PANOS93GR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Παιδια παρολο που εχω 70 fps μου κολλάει μήπως δεν φτάνει η ram hyperx fury white 8gb ddr3-1600mhz τι αλλο μπορεί να φταιει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Το παιχνίδι φταίει...έχειlag σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mesfigas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 παιδια γεια σας πειτε μου κατι.... ο θορυβος που γινεται σχετικα με το οτι τα κινεζακια φαρμαρουν-χακαρουν το παιχνιδη ειναι αληθεια; αν ναι σε τι βαθμο? ειναι unplayable λογω hacks ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συνήθως τα Σαββατοκύριακα φουντώνει το hacking, δεν είναι μόνο Κινέζοι οι χακερ... Unplayable δεν θα το έλεγα πάντως, ειδικά αν παίζεις first person είναι λιγότεροι χάκερ. Λοιπόν το ΣΚ έβγαλα και καθάρισα τα Parts του υπολογιστή, αφού τα ξανα έβαλα, παρατήρησα λαγκάρισμα στο Pubg, ενώ απο fps ήμουν σταθερός..... Υπέθεσα ότι φταίνε οι σερβερ, αμ δε, είχα ξεχάσει να κουμπώσω τα 4gb ram, έπαιζα με 8gb αντι για 12 Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από leros2004 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belial Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μπορεί κάποιος να μου πεί καλύτερη τιμή που αγόρασε το παιχνίδι; και από πού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Icedreamoeo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Από cdkeys ένα 20αρικο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 13€ απο steam 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mesfigas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 εγω το ειδα 29 ευρω απο steam οπα μολις ειδα το early bird key στο steam με 2,05 ευρω. τι ειναι αυτο ?. ειναι στην σελιδα του PUBG και το παιχνιδη εχει 29 ευρω, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 https://pubg.gamepedia.com/EARLY_BIRD_KEY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 βρε παίδες..μου έπεσε αντικείμενο που έκανε 45€..και μπορούσα να το κάνω trade/sell μια βδομάδα μετά(χτες δλδ)...που τελικά πουλήθηκε 1.18€ αφού πλέον δεν κοστίζει τόσο! (steam guard mobile έχω) και μου πέφτουν αντικείμενα από το crate που κάνουν 18cents και μπορεί να τα πουλήσει αμέσως!! Ποιά είναι η λογική σε αυτό;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 αυτά που ανοίγεις με κλειδί έχουν trade hold 7 μέρες από τη στιγμή που πήρες το κλειδί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Ρε παιδες εχω βαλει για αγορα δυο κουτια αυτα που θελουν κλειδι γιατι δε με νοιαζουν τα cosmetics, το θεμα ειναι οταν βρεθει καπιος και τα αγορασει τα λεφτα αυτα που ακριβως θα μου μπουνε? Στη πιστωτικη μου καρτα? (δεν εχω καταχωρησει καποια στο steam) ή απλα μενουν στο steam και δε μπορουν να μεταφερθουν σε καποιο λογαριασμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μένουν στο Steam. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, warlock9_0 είπε αυτά που ανοίγεις με κλειδί έχουν trade hold 7 μέρες από τη στιγμή που πήρες το κλειδί ναι το ξέρω..ρωτάω με ΠΟΙΑ λογική;;; του άλλου του έπεσε μπλούζα 75€ και μέχρι να πουληθεί έκανε 5... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Άκυρο, άλλο κατάλαβα. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από p4n0s86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα