Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν σκέφτομαι να πάρω μια συσκευή κατά το Πάσχα η Μετά , μάλλον s8...

Λογικά από κωτσοβολο, η ερώτηση έχει ως εξής : αυτές οι ασφάλειες που διαφημίζουν ισχύουν;

Αλλαγή συσκευής λέει ότι κ να παθει;

Για πόσες φορές όμως ;

Έχει τύχει σε κάποιον να σπάσει κλπ και να το αλλάξει το κατάστημα;

Το κόβω για φούσκα αλλά γειά πείτε....

Δημοσ.

Στη δικη μου ασφαλεια ειναι για 2 φορες μεσα σε ενα χρονο.την πρωτη φορα δεν πληρωνω τπτ κ την δευτερη ενα μικρο ποσο...αν θυμαμαι καλα 30 ευρω.ακομα δεν εχει χρειαστει να την χρησιμοποιησω.δεν το κοβω για φουσκα παντως να σου πω την αληθεια

• Like 1
Δημοσ.

Είχα αγοράσει ασφάλεια από τον Κωτσόβολο όταν είχα πάρει πριν χρόνια το πρώτο μου λαπτοπ. Μετά από 3 χρόνια το λακτοπ κανένα πρόβλημα άρα τζάμπα είχα πληρώσει χαχαχα Για κινητά κατά την γνώμη μου όχι δεν πιστεύω ότι αξίζει. 30€ είναι πολλά και μπορείς μα τα διαθέσεις για αγορά καλύτερης συσκευής άλλωστε αν χαλάσει σου λένε εμείς δεν έχουμε ευθύνη θα το στείλετε στην αντιπροσωπεία μπλα μπλα μπλα. Χίλιες φορές μια καλύτερη συσκευή και αν χτυπά ξύλο πάθει κάτι το στέλνεις εξουσιοδοτημένο σέρβις.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ασφάεια εννοεις ασφάλεια, όπως η ασφάλεια αυτοκινήτου, αξίζει αναλογα με τους όρους και την τιμή. Διαβάζεις τις λεπτομεριες του κινητου και αποφασίζεις.

Αν ασφάλεια εννοείς το total support του κώτσου, οχι δεν αξίζει ουτε 5 ευρω.

Αν πάλι ασφάλεια εννοεις την επεκταση εγγύησης της κατασκευάστριας εταιρείας, π.χ. dell ή lenovo εκεί πάλι διαβαζεις τους ορους, την τιμή και κρίνεις.

Φουσκα δεν ειναι, οπως δεν ειναι και οι ασφάλειες. Μπορει να μην τηνχρειαστείς ποτε μεσα στο χρόνο, αλλά αμα σου κατσει μια στραβή  ΔΕΝ σε θα σε γδάρει το γεγονός. Πριν δυο χρόνια πήρα την οδική βοήθεια στην προσφορα της bp με 9,90. Δεν μου χρειάστηκε αλλά δε λεω πεταμένα λεφτά γιατί αν μου ειχε χρειαστεί, θα ήθελα τουλάχιστον 120 ευρω για ρυμουληση. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν ασφάεια εννοεις ασφάλεια, όπως η ασφάλεια αυτοκινήτου, αξίζει αναλογα με τους όρους και την τιμή. Διαβάζεις τις λεπτομεριες του κινητου και αποφασίζεις.

Αν ασφάλεια εννοείς το total support του κώτσου, οχι δεν αξίζει ουτε 5 ευρω.

Αν πάλι ασφάλεια εννοεις την επεκταση εγγύησης της κατασκευάστριας εταιρείας, π.χ. dell ή lenovo εκεί πάλι διαβαζεις τους ορους, την τιμή και κρίνεις.

Φουσκα δεν ειναι, οπως δεν ειναι και οι ασφάλειες. Μπορει να μην τηνχρειαστείς ποτε μεσα στο χρόνο, αλλά αμα σου κατσει μια στραβή ΔΕΝ σε θα σε γδάρει το γεγονός. Πριν δυο χρόνια πήρα την οδική βοήθεια στην προσφορα της bp με 9,90. Δεν μου χρειάστηκε αλλά δε λεω πεταμένα λεφτά γιατί αν μου ειχε χρειαστεί, θα ήθελα τουλάχιστον 120 ευρω για ρυμουληση.

Την οδική την είχα πάρει κ εγώ.. Το θέμα είναι στον κωτσοβολο στο αλλάζουν όπως υπόσχονται αν σπάσει;

Δημοσ.

θυμάμαι ήταν να πάρεις το p10 και πιο μπροστά ήθελές το s7 τώρα πάλι άλλαξες γνώμη?

Δημοσ.

θυμάμαι ήταν να πάρεις το p10 και πιο μπροστά ήθελές το s7 τώρα πάλι άλλαξες γνώμη?

αλλαζω γνωμη συνεχεια αστα...τωρα εχω το υπερ τηλεφωνο Xiaomi Note 4X !!!!!!

Δημοσ.

αλλαζω γνωμη συνεχεια αστα...τωρα εχω το υπερ τηλεφωνο Xiaomi Note 4X !!!!!!

μια χαρά είναι γιατί σκέφτεσαι πάλι συσκευή? τι δεν σε ικανοποιεί?

Δημοσ.

μια χαρά είναι γιατί σκέφτεσαι πάλι συσκευή? τι δεν σε ικανοποιεί?

Θέλω επώνυμο και το s8 είναι τούμπανο από όσο είδα...

Δημοσ.

Κρατα το κινητο που εχεις κ ειναι μια χαρα κ πηγαινε παρε το s8 σε 7-8 μηνες πολυ πιο φθηνα.εγω το σ7 πριν 1.5 μηνα το πηρα.

Δημοσ.

Κρατα το κινητο που εχεις κ ειναι μια χαρα κ πηγαινε παρε το s8 σε 7-8 μηνες πολυ πιο φθηνα.εγω το σ7 πριν 1.5 μηνα το πηρα.

Λες; φαίνεται τέλειο ρε συ.

Δημοσ.

Βρε τελειο φαινεται κ σιγουρα θα ειναι...δεν διαφωνω...αλλα απο τη στιγμη που το κινητο σου ειναι κομπλε με λιγη υπομονη θα γλιτωσεις αρκετα χρηματα.το day one παντα κοστιζει.

• Like 1
Δημοσ.

Βρε τελειο φαινεται κ σιγουρα θα ειναι...δεν διαφωνω...αλλα απο τη στιγμη που το κινητο σου ειναι κομπλε με λιγη υπομονη θα γλιτωσεις αρκετα χρηματα.το day one παντα κοστιζει.

το s8 θα το πάρει όπως το s7, p10 δηλ πάλι σε κάνα Κινέζο τύπου xiaomi, lenovo θα καταλήξει

• Like 1
Δημοσ.

Μην το ψάχνεις πάρε iPhone χαχαχα αγοράζεις μια φορά το έχεις για πάντα. Άλλωστε οκά τα iPhone "ίδια " είναι. Ούτε UI ούτε διαφορετικές εκδόσεις λειτουργικού το ένα από το άλλο. Μόνο χρώματα αλλαζουν. Και είναι όλα εμφανισιακά ίδια. Βρες το πιο φθηνό και πάρτο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...