lefta_yparxoun Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Η έκπτωση είναι οριακά στο 10% της τιμής. Αν δεν θεωρείται προσφορά ας σβηστεί. εδώ με τον κωδικό n4global
Selespeed Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δεν ξέρω αν ήμουν άτυχος, αλλά πρώτη φορά (μετά από 10-15 αγορές κινητών από Κίνα) τα ΕΛΤΑ το κράτησαν στο τελωνείο. Έκανε 50 (!!!!) μέρες να βγει (στα τηλέφωνα που τους πήρα μου έλεγαν ότι ο τυπικός χρόνος είναι 4-6 εβδομάδες) και χρεώθηκε με ΦΠΑ σε τιμή 80€ ενώ είχε αγοραστεί περίπου 150€ (Xiaomi Redmi note 3 ή 3S - δε θυμάμαι καλά). Και απ' ό,τι διαβάζω τελευταία, σταματάνε πάρα πολλά κινητά (ή οτιδήποτε τους μοιάζει) και στα ΕΛΤΑ τώρα. Οπότε, ας έχουμε υπ' όψη ότι υπάρχει πιθανότητα για +24% (ή περίπου τόσο...) 3
isay Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δεν ξέρω αν ήμουν άτυχος, αλλά πρώτη φορά (μετά από 10-15 αγορές κινητών από Κίνα) τα ΕΛΤΑ το κράτησαν στο τελωνείο. Έκανε 50 (!!!!) μέρες να βγει (στα τηλέφωνα που τους πήρα μου έλεγαν ότι ο τυπικός χρόνος είναι 4-6 εβδομάδες) και χρεώθηκε με ΦΠΑ σε τιμή 80€ ενώ είχε αγοραστεί περίπου 150€ (Xiaomi Redmi note 3 ή 3S - δε θυμάμαι καλά). Και απ' ό,τι διαβάζω τελευταία, σταματάνε πάρα πολλά κινητά (ή οτιδήποτε τους μοιάζει) και στα ΕΛΤΑ τώρα. Οπότε, ας έχουμε υπ' όψη ότι υπάρχει πιθανότητα για +24% (ή περίπου τόσο...) ποια περιοχή είσαι; Αν δεν θες να πεις πόλη πες νομό Της Σαλονικης το τελωνείο όντως εχει σφίξει
powerup Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 ποια περιοχή είσαι; Αν δεν θες να πεις πόλη πες νομό Της Σαλονικης το τελωνείο όντως εχει σφίξει Σε επικοινωνια γνωστου με το τελωνειο θεσ/νικης η υπαλληλος ανεφερε οτι υπαρχνουν 5000 δεματα !!!! στο τελωνειο για εκτελωνισμο (επιτοπλειστον κινητα)χρειαζονται 4-6 εβδομαδες για εκτελωνισμο δεματος και κοστος : Αξια του κινητου ( με τιμη που βρησκει ο υπαλληλος στο ιντερνετ δυστιχως οχι τιμη flash sales)x24% +12€ τελη εκτελωνισμου. Π.χ 200€×24% + 12€ = 60 € κι αν η αξια του κινητου περασει τα 150€ επιβαλονται και δασμοι (2,2 % η 2,7%)(αν κι δεν επιβαλουν συχνα παρα το γεγονος οτι ξεπερναν το οριο των 150€) .
lefta_yparxoun Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Αν γίνει κάτι τέτοιο σε μένα, θα το αφήσω να γυρίσει πίσω. Έστω και αργά, θα πάρω τα χρήματα μου πίσω.
samsunglife Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Αν γίνει κάτι τέτοιο σε μένα, θα το αφήσω να γυρίσει πίσω. Έστω και αργά, θα πάρω τα χρήματα μου πίσω. Μήπως όμως (δεν ξέρω, ρωτάω) το banggood (και κάθε κινεζομαγαζο) έχει καλυφθεί γιαυτη την περίπτωση στους όρους του site και δεν επιστρέφει τα χρήματα αν αρνηθείς να παραλάβεις λόγω τελωνείου;
vgiozo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Η έκπτωση είναι οριακά στο 10% της τιμής. Αν δεν θεωρείται προσφορά ας σβηστεί. εδώ με τον κωδικό n4global bang.png τρέχει εδώ και καιρό το κουπόνι, το είχα δημοσιεύσει κι εγώ σε άλλο φόρουμ ΑΛΛΑ δυστυχώς πλέον λέει πως χρησιμοποιήθηκε ήδη 500 φορές και δεν ισχύει πλέον. Ζήτησα στο live chat αν μπορεί να επανενεργοποιηθεί το κουπόνι ή να μας δώσουν κάποιο άλλο, όμως η υπάλληλος εκεί είπε πως όχι (και είδα ότι το τηλέφωνο μπήκε πάλι σε κατάσταση "προ-παραγγελίας") Ίσως αν τους σπάσουν πολλοί τα νεύρα να το αλλάξουν...λολ Στα 170$ ήταν πολύ καλά....ΑΝ όντως έχει βελτιωθεί η κάμερα και το βίντεο με τον sony imx258 σένσορα αυτού του μοντέλου... ...διαφορετικά, το LeEco Le Max 2 x829 βγαίνει στα 180$ περίπου και ο Crisbal σε γειτονικό φόρουμ είπε ότι αρκεί ένα νέο modem firmware για να ενεργοποιηθούν οι επιπλέον μπάντες... ...εκεί το πρόβλημα είναι το μέγεθος βέβαια (αν και η διαφορά από τις 5.5 στις 5.7, για όποιον τις έχει συνηθίσει, είναι μικρότερη) 1
vchristod84 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Η έκπτωση είναι οριακά στο 10% της τιμής. Αν δεν θεωρείται προσφορά ας σβηστεί. εδώ με τον κωδικό n4global bang.png Μαλλον έληξε η προσφορά, μου βγάζει μήνυμα "This coupon can only be used 500 times" Edit: Τωρα είδα ότι το γράφει και ο vgiozo
Προτεινόμενες αναρτήσεις