Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το s8 θα το πάρει όπως το s7, p10 δηλ πάλι σε κάνα Κινέζο τύπου xiaomi, lenovo θα καταλήξει

εσυ που εχεις καταληξει φιλε ;

Δημοσ.

αλλαζω γνωμη συνεχεια αστα...τωρα εχω το υπερ τηλεφωνο Xiaomi Note 4X !!!!!!

εγω θυμάμαι μας ειχες σταυρωσει για το redmi note 3 και τελικά πήρες το redmi 3s

Τώρα note 4x;

Εντάξει οκ

Δημοσ.

εγω θυμάμαι μας ειχες σταυρωσει για το redmi note 3 και τελικά πήρες το redmi 3s

Τώρα note 4x;

Εντάξει οκ

Τα έχω αλλάξει όλα όλη την σειρα 3 και 4 σε redmi and note.

Τελικά κρατάω από ότι φαίνεται NOTE 4x... Λόγο μπαταρίας και cpu.

Δημοσ.

Δεν είναι ακριβώς φούσκα,δεν είναι ακριβώς αλήθεια.Κοινώς σου λέει ένα χρόνο εγγύηση ο κωτσόβολος λέμε ή ο χψ κωτσόβολος,έρχεται και σου λέει δε χρέωνω εργατικά τον 1 χρόνο,αλλά είναι κωτσόβολος,κοινώς ο κυρ τάσσος που χε το καφενείο της γειτονιάς τη δεκαετία του 80 στο 2017,εκεί όταν εσένα θα σπάσει λέμε οθόνη digitizer θα έρθει και θα σου πει κουστουμάκι 150 ευρώ,τα 30 ή τα 50 εξτρα του ελέγχου θα σε πείραζε?Που θα  τα πληρώσεις όλα σε τιμή λιανικής....

• Like 1
Δημοσ.

σιγα μην ειναι και ζιαμπετας

Δες κάποια κινεζικα review για την προφορα

Κινέζικα δεν είδα οκ.. Ελληνικά άκουσα, άλλος το λέει Ζιαομι, άλλος σιαομι και άλλοι ξιαομι.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πάντως από Κωτσόβολο πριν 2 χρόνια σε σπάσιμο οθόνης iPhone 5s το αντικατέστησαν με καινούριο κανονικά σφραγισμένο στο κουτί του σαν να το αγόραζα εκείνη την στιγμή. Μου έμειναν κ 2 φιρτιστες,2 ακουστικά!!

Δημοσ.

Πάντως από Κωτσόβολο πριν 2 χρόνια σε σπάσιμο οθόνης iPhone 5s το αντικατέστησαν με καινούριο κανονικά σφραγισμένο στο κουτί του σαν να το αγόραζα εκείνη την στιγμή. Μου έμειναν κ 2 φιρτιστες,2 ακουστικά!!

Και από περιέργεια,πόσο κόστιζε μηνιαία η ασφάλιση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...