Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελοντας να βρω κατι πιο καταλληλο για virtualization απο εναν απλο υπολογιστη αρχισα να ψαχνω για χρησιμποιημενους σερβερ ανακαλυπτοντας οτι η συγεκριμενη αγορα στην ελλαδα δεν υπαρχει ή οι τιμες ειναι υπερβολικα υψηλες σε σχεση με το προιον (πχ dell poweredge 2850 για 380€?!?!?! μη με δουλευετε). Ξερει καποιος ενα καλο μερος για να βρω αυτο που ψαχνω ή η μονη λυση ειναι το ebay? το μονο που βρηκα ειναι μια εταιρεια λιγο εξω απο τη θεσσαλονικη, εδω μενω αρα εδω κοντα εψαξα, αλλα συμβαινει το ιδιο με τις τιμες, πχ levovo/ibm x3650 m2 για ~400€, που δεν αξιζει.

Δημοσ.

Τι απαιτήσεις έχεις ? Πόσα VM θα τρέχουν ταυτόχρονα και πόση RAM θέλουν ?

Μήπως τελικά μπορείς να κάνεις τη δουλειά με απλό hardware.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω καμιά 10αριά servers για πέταμα.  Μέσα σε αυτούς είναι και μερικοί 2850 και 3650. Το θέμα είναι οτι έχω αφαιρέσει όλους του δίσκους και οι μνήμες τους είναι μικρές. Απο 2Gb μέχρι 8Gb max.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω καμιά 10αριά servers για πέταμα.  Μέσα σε αυτούς είναι και μερικοί 2850 και 3650. Το θέμα είναι οτι έχω αφαιρέσει όλους του δίσκους και οι μνήμες τους είναι μικρές. Απο 2Gb μέχρι 8Gb max.

Η προταση του karaLRS ειναι οτι πρεπει!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν έχεις μια αξιοπρεπή σύνδεση θα μπορούσες να νοικιάσεις ένα vps ή bare metal μηχάνημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...