαιρει η επισκευη. Γνωμη μου λοιπον παρτε αλλο.

Δημοσ.

Ειχες αυτο με τα μπλε η πρασινα κουμπια? Γιατι το πρασινο ειχε θεματακια.Εχω το μπλε σχεδον 5 χρονια και δεν εχει παθει τιποτα.

• Moderators
Δημοσ.

Εχω και με τα πρασινα κουμπακια (ηταν το πρωτο που ειχε φερει το ισοπ) και με τα μπλε (hama). Εκεινο με τα πρασινα (xavax) ειναι λιγο καλυτερο σε καποιες λεπτομερειες και αυτο που χρησιμοποιω ακομα σχεδον καθημερινα. Με τα μπλε κουμπακια ειναι σε καποιο συρταρι. Δεν θυμαμαι μετα απο τοσα χρονια σε τι ακριβως ηταν καλυτερο, μπορειτε να κανετε μια αναζητηση στο φορουμ αν σας ενδιαφερει. 

Δημοσ.

μετραει οντως ποσο καιει κατι? αξιζει δηλαδη ή τσαμπα 10 ευρω + 3 μεταφορικα? ας πουμε το βαζω πανω στο ερκοντισιον και μου βγαζει ποσο καιει?

Δημοσ.

μετραει οντως ποσο καιει κατι? αξιζει δηλαδη ή τσαμπα 10 ευρω + 3 μεταφορικα? ας πουμε το βαζω πανω στο ερκοντισιον και μου βγαζει ποσο καιει?

Αξίζει.. Και μετράει μια χαρά τα πάντα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...