Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

 

Είμαι 21 και θέλω να βγάλω δίπλωμα μηχανής. Έχω αυτοκινήτου εδώ και 3 χρόνια και θέλω να πάρω κάτι που θα μου επιτρέπει εύκολες μετακινήσεις εντός της πόλης και σχετικά άνετο ταξίδι διότι δουλεύω Αίγιο και μένω Πάτρα (40χλμ) 

 

Αυτά για εισαγωγή. Πάμε στο κυρίως τώρα. 

 

Να πω καταρχάς ότι έχω οδηγήσει περιστασιακά παπάκια και σκουτέρια, απλά για την εμπειρία. Δεν είχα ποτέ δικό μου δίτροχο. Θέλω να μάθω τι τιμές να περιμένω για το δίπλωμα και ένα καλό πρώτο "εργαλείο" εντός λογικών πάντα ορίων (μεταχειρισμένο έως 1500-2000€.)

 

Ίσως να έχω αργήσει λίγο να μπω στο κόσμο των μηχανών αλλά θέλω να ελπίζω ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα  :-D

 

Κάθε σχόλιο και πρόταση ευπρόσδεκτα! 

Δημοσ.

Ακριβώς με την ίδια λογική με εσένα αγόρασα Vstrom. Χειμώνα, καλοκαίρι είμαι με τη μηχανή στην Αθήνα και καλοκαιράκι χτυπάω Ναύπλιο και Βόρεια Εύβοια δικάβαλος και βαλιτσάτος.

 

Πριν το Vstrom είχα παπί. Μου πήρε μόλις 10 μέρες να εξοικοιωθώ με το μηχανάκι. Τόσο ευκολοδήγητο μιλάμε.

 

Vstrom 650 all the way από εμένα. 7 χρόνια τώρα με έχει αφήσει μόνο από μπαταρία, εξαιτίας του συναγερμού που είχα βάλει που απαιτούσε μεγαλύτερη μπαταρία από τη μανίσια.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...