Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Atallos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά λέμε με ένα φίλο να κάτσουμε ολονυχτίς μέχρι το πρωί ( από 11 το βράδυ μέχρι 7-8 το πρωί ) σήμερα για PubGακι.

Ψήνεται κανείς για παρέα;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@cherrybomb00

Σιγα σιγα ολα θα γινουν...

αρχικα οταν ψαχνεις να δεις καποιον το κανει με καποιο 2x/4x/8x scope?η απλα με το δεξι κλικ ας πουμε..?

ΟΥσιαστικα το παιχνιδι πρεπει να παιζεται με headset και δυνατα,για να καταλαβαινεις απο που σου ερχονται.

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, cherrybomb00 είπε

παιδια δεν ξερω εχω δυσκολευτει παρα πολυ.αν και η αληθεια ειναι οτι το αγορασμενο μονο μερικες μερες το παιχνιδι.τα προβληματα μου ειναι τα εξης.πρωτο και κυριοτερο.δεν μπορω να καταλαβω τους ηχους.δηλαδη απο που με χτυπησαν προς τα που πρεπει να κοιταξω κλπ.δευτερον δεν μπορω να εντοπισω ευκολα αντιπαλους ενω ξερω οτι βρισκονται καπου εκει,ενω συμβαινει ακριβως το αντιθετο με τους αλλους προς εμενα.

ps.ακομα δεν εχω σκοτωσει κανεναν.

ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εχω κι εγω. Ειναι θεμα εμπειριας, καλης ορασης, αλλα και ταλεντου :/

Οσο παιζεις θα γινεσαι καλυτερος

Συμβουλη, μπαινε πολυ επιθετικα σε μαχες απο την αρχη κι ας χανεις. Αλλιως δεν το μαθαινεις το game. Οταν γινεις καλος στις μαχες τοτε μπορεις να παιξεις με οποιο στυλ γουσταρεις. 

Επεξ/σία από GIOVINCO

1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

@cherrybomb00

Σιγα σιγα ολα θα γινουν...

αρχικα οταν ψαχνεις να δεις καποιον το κανει με καποιο 2x/4x/8x scope?η απλα με το δεξι κλικ ας πουμε..?

ΟΥσιαστικα το παιχνιδι πρεπει να παιζεται με headset και δυνατα,για να καταλαβαινεις απο που σου ερχονται.

με scope το κανω αν φυσικα βρω.εχω headset αλλα η αληθεια ειναι οτι το εχω στα ηχεια.θα το αλλαξω για να δω τη διαφορα.αλλα και παλι η δυσκολια τουλαχοστον σε εμενα ειναι να τον εντιπισω.για παραδειγμα βλεπω διαφορα βιντεακια και οι παικτες εχουν τρομερες αντιδρασεις και καθομαι και αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον να τον εχει δει ενω εγω δεν πηρα χαμπαρι

1 ώρα πριν, GIOVINCO είπε

ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εχω κι εγω. Ειναι θεμα εμπειριας, καλης ορασης, αλλα και ταλεντου :/

Οσο παιζεις θα γινεσαι καλυτερος

Συμβουλη, μπαινε πολυ επιθετικα σε μαχες απο την αρχη κι ας χανεις. Αλλιως δεν το μαθαινεις το game. Οταν γινεις καλος στις μαχες τοτε μπορεις να παιξεις με οποιο στυλ γουσταρεις. 

θα ακολουθησω τη συμβουλη σου και ας ελπισουμε για το καλυτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δύσκολα αρκετά να τρέξει

https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/battlegrounds/15571

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Προβλημα!

Ειμαι καινουριος σχετικα. Δυο εβδομδες παιζω. Τα βασικα τα ξερω.

Εχω ενα θεμα ομως με το sprint. Δεν μπορω να παιξω με hold sprint γιατι δε με βολευει, οποτε το βαζω toggle. Οταν λοιπον παταω W+shift σπρινταρει κανονικα. Καλα μεχρι εδω. Αφηνω το W (και το shift), σταματαει ολα οκ. Ξαναπαταω ΜΟΝΟ το W και σπρινταρει μονο του. Γιατι το κανει αυτο? Τι πρεπει να αλλαξω? Εχει να κανει μηπως με αυτο που λεει autorun?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...