Προς το περιεχόμενο

[TV Box] Xiaomi Mi Box Amlogic S905X 2GB RAM 8GB 62€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

ROM 8GB eMMC και χωρίς υποδοχή κάρτα μνήμης.....  :unsure:

Με αυτον τον αποθηκευτικό χώρο.... καλή τύχη στις αναβαθμίσεις...  

Δημοσ.

Για εμένα σε σχέση με τα noname με s905x / 2gb (τα οποία έχουν περάσει απ τα χέρια μου), μόνο θετικό είναι...

Άλλωστε με sideload τρέχουν τα πάντα.

Υπάρχουν ήδη 2 mi box σπίτι το ένα με ethernet adapter το άλλο με wifi και ένα απ τα "άλλα" s905x / 2gb στο οποίο περάστηκε και εκεί android tv (port)

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον απο πάνω.

Είχα και εγώ ένα του κιλού beelink αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση στην πράξη.

Μάλλον φταίει το λειτουργικό που είναι πανάλαφρο και δε τρέχουν πολλά απο πίσω.

Αλλά και στο beelink που είχα βάλει librellec πάλι χειρότερο ήταν απο το xiaomi.

Έχει λιγότερη μνήμη αλλά μόνο Kodi άνοιγα.

Beelink Mini MX TV Box Android 5.1 Amlogic S905 Quad-core

-  1GB+8GB

• Like 1
Δημοσ.

λογικό είναι με ένα gb  σέρνεται ,να ρωτήσω μιας και έχει emmc μόνο 8 gb πως του αυξάνουμε την χωρητικότητα ,επίσης είναι η τελευταία έκδοση και καλύτερη του mibox?

Δημοσ.

Για εμένα σε σχέση με τα noname με s905x / 2gb (τα οποία έχουν περάσει απ τα χέρια μου), μόνο θετικό είναι...

Άλλωστε με sideload τρέχουν τα πάντα.

Υπάρχουν ήδη 2 mi box σπίτι το ένα με ethernet adapter το άλλο με wifi και ένα απ τα "άλλα" s905x / 2gb στο οποίο περάστηκε και εκεί android tv (port)

Έχεις δοκιμάσει να γράψεις σε εξωτερικό δίσκο; Ότι και αν δοκίμασα δεν με αφήνει παρά μόνο στον εκάστοτε φάκελο της εφαρμογής (πχ το ttorrent μπορεί να αποθηκεύσει αρχεία μόνο στον δικό του φάκελο). Δεν θα ήθελα να δοκιμάσω να την ρουτάρω.

Δημοσ.

λογικό είναι με ένα gb  σέρνεται ,να ρωτήσω μιας και έχει emmc μόνο 8 gb πως του αυξάνουμε την χωρητικότητα ,επίσης είναι η τελευταία έκδοση και καλύτερη του mibox?

στο Librellec δεν θα έπρεπε να σέρνεται

το πρόβλημα είναι στη flash μάλλον που στο xiaomi είναι όλο αστραπή

και δε μπλέκεις με το android που δεν είναι φτιαγμένο για τηλεόραση

ο καθένας βέβαια όπως βολεύεται

Δημοσ.

Έχεις δοκιμάσει να γράψεις σε εξωτερικό δίσκο; Ότι και αν δοκίμασα δεν με αφήνει παρά μόνο στον εκάστοτε φάκελο της εφαρμογής (πχ το ttorrent μπορεί να αποθηκεύσει αρχεία μόνο στον δικό του φάκελο). Δεν θα ήθελα να δοκιμάσω να την ρουτάρω.

Σπίτι γενικά παίζω με NAS και όχι τοπικά στους media players οπότε δεν έχω δοκιμάσει ποτέ για να ξέρω να σου απαντήσω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...