dimitris_s365 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Γεια σας! Εχω ενα λαπτοπ asus το οποιο ηταν free dos. Κατεβασα σε στικακι τα windows 10 τα οποια ενεργοποιησα περνωντας ενα κλειδι ΟΕΜ windows 10 pro απο μελος του φορουμ. Μεχρι και σημερα δεν εχω καποιο προβλημα με τα windows, απλα αγορασα εναν ssd samsung evo 850 500gb και εχω μπερδευτει οσον αφορα την αδεια των windows. Σκεφτομαι να τον περασω και να κανω clean install των windows προς αποφυγη σφαλματων, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσω να ενεργοποιησω ξανα τα windows με το ΟΕΜ κλειδι ή κατα ποσο θα μου ζητησει να εισαγω ξανα κλειδι, καθως διαβασα οτι τα κλειδια "γεφυρονονται" με την εκαστοτε μητρικη. Δεν ενδιαφερομαι για κλωνοποιηση δισκου. Καποιος φιλος που γνωριζει μπορει να μου πει τι θα γινει οταν περασω τον ssd και κατα ποσο θα ενεργοποιηθουν τα windows παλι; σας ευχαριστω και συγγνωμη αν σας κουρασα!
evoracing Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Και εγώ είχα αλλάξει στο παλιό μου PC από hdd σε ssd και δεν μου ζήτησε καν κωδικό. Οπότε, όχι δεν θα έχεις πρόβλημα. Ο κωδικός κλειδώνει στην μητρική οπότε ότι και να αλλάξεις πέρα της μητρικής δεν θα έχεις θέμα.
Grim Ripper Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Στα windows 10 αρκεί να τα βάλεις (ενεργοποιήσεις) μια φορά, από εκεί και έπειτα όταν τα ξαναβάλεις στον ίδιο υπολογιστή θα ενεργοποιηθούν μόνα τους όταν συνδεθείς στο ίντερνετ.
dimitris_s365 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Ευχαριστω παρα πολυ φιλε για την αμεση απαντηση! Αυτη ηταν η απορια μου. Δλδ στο βημα της εγκαταστασης που ζηταει αν θες να κανεις ενεργοποιηση πατας παραλειψη και μολις εγκατασταθουν τα windows ειναι ενεργοποιημενα; καπως ετσι δουλευει; 1
Ather Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Σε εμένα πάντως κατά την εγκατάσταση δε μου ζήτησε τίποτα. Όταν ήταν να τα ξεκινήσω έκανε αυτόματα ενεργοποίηση.
spgkolem Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Το πιο πιθανό να μην σου ζητήσει κωδικό,αλλά καλού κακού,τρέξε το belarc advisor,δες το license key των windows που χρησιμοποιείται και σημείωσε το κάπου για να είσαι καλυμένος και στις 2 περιπτώσεις του clean install.
dimitris_s365 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Εγινε παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα