stelios18120 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Χρήματα πίσω δεν παίρνεις ξέχασε το. Τώρα για συσκευη άλλη δεν ξέρω.
Fulgore Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Χρηματα πισω μπορει να παρει,το εκαναν οσοι το πηγαν δικαστικως στο γνωστο θεμα του G4,αλλα εκει μιλαμε για γνωστη περιπτωση. Το S7/s7 edge δεν εχει δωσει αντιστοιχα δειγματα. Τα προβληματα σε μια συσκευη ειναι μεσα στο προγραμμα(αν σου κατσει),ειτε παρει iphone, ειτε htc 10,ειτε oneplus 3t. Με λιγο ψαξιμο μπορεις να βρεις στο Internet περιπτωσεις ατομων που ειχαν καποιο προβλημα με οποιαδηποτε συσκευη.
technology_guy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Οπότε με συμφέρει να το πάω κατευθείαν στη Samsung έτσι;
Fulgore Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Αν ειναι κοντα σου η smartec(που ειναι υπευθυνη αν δεν κανω λαθος)ναι. Αλλιως καλυτερα να το πας στο phonegallery και να το στειλουν αυτοι στην smartec. Το σωστο παντως ειναι το καταστημα σαν πωλητης και ενδιαμεσος να αναλαμβανει την διαδικασια αποστολης του service. Δεν ειναι υποχρεωμενος ο πελατης να τρεχει απο εδω και απο εκει στις αντιπροσωπειες και στα service οταν υπαρχει ενδιαμεσος. Στην περιπτωση της Oneplus που αγοραζεις κατευθειαν απο αυτους(ή στα κινεζικα τυπου gearbest)προφανως και ο πελατης αναλαμβανει να στειλει το κινητο πισω επειδη δεν υπαρχει ενδιαμεσος και αντιπροσωπεια/service εντος Ελλαδας. Προσωπικα παντως επειδη εχω περασει και εγω απο αυτη την κατασταση του service/αναμονης για ενα Moto g(μικρη αξια μεν αλλα να περιμενεις σχεδον 3 εβδομαδες για 1 pixel ειναι λιγο too much)περυσι,σε επομενο προβλημα που θα μου εμφανιστει στο κινητο θα αγορασω καλου κακου ενα δευτερο να εχω να κανω την δουλεια μου,γιατι οντως το να εισαι τοσο καιρο χωρις την συσκευη(ειδικα αν ειναι και ακριβη κιολας)που πληρωσες ειναι ξενερα.
fastnq2 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 http://thedroidguy.com/2017/01/fix-samsung-galaxy-s7-black-screen-issue-update-nougat-troubleshooting-guide-1069822
ziaba Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα. Έχω το s7 edge 2 βδομάδες περίπου και πριν μια βδομάδα του πέρασα το Nougat, αφού είχα κάνει επαναφορά εργοστασιακών, μέσω υπολογιστή. Από τη μέρα που του πέρασα λοιπόν το nougat, άρχισε στα ξαφνικά να κολλάει και να κάνει επανεκκινήσεις. Πριν 1 ώρα περίπου, η οθόνη έγινε μαύρη και δεν μπορώ να ανοίξω τη συσκευή. Δοκίμασα volume down + power button αλλά τίποτα. Το έβαλα στη φόρτιση και ξαναδοκίμασα αλλά και πάλι τζίφος. Τι μπορώ να κάνω για να αποφύγω το service; στα σάμσουνγκ πατάς και το κεντρικό κουμπί
technology_guy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 http://thedroidguy.com/2017/01/fix-samsung-galaxy-s7-black-screen-issue-update-nougat-troubleshooting-guide-1069822 Δηλαδή το γεγονός ότι ούτε φορτίζει, ούτε μπαίνει σε safe / recovery mode σημαίνει ότι κάτι hardwarικο έχει καεί :'( στα σάμσουνγκ πατάς και το κεντρικό κουμπί Και πάλι τίποτα
ziaba Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δηλαδή το γεγονός ότι ούτε φορτίζει, ούτε μπαίνει σε safe / recovery mode σημαίνει ότι κάτι hardwarικο έχει καεί :'( Και πάλι τίποτα δες αν το αναγνωρίζει στην διαχείρισή συσκευών το pc
technology_guy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 δες αν το αναγνωρίζει στην διαχείρισή συσκευών το pc Οχι δεν το αναγνωρίζει καθόλου
stelios18120 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 πας για service μην το παλευεις αλλο. δεν υπαρχει γιατρεια δυστυχως 1
technology_guy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Από την ώρα που μαύρισε η συσκευή είχα παρατηρήσει πως στο σημείο που βρισκόταν ο επεξεργαστής υπήρχε θερμότητα. Πριν 5 λεπτά έπιασα τη συσκευή και ήταν κρύα. Την έβαλα λοιπόν στην πρίζα και έγινε θαύμα για μένα: άνοιξε με το σύμβολο ότι φορτίζει από το 0% Το γλίτωσα ευτυχώς. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς ήταν αυτό που συνέβη. 1
stelios18120 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Στο τσακ την γλύτωσες Άντε να δούμε στην συνέχεια αν θα είναι οκ η συσκευή (Αν σβήνει από υπερθέρμανση και δεν ανάβει μέχρι να κρυωσει είναι θέμα να ξέρεις...)
ziaba Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Από την ώρα που μαύρισε η συσκευή είχα παρατηρήσει πως στο σημείο που βρισκόταν ο επεξεργαστής υπήρχε θερμότητα. Πριν 5 λεπτά έπιασα τη συσκευή και ήταν κρύα. Την έβαλα λοιπόν στην πρίζα και έγινε θαύμα για μένα: άνοιξε με το σύμβολο ότι φορτίζει από το 0% Το γλίτωσα ευτυχώς. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς ήταν αυτό που συνέβη. γενικά το edge ζεσταίνετε με το παραμικρό
technology_guy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Το θέμα είναι ότι η συσκευή ήταν κρύα και δεν την χρησιμοποιούσα για τουλάχιστον μισή ώρα πριν σβήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα