krixos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 καμία λύση για αυτό?τρέχω windows 7. το κατέβασα και 2η φορα και το ξαναεγκατέστησα αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Κανε install/reinstall το Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε ναι το ξέρω..ρωτάω με ΠΟΙΑ λογική;;; του άλλου του έπεσε μπλούζα 75€ και μέχρι να πουληθεί έκανε 5... δεν ξέρω με ποια λογική, στο cs μέχρι κάποιο καιρό πριν ό,τι αγόραζες από το market ήταν μόνο untradeable για μια βδομάδα αλλά στο market το πούλαγες αν ήθελες αν και μην κοιτάς την τιμή τις πρώτες μέρες που βγαίνει το crate, είναι αυτοί που είχαν κλειδιά από πιο πριν και οι τιμές είναι ψηλές γιατί δεν μπορούνα να πουλήσουν όλοι λόγω hold οι τιμές ισσοροπούν μόλις περάσουν οι πρώτες 7 μέρες από όταν βγήκε το crate που μπορούν πλέον να τα βάλουν στο market Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, warlock9_0 είπε δεν ξέρω με ποια λογική, στο cs μέχρι κάποιο καιρό πριν ό,τι αγόραζες από το market ήταν μόνο untradeable για μια βδομάδα αλλά στο market το πούλαγες αν ήθελες αν και μην κοιτάς την τιμή τις πρώτες μέρες που βγαίνει το crate, είναι αυτοί που είχαν κλειδιά από πιο πριν και οι τιμές είναι ψηλές γιατί δεν μπορούνα να πουλήσουν όλοι λόγω hold οι τιμές ισσοροπούν μόλις περάσουν οι πρώτες 7 μέρες από όταν βγήκε το crate που μπορούν πλέον να τα βάλουν στο market ναι έτσι είναι για antitheft reasons! Αλλά γιατί τα ακριβά να περιμένεις 1 βδομάδα και τα φθηνά να τα δίνεις αμέσως? καμία λύση για αυτό?τρέχω windows 7. το κατέβασα και 2η φορα και το ξαναεγκατέστησα αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. http://www.thewindowsclub.com/the-program-cant-start-because-msvcp140-dll-in-missing https://www.drivereasy.com/knowledge/how-to-fix-msvcp140-dll-is-missing/ έχει και κάποια videos στο youtube που δίνουν λύσεις,κατεβάζοντας απλώς το χαμένο .dll αλλά δε θα τα εμπιστευόμουν,αν δεν έβρισκα άκρη με τις λύσεις πιο πάνω.. Αλλά σχεδόν όλα δείχνουν προς Visual C++ Redistributable Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 δεν είναι ακριβά ή φθηνά είναι θέμα αν τα έχεις πάρει από το market ή όχι, στην περίπτωση τη συγκεκριμένη το κλειδί για να ανοίξεις το crate τα crates που ανοίγεις τσάμπα πωλιούνταν κατευθείαν αν θυμάμαι καλά ανεξαρτήτως τιμής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PANOS93GR Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από PANOS93GR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Verify files δοκίμασε από το steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krixos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Το έλυσα το πρόβλημα.Δεν γίνεται τίποτα με τα DLL ή τις c++.στα windows 7 θέλει να είναι εγκατεστημένο το service pack 1και η visual c++2015 μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PANOS93GR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Παιδια σε εσας σας κανει crash report το παιχνιδι και σας πετάει έξω εμενα το κανει αρκετα συχνα τι να κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, krixos είπε Το έλυσα το πρόβλημα.Δεν γίνεται τίποτα με τα DLL ή τις c++.στα windows 7 θέλει να είναι εγκατεστημένο το service pack 1και η visual c++2015 μόνο. sux to be you then! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά θυμάται κανείς πόσα GB ήταν το update όταν κυκλοφόρησε η 1.0 έκδοση ; Εχω να παίξω πριν καιρό, και θέλω να υπολογίσω πόση ώρα θα φάω μέχρι να κατέβει το update Thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω γύρο στα 7 με 10 Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από GjokerR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 6.κάτι ψιλά + 1 giga πρόσφατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 11.6 τελικά Είχα να μπω απο μέσα Νοεμβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cherrybomb00 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 παιδια δεν ξερω εχω δυσκολευτει παρα πολυ.αν και η αληθεια ειναι οτι το αγορασμενο μονο μερικες μερες το παιχνιδι.τα προβληματα μου ειναι τα εξης.πρωτο και κυριοτερο.δεν μπορω να καταλαβω τους ηχους.δηλαδη απο που με χτυπησαν προς τα που πρεπει να κοιταξω κλπ.δευτερον δεν μπορω να εντοπισω ευκολα αντιπαλους ενω ξερω οτι βρισκονται καπου εκει,ενω συμβαινει ακριβως το αντιθετο με τους αλλους προς εμενα. ps.ακομα δεν εχω σκοτωσει κανεναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα