Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το iPhone 7 plus 3 εβδομάδες και παρατήρησα κάτι το οποίο δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα η όχι. Το αριστερό ηχείο δεν δουλεύει δηλαδή δεν ακούγεται ο ήχος, αλλά σαν μικρόφωνο δηλαδή όταν κανείς κλήση που το δοκίμασα δουλεύει κανονικά. Μήπως δεν είναι πρόβλημα και απλά αυτό υπάρχει σαν μικροφωνο και όχι σαν ηχείο; αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει γιατί έχω αγχωθεί μήπως είναι ελαττωματικό.

Δημοσ.

Έχω το iPhone 7 plus 3 εβδομάδες και παρατήρησα κάτι το οποίο δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα η όχι. Το αριστερό ηχείο δεν δουλεύει δηλαδή δεν ακούγεται ο ήχος, αλλά σαν μικρόφωνο δηλαδή όταν κανείς κλήση που το δοκίμασα δουλεύει κανονικά. Μήπως δεν είναι πρόβλημα και απλά αυτό υπάρχει σαν μικροφωνο και όχι σαν ηχείο; αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει γιατί έχω αγχωθεί μήπως είναι ελαττωματικό.

Μόνο το ένα είναι ηχείο, το άλλο είναι μικρόφωνο!!! Το 2ο ηχείο βρίσκετε στο ακουστικό!!

Δημοσ.

Τα ηχεια των iphone λειτουργουν οπως και στο htc 10.

Τι θα πει αυτο. Εχεις το κλασσικο μπροστινο ηχειο πανω απο την οθονη και στην κατω μερια λειτουργει μονο το ενα απο τα δυο σαν ηχειο,αν θυμαμαι καλα το δεξι ετσι οπως κοιταμε το κινητο.

Αρα ναι μην σε μπερδευουν οι κατω δυο ''σχαρες'' που εχει,δεν ειναι για τα ηχεια του αυτα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Το σκέφτηκα ότι είναι αυτό αλλά ήθελα να το επιβεβαιώσω μήπως συμβαίνει μόνο σε εμένα!!

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Το σκέφτηκα ότι είναι αυτό αλλά ήθελα να το επιβεβαιώσω μήπως συμβαίνει μόνο σε εμένα!!

Αν σου συμβαινει επειδη το εχεις χωρις θηκη,γνωριζεις πιστευω την απαντηση :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...