arxyat Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Σου έχω λύση και γι αυτό http://www.insomnia.gr/topic/600566-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%89%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-invalid-imei-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA/?fromsearch=1 δυστυχως δεν το δεχεται + το οτι ειδα το εξεις το κινητο απο μονοκαρτο εγινε δικαρτο αρα η rom που εβαλα ειναι για zte v plus οπως ονομαζεται το κινητο μου στο εξωτερικο και ειναι ....δικαρτο.. αρα σιγα μην βρω ρομ σωστη... αρα παμε ξανα.. τι κανουμε τωρα???????
saruman123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δοκίμασε αυτή είναι καινούρια23/2/17 http://www.mediafire.com/file/uwk44acijc8k1th/Telcel_V580_Z99_MX_9S1OK1JD00K010%28SD+card+software%29.zip Την βρήκα από εδώ http://www.needrom.com/download/zte-v580-telcel/ Και στείλε μου pm το imei να δω ποιο κινητό έχεις ακριβώς
saruman123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Καλημέρα. Με το imei δεν μπόρεσα να κάνω κάτι. Έχω ψάξει για το zte v plus,zte v580 και το Α711 και όλα μου βγάζουν το ίδιο κινητό (δίκαρτο). Μάλλον κάποιο άλλο έχεις. Εγώ βρήκα κάτι μονοκαρτα αλλά δεν μπορώ να στα δώσω γιατί δεν ξέρω αν είναι ένα από αυτά, μην κάνουμε πατάτα. Ψάξε και δες το ακριβές μοντέλο.
arxyat Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Να το κάνω τελείως format πλακάκια να πάω για σέρβις????? Χίλιες φορές από το να πάω με άλλη rom Για την ιστορία είναι από ZTE Japan
saruman123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Αν το πας στο service θα πλήρωσης παραπάνω απο οσο το πηρες.Αυτο προσπαθούμε να αποφύγουμε .
arxyat Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 για αυτους να μου περασουν την ρομ ειναι πανω απο 5 λεπτα??? αρα ειναι αστειο να μου πουν οτιδηποτε μεσω cosmote
arxyat Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Για την ιστορία έγινε format Και το κινητό δεν ανοίγει Έτσι θα δοθεί και πάει για σέρβις και ότι γίνει
saruman123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Με Το format που έκανες σβηστηκαν τα πάντα και δεν ξέρω πως θα το δουν αυτοί εκεί πέρα......
arxyat Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Χαχχαχα.σπο πουθενα δεν πιανομαστε!!αν αφησω rom μαρτυρω flashαρισμα.καλυτερα να πω κολλησε και μετα απο πολλες προσπαθειες με recovery δεν ξαναανοιξε...θα ενημερωσω σχετικα.. Παντως εκανα και πριν φορματ και περασα κανονικα ρομ και σχετικα και δουλεψε σωστα αλλα με το γνωστο θεμα του imei
tsilitheo1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Εδω ειμαι και 'γω,αν εχασα κατι. Αν το θεμα σου ειναι το ιμει,διορθωνεται ευκολα σε μτκ συσκευες
saruman123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Εδω ειμαι και 'γω,αν εχασα κατι. Αν το θεμα σου ειναι το ιμει,διορθωνεται ευκολα σε μτκ συσκευεςΜαναρι του εδωσα λυση αλλα δεν του πιανει...εσυ εχεις τιποτα στα "σκαρια"... Χαχχαχα.σπο πουθενα δεν πιανομαστε!!αν αφησω rom μαρτυρω flashαρισμα.καλυτερα να πω κολλησε και μετα απο πολλες προσπαθειες με recovery δεν ξαναανοιξε...θα ενημερωσω σχετικα.. Παντως εκανα και πριν φορματ και περασα κανονικα ρομ και σχετικα και δουλεψε σωστα αλλα με το γνωστο θεμα του imei Να ξερεις το Ευρωπαϊκο μοντελο ειναι δικαρτο,γι αυτο δεν βρίσκεις στο Κινεζικο rom. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μωρο(σε απαντηση του "μαναρι"), ο οδηγος δεν πιανει γιατι δεν υπαρχει ρουτ πλεον. Παντοτε,για να πειραξεις τον efs φακελο,θες ρουτ. Κατι που αν εχεις ρουτ,κανει πολυ ευκολα και χωρις διαδικασιες το chamelephon
saruman123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μωρο(σε απαντηση του "μαναρι"), ο οδηγος δεν πιανει γιατι δεν υπαρχει ρουτ πλεον. Παντοτε,για να πειραξεις τον efs φακελο,θες ρουτ. Κατι που αν εχεις ρουτ,κανει πολυ ευκολα και χωρις διαδικασιες το chamelephonΔεν γνωριζω γιατι ο οδηγος που εδωσα δεν λεει για root.Αλλα για να το λες κατι θα ξερεις...
arxyat Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μωρο(σε απαντηση του "μαναρι"), ο οδηγος δεν πιανει γιατι δεν υπαρχει ρουτ πλεον. Παντοτε,για να πειραξεις τον efs φακελο,θες ρουτ. Κατι που αν εχεις ρουτ,κανει πολυ ευκολα και χωρις διαδικασιες το chamelephonΠερνάει imei σε μια (από τις δύο χαχαχχαχαχα) σιμ.Εκανα ρουτ απλά ενώ είχα δίκτυο δεν είχα δεδομένα ίντερνετ. Γενικότερα είναι θέμα που με την σωστή ρομ αποτι κατάλαβα θα το ελυνα σε 5 λεπτά Τόσο πιστεύω θα κάνουν στο σέρβις Είναι μεγάλη χαζομάρα να ξεφτιλιζονται για μια ρομ που θα περάσουν.. Δεν χάλασε κάτι Θέμα με το λογισμικο - greek rom- είχα ας το λύσουν...
saruman123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Και τα δεδομένα ίντερνετ τα κάνεις εσύ χειροκίνητα, αρκεί να έχεις τις ρυθμίσεις του παροχου σου, σιγά το δύσκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα