idomeneas7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Αυτό που λέω πάνω είναι πως είναι επέμβαση ρουτίνας και αφού βγεις από το νοσοκομείο, δεν χρειάζεσαι παρακολούθηση απο τον χειρουργό (ή οποιονδήποτε άλλο, πέρα από σπάνιες περιπτώσεις). Δεν είναι πχ by-pass που θα συνεχίσεις να πηγαίνεις στον βασικό σου γιατρό. Τελείωσες, θεραπεύτηκες, δεν ξαναπάς. Το ξαναβάζω εδώ: Αυτό είναι χειρουργείο που δεν θέλει τίποτα μετά οπότε λογικό. Μπήκες, βγήκες, είσαι καλά, το ξέχασες, τέλος. Δεν πρόκειται να σου ξαναφυτρώσει, να έχεις επιπλοκές σε βάθος χρόνου (συμφύσεις, κήλη, κλπ που ίσως είχε άλλο χειρουργείο στην περιοχή). Σε χειρουργεία όμως που δημιουργούν ή προέρχονται από μια κατάσταση που θέλει συνεχή παρακολούθηση, ο χειρουργός αφήνει τον ασθενή στον βασικό γιατρό. Θα τον δει μέχρι το εξιτήριο και τέρμα. Δεν αναφέρομαι στην "ευκολία" του ούτε σε βραχυπρόθεσμες επιπλοκές. Μακροπρόθεσμα λέω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Tώρα, really? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Και παραρίλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lactate Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Να ρωτησω κατι σχετικο-ασχετοΟι οδοντιατροι ειναι σωστο που θεωρουνται χειρουργοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Και παραρίλι. Είναι ασόβαρα τα όσα γράφεις. Προτρέπω κάθε ασθενή που έχει υποβληθεί/θα υποβληθεί σε σκωληκοειδεκτομή να αγνοήσει τα ποστ σου σε αυτό το νήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Να ρωτησω κατι σχετικο-ασχετο Οι οδοντιατροι ειναι σωστο που θεωρουνται χειρουργοι; Ψάξε τα άλλα 8 θέματα εδώ μέσα που έχει απαντηθεί και έχουν γίνει καβγάδες και βγάλε το δικό σου συμπέρασμά. Στο θέμα σου, αν γουστάρεις σπλάγχνα πάνε γενική χειρουργική. Ψωμί θα έχει πάντα για ευνόητους λόγους και μετέπειτα εξειδίκευση σε συγκεκριμένες επεμβάσεις επίσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Είναι ασόβαρα τα όσα γράφεις. Προτρέπω κάθε ασθενή που έχει υποβληθεί/θα υποβληθεί σε σκωληκοειδεκτομή να αγνοήσει τα ποστ σου σε αυτό το νήμα. Εγώ έχω υποβληθεί δεύτερη μερα Χριστουγέννων ρε αν ειναι δυνατόν φφφφφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Eπίσης για γενική χειρουργική συγκεκριμένα, να ψάξει που θα πάρει χειρουργεία σαν ειδικευόμενος. Συνήθως στα μεγάλα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία οι ειδικευόμενοι δεν εκπαιδεύονται όπως θα έπρεπε, καθώς πέφτει πολύ μαύρο χρήμα στους "καθηγητές" απο τα πελατάκια. Εγώ έχω υποβληθεί δεύτερη μερα Χριστουγέννων ρε αν ειναι δυνατόν φφφφφ Εσύ το χεις αφήσει πίσω σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Χαχαχχα ναι ο,τι ηταν να γίνει έγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Eπίσης για γενική χειρουργική συγκεκριμένα, να ψάξει που θα πάρει χειρουργεία σαν ειδικευόμενος. Συνήθως στα μεγάλα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία οι ειδικευόμενοι δεν εκπαιδεύονται όπως θα έπρεπε, καθώς πέφτει πολύ μαύρο χρήμα στους "καθηγητές" απο τα πελατάκια. Εσύ το χεις αφήσει πίσω σου Προφανώς και παίζει εξαιρετικά μεγάλο ρόλο που θα ειδικευτείς σε τέτοιες ειδικότητες, όπως και σε ποιούς ανθρώπους θα κολλήσεις για να μάθεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Είναι ασόβαρα τα όσα γράφεις. Προτρέπω κάθε ασθενή που έχει υποβληθεί/θα υποβληθεί σε σκωληκοειδεκτομή να αγνοήσει τα ποστ σου σε αυτό το νήμα. Πες μου εσύ που είσαι σοβαρός ώστε να μάθω. Αν αυτοί οι ασθενείς (με πετυχημένο χειρουργείο που πήραν εξιτήριο) τυπικά παρακολουθούνται σε τακτική βάση από τον χειρουργό τους και μπορεί να έχουν επιπλοκές 10 χρόνια μετά την επέμβαση, τότε να το μάθω να μην ζω στην πλάνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Να μάθεις για αρχή να διαβάζεις και να κατανοείς αυτά που λέει ο συνομιλητής σου. Επίσης κάθε ασθενής παρακολουθείται μετεγχειρητικα απο τον ιατρό που τον χειρούργησε, και επικουρικά αν χρρειάζεται, απο ιατρούς άλλων ειδικοτήτων. Το bold το διάβασες και μου απαντάς για 10 χρόνια μετά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δεν αναφέρομαι στην "ευκολία" του ούτε σε βραχυπρόθεσμες επιπλοκές. Μακροπρόθεσμα λέω. Να μάθεις για αρχή να διαβάζεις και να κατανοείς αυτά που λέει ο συνομιλητής σου. Το bold το διάβασες και μου απαντάς για 10 χρόνια μετά? Από την αρχή για καιρό μετά λέω. Τέλος πάντων, αφήνω το highjack και συμφωνώ να διαφωνώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Να ρωτησω κατι σχετικο-ασχετο Οι οδοντιατροι ειναι σωστο που θεωρουνται χειρουργοι; νομιζω δεν ειναι ολοι οι οδοντιατροι και χειρουγοι. αυτο καταλαβα οταν επρεπε να ψαξω χειρουργο οδοντιατρο για να μου βγαλει τον φρονιμιτη περισι. παντως ηταν αρκετα αιματηρη η διαδικασια σε σχεση με το να μου βγαλει ενα δοντι ενας απλος οδοντιατρος αρα μαλλον υπαρχει λογος που υπαρχει εξειδικευση. επισης ξερω οτι για πολλαπλους φρονιμιτες πεφτει γενικη αναισθησια αρα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Οι γναθοΧ εχουν κανει και ιατρική πλεον της οδοντιατκης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα