skiabox Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 ειμαστε -ΠΛΕΟΝ- ο χειροτερος λαος του πλανητη εγω αυτο ξερω... Ισχύει. Αν είσαι εργασιακά πολυταξιδευμένος το καταλαβαίνεις αμέσως. Και μάλιστα είναι τόσο άσχημα τα γονίδια που χαλάνε και 3ες γενιές Ελλήνων του εξωτερικού θα πρόσθετα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 (θέλουν μάλλον να πάνε ταξιδακι ) Έκλαψα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Ανηλικος με μηχανακι και χωρις κρανος τρωει κληση , κατηγορει τους μπατσους που τον γραψανε και ψαχνει κονε να του τη σβησει. Ολη η Ελλαδα σε μια μικρογραφια. Οχι ενας, ουτε 10 Σοιμπλε δεν φτανουν. Ψωρουπερηφανοι τριτοκοσμικοι για παντα. Απο τις λιγες φορές που θα συμφωνήσω μαζί σου 10000% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sitiros22 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Γεια σας. Χθες είχα την άτυχη στιγμή και για 5 λεπτά κυκλοφορησα χωρίς το κράνος και με έγραψαν ( χωρίς δίπλωμα κι χωρίς κράνος) 120 ευρώ μ είπαν σε 10 μέρες αλλιώς πάει 240 (θέλουν μάλλον να πάνε ταξιδακι ) και μ είπαν ούτε δικαστήρια ούτε τπτ απλά τα λεφτά . Ε λοιπόν από τότε ψάχνω τρόπους καί για να βρω τα λεφτά και να σβήσω την κλήση ( είμαι ανήλικος ) .Όσους φίλους είχαν γονεις αστυνομικούς ρωτησα αλλά τπτ. Καμιά ιδέα ? Καλα να παθεις αχρηστε Νουμπά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Δες την κληση τι παραπτωμα γραφει ποσο κοστιζει και αν εχουν κανει λαθος στα στοιχεια σου ή για το μηχανακι.. Δεν φτανει που δεν σε εστειλαν δικαστηριο θες να γλυτωσεις τα μολις 120ε?μην ρωτας απο δω και απο κει θα σου γυρισει μπουμερανγκ Μεχρι το 2006 εποχη πασοκ που υπηρχε χρημα η κληση ηταν 83ευρω... μετα στην πτωχευμενη ελλαδα εφτασαν 700-400ε ...οι νεες τιμες του 2017 για κρανος θα ειναι 150ε/2 στο 10ημερο. Το υψηλο προστιμο δεν πληρωνεται ή θα πληρωθει μετα απο χρονια.μικρο προστιμο και παρακολουθηση καποιες ωρες οδικη συμπεριφορα του στυλ να βλεπουν ατυχηματα και να εξηγουν τι συμβαινει στην μετωπικη κτλ Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2017 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zein Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 I ξενι θα μας καταστραιψουν τον μπολιτιζιμο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μόνο τόσα? Μια φορά ήταν ο άντρας μου χωρίς δίπλωμα (που είχε δηλαδή αλλά όχι πάνω του) και νομίζω του έκοψαν 350. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Ανήλικος ΚΑΙ χωρίς κράνος!!! Και τα βάζεις και με τους αστυνομικούς από πάνω Μνημόνια μέχρι να παγώσει η κόλαση...Τόσο απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrfan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μια ερώτηση έκανε το παιδί και λέτε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που θέλει να μάθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Έλα, υπερβολές Δέν ξέρω τι κόκκινες γραμμές έχεις θέσει,άλλα ξεφτίλας ≠ χειρότερος. Απλά είμαστε τέρμα ασιάτες και το δείχνουμε. Ον δάτ μπόμσελ,κανένα ελαφρυντικό για τον OP. επιμενω. η τωρινη κατασταση της χωρας αποδικνυει του λογου το αληθες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Rider Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μια ερώτηση έκανε το παιδί και λέτε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που θέλει να μάθει να μαθει τι?να σβησει την κληση??να τη βγαλει λαδι??εκανε που εκανε τη μ.....α δε σε καταλαβαινω δεν του αξιζει οτι επαθε?? για να σοβαρευτουμε λιγο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrfan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 να μαθει τι?να σβησει την κληση??να τη βγαλει λαδι??εκανε που εκανε τη μ.....α δε σε καταλαβαινω δεν του αξιζει οτι επαθε?? για να σοβαρευτουμε λιγο Ηρέμησε Μεγάλε Κριτή Η ερώτηση ήταν ξεκάθαρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Ναι, πώς να σβήσει την κλήση. Γερά Γερούν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δεν υπάρχει τρόπος να σβηστεί η κλήση εκτός αν έχει μπάρμπα υψηλόβαθμο. Το καλύτερο είναι να βγάλει ένα ζευγάρι Αρχιδι@ και να αναλάβει τις συνέπειες για την μαλακία που έκανε. Όχι πρώτα τζάμπα μαγκιά - κλανιά να οδηγάς το μηχανάκι ανήλικος και μετά να κλαίγεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Και όταν αυτός που οδηγεί χωρίς δίπλωμα και χωρίς κράνος έρθει και σκοτωθεί πάνω μου επειδή παραβίασε stop, μιας και πως φρενάρεις όταν οδηγείς το παπί σαν το διάολο, θα έχω να αντιμετωπίσω και τους γονείς του γιατί "σκότωσα τον κανακάρη τους ο αλήτης". Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος, το είπαμε; Α ναι, το είπαμε. Εγώ προτείνω 2 'βδομάδες στο φρέσκο για παραβάσεις που ενέχουν κίνδυνο, τι 120 ευρώ και αηδίες. Τα 120 ευρώ τα βρίσκουν όλοι. Δε πονάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις