vairass Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 το s8 θα το πάρει όπως το s7, p10 δηλ πάλι σε κάνα Κινέζο τύπου xiaomi, lenovo θα καταλήξει εσυ που εχεις καταληξει φιλε ;
isay Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 αλλαζω γνωμη συνεχεια αστα...τωρα εχω το υπερ τηλεφωνο Xiaomi Note 4X !!!!!! εγω θυμάμαι μας ειχες σταυρωσει για το redmi note 3 και τελικά πήρες το redmi 3s Τώρα note 4x; Εντάξει οκ
vairass Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 εγω θυμάμαι μας ειχες σταυρωσει για το redmi note 3 και τελικά πήρες το redmi 3s Τώρα note 4x; Εντάξει οκ Τα έχω αλλάξει όλα όλη την σειρα 3 και 4 σε redmi and note. Τελικά κρατάω από ότι φαίνεται NOTE 4x... Λόγο μπαταρίας και cpu.
vairass Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 τα τζιαομι γαμουν πάρε κάνα mi7 ζιαομι οχι Τζι
yimmiyimmi Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δεν είναι ακριβώς φούσκα,δεν είναι ακριβώς αλήθεια.Κοινώς σου λέει ένα χρόνο εγγύηση ο κωτσόβολος λέμε ή ο χψ κωτσόβολος,έρχεται και σου λέει δε χρέωνω εργατικά τον 1 χρόνο,αλλά είναι κωτσόβολος,κοινώς ο κυρ τάσσος που χε το καφενείο της γειτονιάς τη δεκαετία του 80 στο 2017,εκεί όταν εσένα θα σπάσει λέμε οθόνη digitizer θα έρθει και θα σου πει κουστουμάκι 150 ευρώ,τα 30 ή τα 50 εξτρα του ελέγχου θα σε πείραζε?Που θα τα πληρώσεις όλα σε τιμή λιανικής.... 1
isay Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 ζιαομι οχι Τζι σιγα μην ειναι και ζιαμπετας Δες κάποια κινεζικα review για την προφορα
vairass Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 σιγα μην ειναι και ζιαμπετας Δες κάποια κινεζικα review για την προφορα Κινέζικα δεν είδα οκ.. Ελληνικά άκουσα, άλλος το λέει Ζιαομι, άλλος σιαομι και άλλοι ξιαομι.
ppmarkos Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Πάντως από Κωτσόβολο πριν 2 χρόνια σε σπάσιμο οθόνης iPhone 5s το αντικατέστησαν με καινούριο κανονικά σφραγισμένο στο κουτί του σαν να το αγόραζα εκείνη την στιγμή. Μου έμειναν κ 2 φιρτιστες,2 ακουστικά!!
vchristod84 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Πάντως από Κωτσόβολο πριν 2 χρόνια σε σπάσιμο οθόνης iPhone 5s το αντικατέστησαν με καινούριο κανονικά σφραγισμένο στο κουτί του σαν να το αγόραζα εκείνη την στιγμή. Μου έμειναν κ 2 φιρτιστες,2 ακουστικά!!Και από περιέργεια,πόσο κόστιζε μηνιαία η ασφάλιση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα