paylidis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Smart vs Punto ; νταξει το Punto ειδικά το grande είναι φοβερό... Γενικά η φιατ έχει αλλάξει ώς προς το καλύτερο. Το smart είναι για καμιά πιτσιρικά η Μπεμπη που τώρα αρχίζει να οδηγάει. Δεν το εμπιστεύομαι καθόλου. δε μιλαμε για το grande αλλα για την προηγούμενη καρουτα... εκτος αν βρεις grande με 3000 Τα Punto σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν περνάει αέρα. Και χωρίς να χρειάζεται ESP μήπως και έχει φτύσει κανένας στο δρόμο και αρχίσει να φέρνει σβούρες. ασε με να αμφιβαλω λιγο γιατι στην αττικη οδο παλευα για να μεινω στη λωρίδα μου οποτε δε θα ηθελα καν να βγω στην εθνικη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Άσε με να αμφιβάλλω και εγώ γιατί είχα το αμάξι 7 χρόνια. Και μάλιστα κάνω σύγκριση με Smart 2η γενιάς σε μερικά θέματα. Προφανώς κάποιο πρόβλημα είχε το αμάξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Κάτι τέτοιο σε Grande Punto θα έλεγε; https://www.car.gr/9467702-fiat-grande-punto Πάντως γενικά έχω ακούσει πολλά άσχημα για το Grande και μερικά αρκετά τρομαχτικά (κλείδωνε το τιμόνι ενώ το αμάξι ήταν εν κινήσει κτλ.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Κάτι τέτοιο σε Grande Punto θα έλεγε; https://www.car.gr/9467702-fiat-grande-punto Πάντως γενικά έχω ακούσει πολλά άσχημα για το Grande και μερικά αρκετά τρομαχτικά (κλείδωνε το τιμόνι ενώ το αμάξι ήταν εν κινήσει κτλ.) Αν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή οκ.. Δες κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εχω την αίσθηση ότι "μόδα" ήταν και πέρασε ........................ Εγώ θα έλεγα λεφτά ήταν και περάσανε...κάποτε ήταν πιο εύκολο για πολλούς να πάρουν ένα smart για δεύτερο, τώρα μάλλον είναι πιο δύσκολο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Knight of Mercy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Κάτι τέτοιο σε Grande Punto θα έλεγε; https://www.car.gr/9467702-fiat-grande-punto Πάντως γενικά έχω ακούσει πολλά άσχημα για το Grande και μερικά αρκετά τρομαχτικά (κλείδωνε το τιμόνι ενώ το αμάξι ήταν εν κινήσει κτλ.) Ότι παρουσίασαν κάποια ένα πρόβλημα δεν πρέπει να χαρακτηρίζει ενα μοντέλο. Εχει συμβεί και στα καλύτερα σπίτια το ίδιο (εξωτ. προμηθευτές γάρ) με κάποιες φίρμες να κρατάνε τα σκήπτρα της αξιοπιστίας παρά τις ανακλήσεις μοντέλων. Καλό θα ήταν να υιοθετούμε μόνο όσα αναφέρουν αξιόπιστες πηγές (ατυχώς πολλοί που σχολιάζουν ή/και γράφουν έχουν δεί το προϊόν αποκλειστικά σε φωτό). Προφανώς θα είχαμε ακούσει για θανάτους και βαριές αποζημειώσεις των θυμάτων, αν η αστοχία είχε τόσο δραματικές προεκτάσεις. Η αλήθεια είναι ότι το τιμόνι δεν "κλειδώνει" εν κινήσει, αλλά "χάνει" την υποβοήθησή του (βαραίνει) και "ανάβει" κόκκινη ένδειξη στο πίνακα οργάνων. Σύμφωνα με το Manual του αυτοκινήτου "πάμε συνεργείο", όπως κάθε κόκκινη ένδειξη άλλωστε. Οι αναφορές περί "κλειδώματος εν κινήσει" ή αυτά της "αναστροφής των εντολών" (βλ. στρίβω αριστερά το τιμόνι και το αυτοκίνητο στρίβει δεξιά) είναι επιεικώς αστεία, γιατί θα είχαν προκαλέσει "σάλο" (πραγματικά δικαστικό και όχι διαδικτυακό). Τα περί χιλιάρικου για την επισκευή είναι επίσης τιμή "τα αλλάζω όλα, έστω και αν δεν χρειάζεται", γιατί συνήθως το πρόβλημα είναι στις επαφές (δηλ. τη πλεξούδα) και σπανίως στον ηλεκτρικό κινητήρα ή τον εγκέφαλο. Tip: Ολο το θέμα αντιμετωπίζεται με την αλλαγή μερικών ρελέ στη πλακέττα (να που μάθατε που βρίσκονται τόσες ανακατασκευές) Αν κάποιος τώρα, κυκλοφορεί με πατημένο το City μονίμως και "ζορίζει" αδίκως τον ηλεκτροκινητήρα, ας διαβάσει και λίγο το manual. Αν πάλι, ts σε τρομοκρατούν τόσο οι σχετικές αναρτήσεις, τότε αναλογίσου πόσους κατασκευαστές προμηθεύει με παρόμοια εξαρτήματα η ίδια εταιρεία. Ξέφυγε όμως το thread............. (όφειλα όμως να σε καθησυχάσω/απαντήσω) Εγώ θα έλεγα λεφτά ήταν και περάσανε...κάποτε ήταν πιο εύκολο για πολλούς να πάρουν ένα smart για δεύτερο, τώρα μάλλον είναι πιο δύσκολο 19,800 € αξία αγοράς έγραφε η Σύμβαση, 430€+ΦΠΑ μηναίο κόστoς leasing (λόγω ακριβής συντήρησης ανέφερε η Leasing). Προφανέστατα, εκτός πραγματικότητας και τότε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Για εμενα το smart ειναι απο τα χειροτερα αμαξια που εχω οδηγησει παντως.Καμια σχεση με πουντο 2004 και 500αρακι.Το μονο καλο του ειναι οτι ειναι μικρο για το παρκαρισμα.Απο οδηγικη συμπεριφορα ειναι χαλια.Κοπαναει με το παραμικρο στον δρομο.Το τιμονι ειναι υπερβολικα βαρυ οταν ειναι σταματημενο(το αξεντ του 97 που εχω ειναι πολυ πιο ελαφρυ) και σε παιδευει στο παρκαρισμα.Σε εθνικη μεχρι 100 καλο ειναι αλλα κουραζει πολυ γιατι κανει πολυ θορυβο λογω μεγεθους και ακους τα παντα.Το χειροτερο ειναι το κιβωτιο το οποιο κανει οτι του καπνισει.Πατας γκαζι να προσπερασεις σε ανηφορα,αυτο επειδη ανεβαζει στροφες ανεβαζει και ταχυτητα,κολωνει καταλαβαινει οτι πρεπει να κατεβασει,κατεβαζει και τοτε αφου εχεις σωστη ταχυτητα προσπερνα.Εχω οδηγησει και ενα rav4 με αυτοματο το οποιο δεν ειχε καμια σχεση με το συγκεκριμενο. Στα θετικα μονο η καταναλωση και το μεγεθος αλλα δεν θα το προτεινα σαν κυριο αμαξι χωρις να υπαρχει δευτερο.Καποια στιγμη θα χρειαστεις να βαλεις τριτο ατομο σιγουρα(εστω και στριμωγμενα).Καποια στιγμη θα χρειαστεις λιγα παραπανω ψωνια απο το σουπερ μαρκετ.Καποια στιγμη γενικα θα χρειαστεις χωρους τους οποιους το σμαρτ δεν τους προσφερει.Δες κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα ή σκεψου για σμαρτ μονο εαν εχεις δευτερο αμαξι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 To kickdown δεν το ξερεις μαλλον, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Οχι η αληθεια ειναι οτι δεν το ξερω.Για πες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 http://bfy.tw/AvJ7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Οκ αυτο που φανταζομουν με την "σκαλα" στο πεταλι.Θεωρεις δηλαδη οτι στο παραδειγμα προσπερασης που εδωσα παραπανω δεν ειχα τερμα το πεταλι;Το αμαξι αντεδρασε ακριβως ετσι οπως περιεγραψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ε δεν γινεται αυτό, ετσι απλα... εκτος αν ολοι ειχατε χαλασμενα οδηγησει μια φορα καποτε χαλασμενα σμαρτ και ολοι οι αλλοι οδηγούσαμε μόνιμως φυσιολογικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δηλαδή τα Smart διακρίνονται για την άνεση σε ανωμαλίες και τη συμπεριφορά τους στο δρόμο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Άνεση και ευκολία στην οδήγηση ναι. Σε όλα τα υπόλοιπα όχι. Τις λακούβες τις καταλαβαίνουν μέχρι και οι τρίχες της κεφαλής σου. Συμπεριφορά μέτρια. Καλύτερη απο διαφορά μεγαλύτερης κατηγορίας αλλά σιγουρα όχι αυτό που ζητάω εγώ από τα αμάξια μου. Μια δυο φορές που χρειάστηκε σε άσχημο δρόμο με ασχημεσ Συνθήκες με έσωσε το esp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Οκ ρε συ pavlidis.Ολα δεν γίνονται για εσένα. Εγώ σου είπα την εμπειρία μου που προσπάθησα να κάνω προσπέραση και με κρέμασε κανονικά. Το rav4 που είναι πάλι με αυτόματο γιατί αποκρίθηκε άμεσα στο γκαζι και κατέβασε ταχύτητα; Ούτε δικό μου είναι να στο παινέψω ούτε μετοχές έχω στην Toyota. Το smart πάλι είναι της κοπέλας μου και το οδηγώ συχνά πυκνά και στο θέμα κιβώτιο μαλακιζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα