Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Εχω αυτα τα προγραμματα στην εκκινηση.Θα ηθελα την γνωμη σας[βαζω φωτο],αν πρεπει καποια να απενεργοποιησω.Ευχαριστω πολυ.

post-83716-0-11491400-1490451932_thumb.jpg

Δημοσ.

Όλα εκτός από malwarebytes και Defender.

Το quick time πέταξέ το.

Δηλαδη, τα απενεργοποιω ολα,εκτος αυτα τα δυο[2] και πεταω το quick time?

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ.δυο[2] μονο τελευταιες ερωτησουλες--> Υπαρχει στην προτελευταια σειρα,μια γραμμη που γραφει Video  και στην πρωτη σειρα[1η],ειναι ο player 5kplayer....Το μεν 1ο πως το διωχνω εντελως απο εκει[να μην φαινεται],το δε αλλο πως το διαγραφω εντελως; Γινεται;

Δημοσ.

Κατέβασε το autoruns, τρέξτο και μέσα από αυτό θα έχεις τον απόλυτο έλεγχο στο τι τρέχει και τι όχι. Μπορείς να απενεργοποιήσεις ή να διαγράψεις ότι θέλεις (προσοχή φυσικά στις διαγραφές).

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ.δυο[2] μονο τελευταιες ερωτησουλες--> Υπαρχει στην προτελευταια σειρα,μια γραμμη που γραφει Video  και στην πρωτη σειρα[1η],ειναι ο player 5kplayer....Το μεν 1ο πως το διωχνω εντελως απο εκει[να μην φαινεται],το δε αλλο πως το διαγραφω εντελως; Γινεται;

Κάποιες εφαρμογές είναι που έχεις εγκαταστήσει. Μπορείς να δεις με το autoruns που αναφέρεται ο micos να δεις ποια είναι και αν δεν τα θέλεις τα κάνεις απεγκατάσταση. Απεγκατάσταση με προγράμματα όπως το revo uninstaller (free έκδοση). Μόλις απεγκαταστήσεις όλα όσα θες τρέχεις και ένα ccleaner.

Δημοσ.

Καλημερα φιλοι μου.Το κατεβασα το autoruns,εχει μεσα μπολικα πραγματα....βλεπω πολλα,διαφορα χρωματα....θελει καποια εξοικιωση να κανω,μη διαγραψω κατι που δεν πρεπει....Το Revo uninstaller,πραγματι,ειναι απο τα καλυτερα & το πρωτο που εγκαθιστω,παντα.Θα δοκιμασω μετα & το ccleaner,αν & δεν το εχω τωρα,θα το ξαναβαλω.Σας ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Στο autoruns βρες ότι δε θέλεις να ξεκινάει αυτόματα και απενεργοποίησε το, αλλά μη το διαγράφεις. Αν το χρειαστείς το ξαναβάζεις.

Τα κόκκινα είναι ότι δεν μπορούν να βρεθούν π.χ. από ημιτελείς απεγκαταστάσεις,  καθαρισμούς ή antivirus/antimalware.

Τα καθαρά είναι ότι θεωρεί το πρόγραμμα ασφαλή.

Τα κίτρινα, απλά δεν τα ξέρει και στα μαρκάρει να τα ελέγξεις.

Δημοσ.

Στο autoruns βρες ότι δε θέλεις να ξεκινάει αυτόματα και απενεργοποίησε το, αλλά μη το διαγράφεις. Αν το χρειαστείς το ξαναβάζεις.

Τα κόκκινα είναι ότι δεν μπορούν να βρεθούν π.χ. από ημιτελείς απεγκαταστάσεις,  καθαρισμούς ή antivirus/antimalware.

Τα καθαρά είναι ότι θεωρεί το πρόγραμμα ασφαλή.

Τα κίτρινα, απλά δεν τα ξέρει και στα μαρκάρει να τα ελέγξεις.

Σε ευχαριστω πολυ....ηδη,ειμαι σε φαση ψαξιματος με αυτα που μου ειπατε,....αν εχω αποριες,θα τις καταθεσω εδω......

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα φιλοι μου.προχτες με το autoruns,την καναμε τη βλακεια μας....Προφανως,απενεργοποιωντας καποιες εφαρμογες,εβγαλα & καποιες-ετσι μαλλον εγινε-που ηταν απαραιτητες για τα windows...Μετα,αρχισε τα παλαβα του ο υπολογιστης.ενω τον εκλεινα κανονικα,ξεκινουσε να μπει στο λειτουργικο,αλλα εβγαζε μνμ που ελεγε οτι προσπαθει να κανει repair,αλλα τιποτα....δεν εμπαινε....ξερετε,μου εβγαζε αυτες τις γνωστες οθονες οταν θελουμε να μπουμε σε Safe mode,πατωντας το shift & restart.....δοκιμασα ολες τις επιλογες,αλλα τιποτα....στο τελος,ενω σκεπτομουνα να κανω την επομενη μερα Format,βρηκα την επιλογη Reset this PC,δεν την ειχα δοκιμασει,& λεω ας την κανω & αυτη.Βεβαια,αυτη σβηνει ολα τα προγραμματα-εκτος μερικα που εγκαθιστανται με τα win-δεν με πειραξε ομως αυτο...Εγκατεστησε το συστημα-μονο του-τα win 10 ξανα,μου απεγκαταστησε τις εφαρμογες μου ολες,και μετα αρχισα να ξαναβαζω τα προγραμματα που ειχα.κουραστηκα λιγο,αλλα σημερα τα εχω ολοκληρωσει.ο παθων μαθων....εμπειριες ειναι & αυτες...θα πρεπει να προσεχουμε για να εχουμε....τωρα ειναι παλι ολα οκ....και καποια στιγμη,με καθαρο το συστημα θα πρεπει να παρω ενα image,ωστε σε περιπωση ατυχηματος,να μην ταλαιπωρουμαστε χωρις ιδιαιτερο λογο.σας ευχαριστω πολυ,ηθελα να τα μοιραστω μαζι σας,ωστε να γνωριζετε το τελος αυτης της αρχικης μου αναρτησης.Γεια σας.

Δημοσ.

Θα μπορούσες να κάνεις επαναφορά συστήματος σε μια προηγούμενη ημερομηνία όπου δεν είχε πρόβλημα το PC.

Μια συμβουλή: Ό,τι δουλεύει δεν το σκαλίζουμε.

Δημοσ.

Θα μπορούσες να κάνεις επαναφορά συστήματος σε μια προηγούμενη ημερομηνία όπου δεν είχε πρόβλημα το PC.

Μια συμβουλή: Ό,τι δουλεύει δεν το σκαλίζουμε.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Δυστυχως,ουτε η επαναφορα μου δουλεψε...το πρωτο πραγμα που εκανα & το εχω παντα πρωτη μου επιλογη.Τελος παντων.τελος καλο ολα καλα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...