warlock9_0 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 το γρασίδι δεν γίνεται render πάνω από τα 200 μέτρα αν θυμάμαι σωστά αυτό έπαθες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Τραγικό απλά..Ο άλλος θεωρεί ότι είναι κρυμμένος στα χορτάρια και αυτός που τον σημαδεύει δεν βλέπει καν χόρτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, warlock9_0 said: το γρασίδι δεν γίνεται render πάνω από τα 200 μέτρα αν θυμάμαι σωστά αυτό έπαθες Αυτο ακριβως επαθα και εμεινα κοκκαλο οταν ειδα στο death cam να σερνομαι σαν γυμνοσαλιαγκας και να με βλεπουν ολοι οι snipers ενω εγω νομιζα οτι ειμαι ενα με το χωμα, λολ. Καταλαβα, δεν κανω ξανα σκουλικιασμα στις πεδιαδες.. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από sistah Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Αυτο ειναι γνωστο απο την αρχη...καναν και πολλες πλακες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Όντως! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Έδωσα ρέστα σήμερα..squad με αγνώστους και μου πέθαναν και οι 3... Έμεινα μόνος σε 1 vs 3 στο τέλος! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 16 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τραγικό απλά..Ο άλλος θεωρεί ότι είναι κρυμμένος στα χορτάρια και αυτός που τον σημαδεύει δεν βλέπει καν χόρτο.. εσύ το ήθελες το παιχνίδι GOTY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τραγικό απλά..Ο άλλος θεωρεί ότι είναι κρυμμένος στα χορτάρια και αυτός που τον σημαδεύει δεν βλέπει καν χόρτο.. Πέσμου ένα game που δεν το κάνει αυτό dude, δεν είναι τυχαίο που πάντα κλείνεις grass, foliage σε τέτοια games. Επίσης στα σωστά games αυτά τα settings είναι server side οποτε δεν μπορείς να πειράξεις κάτι. Κάτι τέτοια είναι που φωνάζω να τα βράσω τα super wow graphs όταν ακόμα τα games δεν μπορούν να κάνουν render 10 μετρα detail... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Το PC μπορεί, οι κονσόλες δεν μπορούν και το τρώμε και 'μεις στη μάπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 55 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Όχι. οχιά! να πας κάτι σελίδες πίσω ντέντι μπόη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Να βρω κάτι που δεν είπα ; Ή μιλάς για το γνωστό τρολάρισμα του Αποκόλαση ''Όλοι PUBG''.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Να βρω κάτι που δεν είπα ; Ή μιλάς για το γνωστό τρολάρισμα του Αποκόλαση ''Όλοι PUBG''.. ναι μωρέ συ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masma Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Kαλησπερα στη παρεα. Καινουργιος σχετικα στο pubg. Εχω παιξει καπου 130 solo games πρεπει να ειμαι τα 40 στη 10αδα και τα 20 στην 5αδα. Εχω παει 2 chicken ολα και ολα. Οχι και ευκολο να βγεις πρωτος στο solo. Μου φαινεται ακομα πολυ δυσκολο οταν με βαρανε να προσδιορισω ακριβως απο που. Με headset παιζω για αν ακουω απο πιο αυτι ακουγιεται αλλα παλι ζοριζομαι να καταλαβω την θεση του αντιπαλου. Κανα tip γενικα για να παμε λιγο καλυτερα.????? Υ.Γ. Το game με παρεα αξιζει. Εμεις 3αδα παιζουμε. Πιστευω solo θα το βαρεθω καποια στιγμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετά από 400 ώρες στο παιχνίδι ακόμα δυσκολεύομαι να προσανατολιστώ με τους πυροβολισμούς Ο χρυσός κανόνας είναι να επικέντρωνεσαι στον ήχο του όπλου και όχι της σφαίρας, φυσικά αν ο εχθρός έχει και suppressor τότε δυσκολεύει ακόμα περισσότερο ο εντοπισμός του.... Καλό είναι να μην χρησιμοποιείς αυτοκίνητα/μηχανές γιατί είναι μαγνήτης εχθρών... μόνο σε έσχατη περίπτωση όπου δεν προλαβαίνεις τον κύκλο και δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς... Tip Shroud που πρόσφατα άκουσα να λέει: Ακόμα και ένα χτυπημένο lv3 κράνος/vest είναι καλύτερο απο ενα full health lvl2, το ίδιο ισχύει και για lvl2 vs lvl1. Άσχετο: πρόσφατα δοκίμασα το COD WWII, τώρα κατάλαβα πώς είναι να παίζεις ένα πραγματικά optimized παιχνίδι..... Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από leros2004 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα