7nisiotis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά λέμε με ένα φίλο να κάτσουμε ολονυχτίς μέχρι το πρωί ( από 11 το βράδυ μέχρι 7-8 το πρωί ) σήμερα για PubGακι. Ψήνεται κανείς για παρέα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) @cherrybomb00 Σιγα σιγα ολα θα γινουν... αρχικα οταν ψαχνεις να δεις καποιον το κανει με καποιο 2x/4x/8x scope?η απλα με το δεξι κλικ ας πουμε..? ΟΥσιαστικα το παιχνιδι πρεπει να παιζεται με headset και δυνατα,για να καταλαβαινεις απο που σου ερχονται. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από Αλεξανδρος A.92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, cherrybomb00 είπε παιδια δεν ξερω εχω δυσκολευτει παρα πολυ.αν και η αληθεια ειναι οτι το αγορασμενο μονο μερικες μερες το παιχνιδι.τα προβληματα μου ειναι τα εξης.πρωτο και κυριοτερο.δεν μπορω να καταλαβω τους ηχους.δηλαδη απο που με χτυπησαν προς τα που πρεπει να κοιταξω κλπ.δευτερον δεν μπορω να εντοπισω ευκολα αντιπαλους ενω ξερω οτι βρισκονται καπου εκει,ενω συμβαινει ακριβως το αντιθετο με τους αλλους προς εμενα. ps.ακομα δεν εχω σκοτωσει κανεναν. ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εχω κι εγω. Ειναι θεμα εμπειριας, καλης ορασης, αλλα και ταλεντου :/ Οσο παιζεις θα γινεσαι καλυτερος Συμβουλη, μπαινε πολυ επιθετικα σε μαχες απο την αρχη κι ας χανεις. Αλλιως δεν το μαθαινεις το game. Οταν γινεις καλος στις μαχες τοτε μπορεις να παιξεις με οποιο στυλ γουσταρεις. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από GIOVINCO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cherrybomb00 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε @cherrybomb00 Σιγα σιγα ολα θα γινουν... αρχικα οταν ψαχνεις να δεις καποιον το κανει με καποιο 2x/4x/8x scope?η απλα με το δεξι κλικ ας πουμε..? ΟΥσιαστικα το παιχνιδι πρεπει να παιζεται με headset και δυνατα,για να καταλαβαινεις απο που σου ερχονται. με scope το κανω αν φυσικα βρω.εχω headset αλλα η αληθεια ειναι οτι το εχω στα ηχεια.θα το αλλαξω για να δω τη διαφορα.αλλα και παλι η δυσκολια τουλαχοστον σε εμενα ειναι να τον εντιπισω.για παραδειγμα βλεπω διαφορα βιντεακια και οι παικτες εχουν τρομερες αντιδρασεις και καθομαι και αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον να τον εχει δει ενω εγω δεν πηρα χαμπαρι 1 ώρα πριν, GIOVINCO είπε ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εχω κι εγω. Ειναι θεμα εμπειριας, καλης ορασης, αλλα και ταλεντου :/ Οσο παιζεις θα γινεσαι καλυτερος Συμβουλη, μπαινε πολυ επιθετικα σε μαχες απο την αρχη κι ας χανεις. Αλλιως δεν το μαθαινεις το game. Οταν γινεις καλος στις μαχες τοτε μπορεις να παιξεις με οποιο στυλ γουσταρεις. θα ακολουθησω τη συμβουλη σου και ας ελπισουμε για το καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 παιδια με αυτά τα specs θα παίζει οκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Με Intel Graphics δεν υπάρχει περίπτωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) δύσκολα αρκετά να τρέξει https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/battlegrounds/15571 Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unchained Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Προβλημα! Ειμαι καινουριος σχετικα. Δυο εβδομδες παιζω. Τα βασικα τα ξερω. Εχω ενα θεμα ομως με το sprint. Δεν μπορω να παιξω με hold sprint γιατι δε με βολευει, οποτε το βαζω toggle. Οταν λοιπον παταω W+shift σπρινταρει κανονικα. Καλα μεχρι εδω. Αφηνω το W (και το shift), σταματαει ολα οκ. Ξαναπαταω ΜΟΝΟ το W και σπρινταρει μονο του. Γιατι το κανει αυτο? Τι πρεπει να αλλαξω? Εχει να κανει μηπως με αυτο που λεει autorun? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μα το toggle αυτήν την έννοια έχει... Πάτα άλλη μία το shift και θα περπατάς. To autorun είναι άσχετο, το πατάς και πας για καφέ μέχρι να μπεις κύκλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unchained Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Ok thx! Γενικα τι ειναι προτιμοτερο? Να παιζω με toggle ή hold sprint? Οι pro ας πουμε τι προτιμουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 εγώ έχω κάνει assign το autorun στο πλαινό κουμπί του ποντικιού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Σκεφτομαι να το αγορασω, αξιζει το 30αρι η εχρι ακομα bugs? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Το βρίσκεις κ πιο κάτω, πληροφοριακά. Ναι από μένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 30€ είναι πολλά, ψάξου λίγο καλύτερα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 10 minutes ago, leros2004 said: 30€ είναι πολλά, ψάξου λίγο καλύτερα..... We get it, you VPN.. Στα κλειδαδικα εχει 19, τιμιοτατο ποσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα