Προς το περιεχόμενο

[TV Box] Xiaomi Mi Box Amlogic S905X 2GB RAM 8GB 62€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο banggood με το κουπόνι 20%MiBox στο καλάθι, πάει στα ~62 ευρώ. Στα υπόλοιπα κυκλοφορεί στα ~75 ευρώ. Σημείωση, είναι η International έκδοση. Δωρεάν μεταφορικά με tracking number.

http://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-Box-Amlogic-S905X-2GB-RAM-8GB-ROM-TV-Box-International-Version-p-1118302.html

Δημοσ.

Στο banggood με το κουπόνι 20%MiBox στο καλάθι, πάει στα ~62 ευρώ. Στα υπόλοιπα κυκλοφορεί στα ~75 ευρώ. Σημείωση, είναι η International έκδοση. Δωρεάν μεταφορικά με tracking number.

http://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-Box-Amlogic-S905X-2GB-RAM-8GB-ROM-TV-Box-International-Version-p-1118302.html

Είναι η καλύτερη επιλογή (αν και σχετικά ακριβό) αν δεν θέλεις να βάλεις libreelec και θέλεις ένα android box κυρίως που να παίζει όμως και kodi. Όποιος θέλει όμως μόνο kodi (και librelec) καλύτερα να πάει σε ένα οικονομικότερο box με 2Gb RAM οπωσδήποτε και καλύτερα 16Gb eMMC με επεξεργαστή S905 ή S905X

Δημοσ.

ναι αλλα το οποιοδηποτε αλλο κινεζικο κουτι ισως να παιρνει libreelec κ ισως να υποστηριζεται με νεα builds για καποιο διαστημα 

ενω με το xiaomi κ updates θα παιρνει στο android του κ λογικα θα υποστηριχτει κ απο την κοινοτητα με νεα libreelec builds αν δεν υποστηριζεται ηδη

εγω λεω οποιος το θελει να ψαχτει λιγο 

Δημοσ.

Στα ιδια χρηματα υπαρχουν αλλα με S912, 3GB ram και 16GB (πχ H96, mecool bb2) που τα βγαζει και στην ιδια σελιδα του Banggood. Υποψιν οτι παιζει πλεον και σοβαρη πιθανοτητα τελωνειου για ολα, οποτε μπορει να ερθει +30 ευρω απο αυτο που βλεπετε περιπου.

Δημοσ.

To μηχάνημα το έχω 2 μήνες και είναι εξαιρετικό. Μην δίνετε σημασία σε άλλα μηχανήματα με φοβερά χαρακτηριστικά και μηδέν υποστήριξη.

Παρουσίαση στα ελληνικά εδώ :  http://avclub.gr/forum/showthread.php/153838-Xiaomi-Mi-Box-Review-%282GB-RAM-Voice-control-4K-Netflix%29

Πιο αναλυτικό review στην κοινότητα του Kodi:http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=275083&pid=2446197#pid2446197

Παρατήρηση : Από τον Νοέμβριο τα τελωνεία έχουν γίνει πιο αυστηρά στο θέμα του ελέγχου. Το αποτέλεσμα ήταν εκτός από τα 70€ να πληρώσω και άλλα 36€ για εκτελωνισμό μέσω ΕΛΤΑ.Το σωστό ήταν να πληρώσω 28€ αλλά έκριναν πως το mp κόστιζε 100€. Δεν το αναφέρω για να τρομάξω κανένα απλά για να το έχετε υπόψη ότι σταματάνε περισσότερα προϊόντα πια.

Δημοσ.

Πραγματι το τελωνειο ανεβαζει αρκετα το κοστος...

δεν υπαρχει σε ευρωπαικη αποθηκη αλλου κινεζομαγαζου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρατήρηση : Από τον Νοέμβριο τα τελωνεία έχουν γίνει πιο αυστηρά στο θέμα του ελέγχου. Το αποτέλεσμα ήταν εκτός από τα 70€ να πληρώσω και άλλα 36€ για εκτελωνισμό μέσω ΕΛΤΑ.Το σωστό ήταν να πληρώσω 28€ αλλά έκριναν πως το mp κόστιζε 100€. Δεν το αναφέρω για να τρομάξω κανένα απλά για να το έχετε υπόψη ότι σταματάνε περισσότερα προϊόντα πια.

Off topic, από που έκανες την παραγγελία (bangggod, gearbest, alliexpres κλπ) και με ποιο τρόπο στο έστειλαν (China Post, Swiss Post, NL Post etc.)

Επεξ/σία από giannakp
Δημοσ.

To πήρα από geekbying με αποστολή China Post. Φίλος μου που το πήρε μια μέρα πριν από gearbest δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με το τελωνείο. Εμένα έκανε 10 μέρες να έρθει από Κίνα και έμεινε 30 μέρες τελωνείο!

Δημοσ.

To πήρα από geekbying με αποστολή China Post. Φίλος μου που το πήρε μια μέρα πριν από gearbest δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με το τελωνείο. Εμένα έκανε 10 μέρες να έρθει από Κίνα και έμεινε 30 μέρες τελωνείο!

Και μένα έγινε ακριβώς το ίδιο. Το χαρακτήρισαν σαν κινητό 100 ευρώ και βάλαν 24% ΦΠΑ + 12 ευρώ εκτελώνισης (36 ευρώ)

+30 ημέρες από Κίνα (Μισός Δεκέμβρης, Μισός Γενάρης)

+30 ημέρες στο τελωνείο

Δημοσ.

Επίσης μακριά από box με S912. Ειδικά αν ενδιαφέρεστε για Libreelec.

Γιατι μακρια απο το s912;

Ασχετα με το libreelec υπαρχει καποια ασυμβατοτητα;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει υποστήριξη από την κοινότητα. Βέβαια αν δεν σε ενδιαφέρουν project όπως το libreelec δεν έχει πολύ σημασία.

Η διαφορά του στις επιδόσεις σε σχέση με τον S905Χ δεν δικαιολογούν την διαφορά τιμής.

Το σημαντικότερο όμως όλων είναι τα προβληματικά firmware με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή και διάφορα προβλήματα που δημιουργούνται με το Android 6.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...