Hristos.S Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σας, έχω ένα lenovo x200s και μετά από 1 μήνα τοποθέτησα την μπαταρία και ενώ είχε 50% δεν μπορεί να λειτουργήσει με αυτή. Στα windows φορτίζει κανονικά και πριν λίγο καιρό λειτουργο΄θσε με 2 ωρες διάρκεια. Καθάρισα τις επαφές με βουρτσάκι αλλά τίποτα. Λέτε να χτύπησε το κύκλωμα της μητρικής; Ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά με το τροφοδοτικό. Παρακαλώ τη βοήθειά σας.
David20 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σας, έχω ένα lenovo x200s και μετά από 1 μήνα τοποθέτησα την μπαταρία και ενώ είχε 50% δεν μπορεί να λειτουργήσει με αυτή. Στα windows φορτίζει κανονικά και πριν λίγο καιρό λειτουργο΄θσε με 2 ωρες διάρκεια. Καθάρισα τις επαφές με βουρτσάκι αλλά τίποτα. Λέτε να χτύπησε το κύκλωμα της μητρικής; Ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά με το τροφοδοτικό. Παρακαλώ τη βοήθειά σας. Καλησπερα Χρηστο.... Διαβασε αυτο μηπως και σε βοηθησει : https://www.pcsteps.gr/47634-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%86%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%bc%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-laptop/ Και κατα την γνωμη μου κακως δεν ειχες την μπαταρια πανω στο laptop...Anyway αν εισαι εντος εγγυησης ρωτησε τους ,πηγαινε το να το δουν κλπ,μην το αφησεις ..
coolerman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 εγγύηση δεν έχει;; wear level τι ποσοστό έχει η μπαταρία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα