Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.Τι δουλεια εχει η microsoft με powerbank? Τουλαχιστον η xiaomi εχει αποδειξει οτι ξερει τι κανει, αυτο ειναι σαν να παιρνω τοστιερα samsung

2.Εξι μηνες? Μεσα στην Ε.Ε. 2 χρονια δεν πρεπει να εχει με το νομο? Που μου λεει οτι ειναι refurbished η κατι τετοιο, διολου απιθανο να τα βρηκε το eshop σε τιμη χωμα wholesale ως μισοχαλασμενα και να τα δινει "προσφορα"

3.Εγγυηση eshop....

Skip

Ότι περιλαμβάνει μπαταρίες συνήθως έχει εγγύηση μισό χρόνο. ΚΑι στα περισσότερα κινητα με 2 χρόνια εγγύηση, έχει υποσημείωση οτι η μπαταρία καλύπτεται από εγγύηση για μισό χρόνο.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λέει στη περιγραφή ότι έχει 5V 2.1Α και στις δύο θύρες.

Δεν έχει quick charge αν αυτό ρωτάς

Για την γρηγορη φορτιση εννοω,το 5 και 2.1 ειναι γρηγορη νομιζω?

Δημοσ.

Για την γρηγορη φορτιση εννοω,το 5 και 2.1 ειναι γρηγορη νομιζω?

Ναι, είναι γρήγορη από αυτή την άποψη (το 2.1Α, γιατί το 5V είναι στάνταρντ σε όλους).

• Like 1
Δημοσ.

Ότι περιλαμβάνει μπαταρίες συνήθως έχει εγγύηση μισό χρόνο.

Λαθος.....

http://www.skroutz.gr/s/8346386/Microsoft-DC-33-9000mAh.html

12μηνη δινουν.

και γιατι καποιος να αγορασει καποιος 6μηνης εγγυηση powerbank,οταν το Samsung Portable Battery Pack 8400mAh (EB-PG850) White δινει 2 ετη

https://www.you.gr/telephony-networking/mobile-battery-power-bank/samsung-portable-battery-pack-8400mah-(eb-pg850)-w

no deal απο εμενα

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Οκ δεκτό σε ευχαριστώ φίλε μου για την υπόδειξη. Το έχω δει και εγώ το thread και όντως είναι πάρα πολύ καλή αγορά από εξωτερικό. 

Διορθώνω λοιπόν το κάτω όριο της τιμής στο αρχικό post α αντίστοιχα της Xiaomi για παράδειγμα παίζουν από τα γνωστά μαγαζιά συνήθως από 14 εως 20 ευρώ". 

Αλλά με 10 ή 11 ή 12 ή 13 ευρώ επώνυμα έχει κάποιος βρει κάπου;

post-83099-0-24718300-1490553422_thumb.png

Ειπαμε οτι παιζουν απο 10 μεχρι 15 αυτο αρκει. Εχουν ανοιξει στο παρελθον στην ενοτητα καμια ντουζινα τοπικ με αυτες τις τιμες. Δεν ειπαμε οτι εχουν τοσο στα ακριβοτερα μαγαζια και τις "χειροτερες στιγμες".

Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο στο αρχικο μου ποστ. 

Θεμα που ειναι εστω και τυπικα προσφορα δεν κλειδωνει. Μιλαμε λοιπον για το μη τυπικο, για το ουσιαστικο απο εκει και περα για το αν υπαρχουν καλυτερες επιλογες στην οποια κατηγορια προιοντων, ωστε να μην πεσει κανενας στα τυφλα σε καποια αγορα αλλα να εντοπισουμε καλυτερο vfm κλπ.

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ το μόνο που ήθελα να κάνω, με κάθε καλή διάθεση, ήταν να κοινοποιήσω στους φίλους χρήστες του Forum μία προσφορά που μου φάνηκε αξιόλογη.

Φυσικά και κάθε σωστή και δομημένη κριτική είναι αποδεκτή από όπου και να προέρχεται μιας και προάγει την συζήτηση και μας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσουμε νέες γνώσεις ή τουλάχιστον να προβληματιστούμε.  

Ορμώμενος από την ανωτέρω σκέψη απλά ζήτησα μία διευκρίνηση για το που μπορούμε να τα βρούμε στις τιμές που αναφέρεις για το καλό όλων μας και τίποτε παραπάνω.

Απλά νομίζω ότι απαντήσεις του στυλ "Ειπαμε οτι παιζουν απο 10 μεχρι 15 αυτο αρκει." δεν προσφέρουν στη συζήτηση.

Τέλος θα ήθελα να σημειώσω πως εννοείται ότι όλοι μας για τα παιδιά που κρατούν το Forum και την σελίδα ζωντανή είτε είναι απλοί χρήστες είτε είναι moderators είτε οτιδήποτε άλλο τρέφουμε σεβασμό και τα ευχαριστούμε για την προσπάθειά τους και για τον χρόνο τους.  

Ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν καταλαβαινεις προφανως τι γραφω (εξαρχης μαλιστα), αλλα δεν πειραζει καθολου. :)

• Moderators
Δημοσ.

Εξαντλήθηκαν πλέον.

Ας το πω μιας και φαινεται οτι δεν το γνωριζες, πως σε τετοια περιπτωση εκτος απο το χρησιμο αυτο ποστ, βαζουμε και το σχετικο tag στο τελος του τιτλου. 

Το προσθετω...

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα εγώ το παρέλαβα χθες το συγκεκριμένο powerbank άδειασα τη μπαταριά του και το έχω να φορτίζει κάνα 5ωρο σχεδόν και η μπαταριά στην μέση ακόμη δεν έφτασε.. τι φάση γνωρίζει κανείς κάτι?? αν και λέει θέλει 6 ώρες φόρτιση θέλει..

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα εγώ το παρέλαβα χθες το συγκεκριμένο powerbank άδειασα τη μπαταριά του και το έχω να φορτίζει κάνα 5ωρο σχεδόν και η μπαταριά στην μέση ακόμη δεν έφτασε.. τι φάση γνωρίζει κανείς κάτι?? αν και λέει θέλει 6 ώρες φόρτιση θέλει..

Προφανώς το φορτίζεις με φορτιστή που δεν δίνει 2Α 5V.

Δημοσ.

Προφανώς το φορτίζεις με φορτιστή που δεν δίνει 2Α 5V.

αα δε το ξέρω αυτό θα δω! αν και ο φορτιστής είναι της Microsoft του κινητού μου δλδ.

Μέσω usb στο pc θα αργήσει ακόμη περισσότερο έτσι?

Δε βγάζω άκρη γενικά κάνει αυτός? :P

post-369267-0-10671900-1491236275_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέσω usb στο pc θα αργήσει ακόμη περισσότερο έτσι?

Με το συγκεκριμένο φορτιστή (550mA) παίζει να φορτίσει πιο γρήγορα απ'το pc :P.

Χρειάζεται 1.5Α μίνιμουμ αν δε θες να περιμένεις μία αιωνιότητα και μία μέρα.

Επεξ/σία από saxos55
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...