Drake27 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Γεια σας,πριν από λίγες μέρες πήρα από τον κοτσοβολο την τηλεόραση του τίτλου. Σήμερα πήγα να καθαρίσω το πάνελ μπροστά με ένα πανί από μικρο ίνες και παρατήρησα ένα κολλημένο πιξελ (bright pixel) στον μαύρο φόντο,το είδα σε απόσταση αναπνοής από το πάνελ. Από τον καναπέ δεν φαίνεται τίποτα απολύτως. Αξίζει να ασχοληθώ και να καλέσω την lg για να μου αντικαταστησουν την τηλεόραση? Δοκίμασα και κάποια βίντεο που ήταν για stuck pixels αλλά είδα ελάχιστη βελτίωση. Έχω μάθει ότι η lg στέλνει τους τεχνικούς με μια ίδια τηλεόραση για αντικατασταση κατευθείαν στον χώρο σου,ισχύει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Drake27 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 UPDATE Μετά από 2 ώρες stuck pixel fix ξεκόλλησε, αλλάζει σε όλα τα χρώματα αλλά στο μαύρο χρωμα μένει άσπρο το πίξελ.
graphist83 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Αν ισχυει ακομα εχουν πολιτικη zero pixel. Αυτο σημαινει αντικατασταση. Γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ στην εταιρια να το επιβεβαιωσεις?
Drake27 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Πήρα τηλ το πρωί,μία κοπέλα είπε ότι θα με καλέσουν από το αρμόδιο τμήμα αύριο το πρωί. Έχω και έναν φίλο που έχει το service της LG στον Βόλο, αυτός μου είπε ότι δεν είναι σίγουρος ότι ισχύει για της 4Κ το zero pixel,θα ρωτήσει και θα μου πει αύριο και αυτός. Αν ισχύει θα γίνει αντικατάσταση της τηλεόρασης.
sakaki14567 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 σπαστικο πολυ εστω και αυτο το ενα πιξελστα παμπλικ του βολου ειχε ρωτησει ενας φιλος και δν εβγαλε ακρη οχι με lg με σαμσουνκ... εχω ακριβως το ιδιο μοντελο αλλα την 43αρα και εχω ενα θεμα δν μπορω να παιξω 4κ ταινιες με τιποτα ουτε μεσω του προγραμματος στο Pc της lg ουτε σε σκληρο,καποιο προβλημα ειναι με τα codecs αν γνωριζει καποιος να μου πει τι codecs υποστηριζει θα ημουν ευγνομων.
Drake27 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 σπαστικο πολυ εστω και αυτο το ενα πιξελστα παμπλικ του βολου ειχε ρωτησει ενας φιλος και δν εβγαλε ακρη οχι με lg με σαμσουνκ... εχω ακριβως το ιδιο μοντελο αλλα την 43αρα και εχω ενα θεμα δν μπορω να παιξω 4κ ταινιες με τιποτα ουτε μεσω του προγραμματος στο Pc της lg ουτε σε σκληρο,καποιο προβλημα ειναι με τα codecs αν γνωριζει καποιος να μου πει τι codecs υποστηριζει θα ημουν ευγνομων. Καλα ασε,η samsung εχει μια απο την ποιο χαλια υποστηριξει στα προιοντα της,εγω πριν απο αυτην ειχα την ue40j5100 και μεσα σε 2 μερες που την πηρα παρατηρησα μια κιτρινίλα πανω στο δερμα των ηθοποιών σε σκοτεινές σκηνές,η samsung σφυραγιε κλέφτηκα και ετσι πηγα στον κοτσοβολο και μου την αλλαξαν με ενα αλλο σφραγισμενο ιδιο μοντελο και ολα ηταν οκ. Εμενα παιζει κανονικα 4K βιντεακια,προσπαθησε κανεις αναβαθμισει το firmware της τηλεορασης. Και ασχετο,σε εσενα στης 43",κανει και ελαφρως clouding στο μαυρο οταν βλεπεις με τα φωτα σβηστά?
sakaki14567 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Καλα ασε,η samsung εχει μια απο την ποιο χαλια υποστηριξει στα προιοντα της,εγω πριν απο αυτην ειχα την ue40j5100 και μεσα σε 2 μερες που την πηρα παρατηρησα μια κιτρινίλα πανω στο δερμα των ηθοποιών σε σκοτεινές σκηνές,η samsung σφυραγιε κλέφτηκα και ετσι πηγα στον κοτσοβολο και μου την αλλαξαν με ενα αλλο σφραγισμενο ιδιο μοντελο και ολα ηταν οκ. Εμενα παιζει κανονικα 4K βιντεακια,προσπαθησε κανεις αναβαθμισει το firmware της τηλεορασης. Και ασχετο,σε εσενα στης 43",κανει και ελαφρως clouding στο μαυρο οταν βλεπεις με τα φωτα σβηστά? καλα ναι γτ την σαμσουνγκ τα εχω ακουσει κ εγω...οχι κομπλε ειναι δοκιμασε να βαλεις την εικονα σε ρυθμιση σκοτεινος φωτεισμος και τσεκαρε το hdr.εχω το ps4 συνδεδεμενο και καποες στιγμες εχω καποιο input lag οχι σε ολα τα games μπορει σε 1 βαρια 2,την συνδεσα με το λαπτοπ μεσω hdmi εβαλα ενα χρονομετρο με milisecond και τραβουσα φωτο burst mode με το κινητο και ειδα οτι εχω 58 ms lag βεβαια το συνδεσα με τ μονιτορ στον σταθερο και ειδα και εκει το ιδιο αρα πρεπει να ειναι θεμα κινητου μου εκανε μια ενημερωση πριν κανα μηνα και αφου εψαχνα για το lag και τα codecs βρηκα οτι ειχε και αλλη μια ενημερωση στο σιατ της LG και την περασα μονος μου με φλασακι (ευκολακι)
Drake27 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Αν βάλω τον οπισθοφωτισμο στα 50 όλα είναι κομπλέ,δεν βλέπω το clouding που έχει. Όσο για το hdr βάλτου ένα android box που να έχει υποστηρίξει 4Κ+hdr και θα είσαι άρχοντας. Εγώ έχω το Χ96 και είναι άψογο. Λοιπόν,σήμερα με πήρε τηλ και ο φίλος μου και η lg,το zero pixel εγγύηση που έχει ισχύει για HD/FullHD τηλεοράσεις από 32" και πάνω και κάνουν αντικατασταση με 1 πιξελ καμμενο/κολλημενο ενώ για της 4Κ ips και oled,άκου τα Sakaki,το zero pixel ισχύει μόνο από 3 πιξελ και πάνω καμμενα/κολλημενα για αντικατασταση.
sakaki14567 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Αν βάλω τον οπισθοφωτισμο στα 50 όλα είναι κομπλέ,δεν βλέπω το clouding που έχει. Όσο για το hdr βάλτου ένα android box που να έχει υποστηρίξει 4Κ+hdr και θα είσαι άρχοντας. Εγώ έχω το Χ96 και είναι άψογο. Λοιπόν,σήμερα με πήρε τηλ και ο φίλος μου και η lg,το zero pixel εγγύηση που έχει ισχύει για HD/FullHD τηλεοράσεις από 32" και πάνω και κάνουν αντικατασταση με 1 πιξελ καμμενο/κολλημενο ενώ για της 4Κ ips και oled,άκου τα Sakaki,το zero pixel ισχύει μόνο από 3 πιξελ και πάνω καμμενα/κολλημενα για αντικατασταση. ε ναι ρε drake τι περιμενες αναποδη πολιτικη αντι να το κανουν για τις 4κ και oled το καναν για τις απλες,καψε αλλα τρια και δωστην χαχααχαχ.θα το τσεκαρω για το android box παντως!!!
Drake27 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 ε ναι ρε drake τι περιμενες αναποδη πολιτικη αντι να το κανουν για τις 4κ και oled το καναν για τις απλες,καψε αλλα τρια και δωστην χαχααχαχ.θα το τσεκαρω για το android box παντως!!! Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο να κάψω πιξελ Πλακα στην πλακα,τους ρωτησα και για το clouding και ειπαν οτι ειναι λογικο να υπαρχει λιγο clouding οταν ειναι ανεβασμενο πολυ ο οπισθοφωτισμος για εχουν backlight και οχι edge light.
Drake27 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Τελικά σήμερα πήγα στον κοτσοβολο και μου την άλλαξαν με μία άλλη ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα