Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 http://www.allkeyshop.com/blog/buy-playerunknowns-battlegrounds-cd-key-compare-prices/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valous Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Καλό βράδυ αδέρφια, και αύριο στις 10 το πρωί πάμε να γράψουμε Μακροοικονομική 1! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mesfigas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 το προβλημα ειναι τα κινεζακια που χακαρουνε ατελειωτα και οχι τα 30 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 το πρόβλημα είναι το low skill σας.. ωωω τι του πα..τα μισά να μου έλεγαν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bagerisu Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε το πρόβλημα είναι το low skill σας.. ωωω τι του πα..τα μισά να μου έλεγαν το πρόβλημα είναι τ...😛 Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από Bagerisu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάποιοι ζορίζονται και παίζουν κρυφτούλι και άλλοι ουτε καν καλύπτουν τα νώτα τους και κερδίζουν... Κάνω fast forward τα βαρετά σημεία μην τρομάξετε... Εγω πέθανα νωρίς και έκανα spectate... Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από Orgios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Orgios είπε Κάποιοι ζορίζονται και παίζουν κρυφτούλι και άλλοι ουτε καν καλύπτουν τα νώτα τους και κερδίζουν... Κάνω fast forward τα βαρετά σημεία μην τρομάξετε... Εγω πέθανα νωρίς και έκανα spectate... Φάρδος ο φίλος σου στην αρχή Αλλα η τύχη ευνοεί τους δυνατούς και ικανούς Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από GeorgeGK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Και πολύ καλά έκαναν. Προσωπικά δε μπορώ να εκφέρω γνώμη, έχω πολύ λίγες ώρες στο παιχνίδι κι αν δεν είναι κάτι τρανταχτό, ούτε report δεν κάνω. Αν όμως αυτοί κρίνουν ότι έτσι έγινε και δεν είδα τίποτα τραγικά παράπονα για τα bans, πολύ καλά έκαναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Σειρά μου για Chicken Dinner! Τα νέα replay τα σπάνε btw , δεν τα είχα πάρει χαμπάρι! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πεφτει απο το μηχανακι με 10 χιλιομετρα την ωρα και τρωει περισοτερο απ το μισο damage, σοβαρο παιχνιδι θα μου πεις ακομα σε ''beta'' ειναι αλλα δε πρεπει καποια στιγμη να το φτιαξουν και αυτο?? Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Κράνος φόραγες ;🙂 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Καλημερα σε ολους. Μια ερωτηση. Mε ryzen 1400, gtx 980ti και 8gb ram 2933mhz σηκωνω το game σε 4κ high?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 23:30 περίπου θα είμαι online. Κάντε add να φάμε κανένα νηστίσιμο κοτόπουλο!!! Steam Name: Doctorm4nos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα