Apoll Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 @Apoll : έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω; Αν ναι,μετά χαράς να το τσεκάρω! Ο ναι αλλά δεν μπορώ να γράψω spoilers και θα μας κράξουν. Ένα θα πω, μέχρι τώρα δεν έχεις δει ποτέ τον Batman να σπάει κόκαλα και να σκοτώνει στην κυριολεξία......
John-lamia Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Φτινιαρικα cgi.... Ταινία που την βλέπεις μία φωρα κ τέλος....
greekbusters Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Εποιτραιψται τα γκρικλις στΟ σαητ παρακαλώ πόλη!!! 1
KilliK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Κι η Amber Heard στο ρόλο της Mera (Aquaman's wife). θα την βιασουν οπως στο κομικ; 1
mad_apo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Παιδια οπως και να το κανουμε ο Batman ειναι το αφεντικο! Ο Μπατμαν γλενταει ακομα και τον σουπερμαν, με κρυπτονιτη μεν αλλα τον κανει ξυλο δε! Και αν δει καποιος το dark knight returns part 2 τοτε βλεπει να τον κανει μπαουλο στο ξυλο τον σουπερμαν! Αρα Μπατμαν και ξερο ψωμι! Το trailer μετριο μου φανηκε! Το πρωτο trailer μου φανηκε καλυτερο! Γουστα βεβαια ειναι αυτα! Η ταινια να βγει καλη! Πλακα εχεις. 1
Anorymous Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Γιατί για φλας δεν είναι ο ηθοποιός της σειράς ?
mad_apo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Φτινιαρικα cgi.... Ταινία που την βλέπεις μία φωρα κ τέλος.... Hmmm "Φτηνιαρικα cgi... Ταινια που την βλεπεις μια ΦΟΡΑ κ τελος...." ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ρε φιλε. 2
stryder Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Το καλύτερο μέλος έως τώρα κατά την άποψη μου μέσα από το νέο trailerείναι ο Aquaman, αρκετά καλοφτιαγμένος και εντυπωσιακός. Καμία σχέση βέβαια με την μορφή που μας τον έχει συστήσει η DC comics αλλά πιστεύω είναι ότι χρειαζόμαστε μέχρι να επανεμφανιστεί ο Κύριος Kent. Λέω εγώ τώρα ...
Big Boss Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 για τα σκουπίδια Η DC δεν ξέρει τι της γίνεται.Βάλανε το Hack Snyder να σκηνοθετήσει το Justice League? BvS 2.0. 1
nemo23 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δεν συμφωνώ μαζί σου, σίγουρα θα είναι αρκετά καλύτερη!
qwerty99 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Εντάξει, τους βάζουνε να παλέψουνε με μεγάλες μύγες. Ετσι μοιάζει η νέα απειλή... Μας τελειώσανε τα lizards, και πάμε σε άλλα εντομο-ερπετοειδή. Απλά tragic. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα