Markus Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Γεια σας. Χθες είχα την άτυχη στιγμή και για 5 λεπτά κυκλοφορησα χωρίς το κράνος και με έγραψαν ( χωρίς δίπλωμα κι χωρίς κράνος) 120 ευρώ μ είπαν σε 10 μέρες αλλιώς πάει 240 (θέλουν μάλλον να πάνε ταξιδακι ) και μ είπαν ούτε δικαστήρια ούτε τπτ απλά τα λεφτά . Ε λοιπόν από τότε ψάχνω τρόπους καί για να βρω τα λεφτά και να σβήσω την κλήση ( είμαι ανήλικος ) .Όσους φίλους είχαν γονεις αστυνομικούς ρωτησα αλλά τπτ. Καμιά ιδέα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 καλα να παθεις, και αλλη φορα να περιμενεις να πας 18 να οδηγας σαν ανθρωπος με διπλωμα... οτι και καλα 5 λεπτα δεν φοραγες κρανος... αν ημουν οργανο θα ησουν και αυτοφωρο χρονιαρα μερα ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torq Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 αν ήμουν μπάτσος και μου έλεγες το κλασικό... για 5 λεπτά ήταν μόνο. θα σε ξετίναζα στον έλεγχο. πρέπει να θεωρείτε πολύ ηλίθιους τους άλλους μερκοί 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zugzwang Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Καμία διαγραφή, να υποστείς τις συνέπειες των πράξεών σου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Tι ταξιδακι ρε?240 ειναι το προστιμο ΑΝ το πληρωσεις σε 10 μερες παει στα 120. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torq Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 χωρίς δίπλωμα και κράνος είναι μόνο τόσο; 120/240 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Πες το στους γονείς σου. Ή θα πληρώσουν ή θα βρουν κάποιον να τη σβήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Διαφωνω με τις διαγραφες κλησεων. Εγινε η στραβη, τωρα πλερω. Ειδικα οταν δεν προκειται για κληση λογω παρανομης σταθμευσης ή κατι αναλογο ξερωγω, που μπορει να μην ειδες οτι απαγορευεται κλπ, οποτε να πεις πως μπορει να εχεις και δικιο. Αλλα εδω ειναι θεμα ασφαλειας, δεν υπαρχει δικαιολογια. Αρα πες το στους γονεις σου, πληρωσε το προστιμο και μην ξανακυκλοφορησεις διχως κρανος. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Εντάξει κι εγώ διαφωνώ, αλλά πιστεύω πως αν μπορούν να τη σβήσουν θα τη σβήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Βαστάτε γερά Βόλφγκανγκ και Γερούν. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Ανηλικος με μηχανακι και χωρις κρανος τρωει κληση , κατηγορει τους μπατσους που τον γραψανε και ψαχνει κονε να του τη σβησει. Ολη η Ελλαδα σε μια μικρογραφια. Οχι ενας, ουτε 10 Σοιμπλε δεν φτανουν. Ψωρουπερηφανοι τριτοκοσμικοι για παντα. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 πιστεύω πως αν μπορούν να τη σβήσουν θα τη σβήσουν. Ισχυει. Απλως κοιτα να δεις τι γινεται. Θα σβησει την κληση και ο Χ ανηλικος (ή ενηλικας γουατεβα) δε θα δεχθει καμια συνεπεια για την πραξη του (η οποια ρισκαρει την ασφαλεια τη δικη του πρωτα απ'ολα, δεν μπηκε παρανομα στον δακτυλιο λ.χ). Στις περισσοτερες περιπτωσεις λοιπον, την επομενη φορα που θα χρειαστει να πεταχτει διπλα με το μηχανακι, θα ρισκαρει να μην βαλει κρανος, αφου την τελευταια φορα δεν ειχε καμια επιπτωση και το θεμα ξεχαστηκε. Στην περιπτωση που πληρωσει τα 120 ευρω, δυσκολα θα το ξανακανει, αφου δε θα εχει να σκαει τα 120 καθε φορα και εμπειρικα θα ξερει πως δυσκολευτηκε να τα δωσει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 ειμαστε -ΠΛΕΟΝ- ο χειροτερος λαος του πλανητη εγω αυτο ξερω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 ειμαστε -ΠΛΕΟΝ- ο χειροτερος λαος του πλανητη εγω αυτο ξερω... Έλα, υπερβολές Δέν ξέρω τι κόκκινες γραμμές έχεις θέσει,άλλα ξεφτίλας ≠ χειρότερος. Απλά είμαστε τέρμα ασιάτες και το δείχνουμε. Ον δάτ μπόμσελ,κανένα ελαφρυντικό για τον OP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις