caasi70 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ τον FKLDS για το gearbest, το παρήγγειλα και ελπίζω να αποφύγω τελωνείο 1
k_dinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Στα €58.57 από gearbest https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_426056.html
stigmes Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Hk1 είναι και δεν στέλνει, απο Hk2 έχουν βάλει priority line εκτός από τις αποθήκες της Κίνας
leros2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 ROM 8GB eMMC και χωρίς υποδοχή κάρτα μνήμης..... Με αυτον τον αποθηκευτικό χώρο.... καλή τύχη στις αναβαθμίσεις...
Bourdoulas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Επίσης να ξέρετε ότι έχει Android TV και όχι pure Android. Με ότι αρνητικό και θετικό συνεπάγεται αυτό.
Craven Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Για εμένα σε σχέση με τα noname με s905x / 2gb (τα οποία έχουν περάσει απ τα χέρια μου), μόνο θετικό είναι... Άλλωστε με sideload τρέχουν τα πάντα. Υπάρχουν ήδη 2 mi box σπίτι το ένα με ethernet adapter το άλλο με wifi και ένα απ τα "άλλα" s905x / 2gb στο οποίο περάστηκε και εκεί android tv (port)
teodor_ch Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Συμφωνώ με τον απο πάνω. Είχα και εγώ ένα του κιλού beelink αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση στην πράξη. Μάλλον φταίει το λειτουργικό που είναι πανάλαφρο και δε τρέχουν πολλά απο πίσω. Αλλά και στο beelink που είχα βάλει librellec πάλι χειρότερο ήταν απο το xiaomi. Έχει λιγότερη μνήμη αλλά μόνο Kodi άνοιγα. Beelink Mini MX TV Box Android 5.1 Amlogic S905 Quad-core - 1GB+8GB 1
sintalkas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 λογικό είναι με ένα gb σέρνεται ,να ρωτήσω μιας και έχει emmc μόνο 8 gb πως του αυξάνουμε την χωρητικότητα ,επίσης είναι η τελευταία έκδοση και καλύτερη του mibox?
nvel Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 σέρνεται στο android όχι στο libreelec, η μνήμη αυξάνεται με usb stick
Bourdoulas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Για εμένα σε σχέση με τα noname με s905x / 2gb (τα οποία έχουν περάσει απ τα χέρια μου), μόνο θετικό είναι... Άλλωστε με sideload τρέχουν τα πάντα. Υπάρχουν ήδη 2 mi box σπίτι το ένα με ethernet adapter το άλλο με wifi και ένα απ τα "άλλα" s905x / 2gb στο οποίο περάστηκε και εκεί android tv (port) Έχεις δοκιμάσει να γράψεις σε εξωτερικό δίσκο; Ότι και αν δοκίμασα δεν με αφήνει παρά μόνο στον εκάστοτε φάκελο της εφαρμογής (πχ το ttorrent μπορεί να αποθηκεύσει αρχεία μόνο στον δικό του φάκελο). Δεν θα ήθελα να δοκιμάσω να την ρουτάρω.
teodor_ch Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 λογικό είναι με ένα gb σέρνεται ,να ρωτήσω μιας και έχει emmc μόνο 8 gb πως του αυξάνουμε την χωρητικότητα ,επίσης είναι η τελευταία έκδοση και καλύτερη του mibox? στο Librellec δεν θα έπρεπε να σέρνεται το πρόβλημα είναι στη flash μάλλον που στο xiaomi είναι όλο αστραπή και δε μπλέκεις με το android που δεν είναι φτιαγμένο για τηλεόραση ο καθένας βέβαια όπως βολεύεται
Craven Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Έχεις δοκιμάσει να γράψεις σε εξωτερικό δίσκο; Ότι και αν δοκίμασα δεν με αφήνει παρά μόνο στον εκάστοτε φάκελο της εφαρμογής (πχ το ttorrent μπορεί να αποθηκεύσει αρχεία μόνο στον δικό του φάκελο). Δεν θα ήθελα να δοκιμάσω να την ρουτάρω. Σπίτι γενικά παίζω με NAS και όχι τοπικά στους media players οπότε δεν έχω δοκιμάσει ποτέ για να ξέρω να σου απαντήσω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα