technology_guy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Παιδιά η συσκευή σήμερα ξανάκλεισε χωρίς να ανοίγει και χωρίς να την χρησιμοποιούσα. Το κακό αυτή τη φορά είναι ότι η μπαταρία ήταν στο 80% σε αντίθεση με χθες που ήταν στο 20%, οπότε μέχρι να σταματήσει να δουλεύει ο επεξεργαστής και να φάει όλη την μπαταρία για να το βάλω στη πρίζα και να ανοίξει θα πάρει μέχρι αύριο...
polteris Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μ´αρεσει που δεν το πας στο σερβις γιατι θα μεινεις απο κινητο, λες και τωρα εχεις κινητο :D
technology_guy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μ´αρεσει που δεν το πας στο σερβις γιατι θα μεινεις απο κινητο, λες και τωρα εχεις κινητο :D Πότε να το πάω βρε φίλε στο σέρβις το κινητό; Χθες ήταν 25η και σήμερα Κυριακή
polteris Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Από τη μέρα που του πέρασα λοιπόν το nougat, άρχισε στα ξαφνικά να κολλάει και να κάνει επανεκκινήσεις. Τι μπορώ να κάνω για να αποφύγω το service; Το προβλημα ξεκινησε πιο νωρις αν καταλαβα καλα και παρακατω λες να αποφυγεις το σερβις γιατι θα μεινεις απο τηλεφωνο. Γι ´αυτο στο εγραψα
stelios18120 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Πότε να το πάω βρε φίλε στο σέρβις το κινητό; Χθες ήταν 25η και σήμερα Κυριακή Γενικά το λέει δεν εννοεί πήγαινε το χθες η σήμερα.
technology_guy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Βασικά το πρόβλημα ήταν ότι ξαφνικά σκάλωνε και έκανε επανεκκίνηση. Χθες και σήμερα έκλεισε και δεν ξανάνοιξε. Είχα σκοπό να του κάνω επαναφορά αλλά με πρόλαβε το ότι έκλεισε και δεν ξανάνοιξε.
technology_guy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Το πήγα λοιπόν στο Phone Gallery και μου είπαν πως μέχρι την Παρασκευή θα έχουν επισκευάσει την συσκευή και αν όντως έχει θέμα το Nougat που πέρασε η Samsung, δικαιούμαι αλλαγή συσκευής όπως είπαν στον πατέρα μου. Σκέφτομαι τώρα, αν γίνεται, να τους δώσω άλλα 150 ευρώ και να πάρω το iPhone 6s Plus να βρω την υγεία μου πια.
ziaba Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Το πήγα λοιπόν στο Phone Gallery και μου είπαν πως μέχρι την Παρασκευή θα έχουν επισκευάσει την συσκευή και αν όντως έχει θέμα το Nougat που πέρασε η Samsung, δικαιούμαι αλλαγή συσκευής όπως είπαν στον πατέρα μου. Σκέφτομαι τώρα, αν γίνεται, να τους δώσω άλλα 150 ευρώ και να πάρω το iPhone 6s Plus να βρω την υγεία μου πια. Nομίζεις, γράψε: iphone batterygate, crescentgate κτλ στο google 1
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Το πήγα λοιπόν στο Phone Gallery και μου είπαν πως μέχρι την Παρασκευή θα έχουν επισκευάσει την συσκευή και αν όντως έχει θέμα το Nougat που πέρασε η Samsung, δικαιούμαι αλλαγή συσκευής όπως είπαν στον πατέρα μου. Σκέφτομαι τώρα, αν γίνεται, να τους δώσω άλλα 150 ευρώ και να πάρω το iPhone 6s Plus να βρω την υγεία μου πια. Τα περι αλλαγης συσκευης ειναι καθαρα του καταστηματος οπως ειπα. Οσο για τα περι Iphone αν οντως θες να κανεις την μεταβαση απο το S7 edge,αντικειμενικα μονο σε iphone 7 plus πρεπει να κοιτας κακα τα ψεματα. Και επειδη η χρηματικη διαφορα ειναι περιπου 50% απο του s7 edge,γιαυτο και δεν αξιζει.
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Πάρε ένα άλλο s7 edge καινούργιο Aπλα σου έτυχε η στραβή. Συμβαίνουν αυτά.
AggelosTz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Απλά ατυχές ελαττωματική συσκευή. Αν στην επιδιορθώσουν ή ακόμα καλύτερα αν στην αντικαταστήσουν με άλλη συσκευή δεν υπάρχει λόγος να πας σε iPhone. Αν φυσικά θες να πας αυτό δεν σημαίνει ότι και τα iPhone δεν βγάζουν προβλήματα στο hardware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα