Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Εχει να προτείνει κανείς κάποιο καλό λάδι - γυαλιστικό - σπρέι για τα πλαστικά του αυτοκινήτου? Θέλω μέσα - έξω και αν γίνεται να μην βρωμάει φουλ χημικό.

Δημοσ.

Για εμενα μεινε μακρια απο σπρει γυαλισματος,δεν προσφερουν τιποτα περα απο μια προσωρινη λαμψη/γυαλαδα..Ασε που λενε οτι κανουν κακο στα πλαστικα.

Κοιτα για καποιο ειδικο γαλακτωμα (καλο ειναι απο οσο ξερω να μην εχει καθολου σιλικονη) απο γνωστες μαρκες οπως sonax,meguiar΄s,wurth,autoglym...Προσωπικα δεν θα εβαζα σε καινουργιο αμαξι ουτε γαλακτωμα γτ ειμαι λιγο διστακτικος,με ενα ελαφρως βρεγμενο πανακι περνας τα πλαστικα και αποφευγεις τον ηλιο με καθε τροπο.Αν ομως ειχα ενα παλιο αμαξι με καπως ταλαιπωρημενα πλαστικα τοτε θα επερνα ενα γαλακτωμα μηπως και καταφερω να το ΄ζωντανεψω΄

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω βάλει ποτέ αλλά όσες φορές πάω σε πληντήριο και βάζουν μου αρέσει. Νόμιζα ότι αυτά είναι ειδικά να μην κάνουν κακό στα πλαστικά αλλιώς βάζω και baby oil ξερωγώ ή λάδι φαγητού.

Δημοσ.

Βαζελίνη και μετά καλό σκούπισμα με μαλακό πανάκι.Θα ζωντανέψουν όλα τα πλαστικά και θα τα προστατέψει και από το σκάσιμο.Κάνει και για τα λάστιχα στις πόρτες.Και θα έχεις και δικαιολογία για τη γυναίκα για ποιο λόγο έχεις βαζελίνη στο αμάξι....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...