Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Atallos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 ώρες πριν, GjokerR είπε

Στο κομμάτι με το battlefront έχεις δίκιο. 
Η διαφορά με το cs είναι ότι αυτοί βγήκαν και έδωσαν τα νούμερα ενώ στο cs έχουμε μόνο εκτιμήσεις και στο cs τα διαφορετικά rarity δίνουν διαφορετικές τιμές στα αντικείμενα αλλά φτάνει σε επίπεδα το κουτί να πωλείται στο market από 30-300 ευρό για να έχεις πιθανότητα να σου κάτσει το skin το οποίο κάνει 3000 (ή και παραπάνω ανά περίπτωση) αλλά έχεις και άλλα 5 tier με rarities από κάτω με το πιο πιθανό tier να ξεκινάει από τιμές 0,17.
Μια σημείωση σε αυτό το σημείο δεν διαφωνώ με τα δεδομένα που παραθέτουν αλλά με κάποια points που προσπαθούν να στηρίξουν με αυτά τα δεδομένα. 
Από κει και πέρα το οτι να lootboxes είναι μια μαλακία ισχύει αλλά όσο είναι άκακη δεν με απασχολεί. Αυτό που χρειάζεται όμως μιας και με τέτοια συστήματα έρχονται σε επαφή και παιδιά είναι παιδεία τόσο για τα παιδιά αλλά και όσο και για τους γονείς μιας και υπάρχει και εκεί έλλειψη γνώσης και παιδείας.

yep! όπως το λες.

άκακο δε το λες..υπάρχουν παιχνίδια που εκτός από κοσμητικά αντικείμενα,πετούσαν power ups κτλ και έτσι γίνεται p2w. εκτός και αν λες για το pubg.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

yep! όπως το λες.

άκακο δε το λες..υπάρχουν παιχνίδια που εκτός από κοσμητικά αντικείμενα,πετούσαν power ups κτλ και έτσι γίνεται p2w. εκτός και αν λες για το pubg.

είχα στο νου μου cs και pubg που ανέφερα αλλά ναι παραδείγματα που δεν είναι άκακα υπάρχουν ακόμα και σε coop βλέπε payday2, καλά όταν φτάνει και για pvp βλέπε τι πήγε να γίνει με την εα τώρα δεν το συζητάμε καν

παρονιο εγώ σήμερα το λίγο που έχω παίξει ήταν οκ 

εσύ xtrm κατάφερες να παίξεις τελικά ?

Επεξ/σία από GjokerR

Να ρωτήσω κάτι, επειδή κάπου το πήρε το μάτι μου και δεν κατάλαβα, δεν έχω το game ακόμα. Σου δίνει συχνά κάποια κουτιά που μπορείς να πουλήσεις στο steam market? Δηλαδή μπορείς να βγάζεις και κάτι, απλά παίζοντας;

1 λεπτό πριν, p4n0s86 είπε

Να ρωτήσω κάτι, επειδή κάπου το πήρε το μάτι μου και δεν κατάλαβα, δεν έχω το game ακόμα. Σου δίνει συχνά κάποια κουτιά που μπορείς να πουλήσεις στο steam market? Δηλαδή μπορείς να βγάζεις και κάτι, απλά παίζοντας;

Ναι σε κάθε παιχνίδι σου δίνει ΒP coins, το σύνολο εξαρτάται από  πόσους θα σκοτώσεις και πόσο ψηλά θα τερματίσεις. Νε αυτά τα coins αγοράζεις κιβώτια που μπορείς να τα πουλήσεις ή να τα ανοίξεις και να πουλήσεις το περιεχόμενο τους... 

Προσωπικά πουλάω απευθείας τα κιβώτια, απο τότε που το αγόρασα έχω βγάλει περίπου 10€ απο τις πωλήσεις, σχεδόν όσο αγόρασα το παιχνίδι δλδ (13€). 

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Ναι σε κάθε παιχνίδι σου δίνει ΒP coins, το σύνολο εξαρτάται από  πόσους θα σκοτώσεις και πόσο ψηλά θα τερματίσεις. Νε αυτά τα coins αγοράζεις κιβώτια που μπορείς να τα πουλήσεις ή να τα ανοίξεις και να πουλήσεις το περιεχόμενο τους... 

Προσωπικά πουλάω απευθείας τα κιβώτια, απο τότε που το αγόρασα έχω βγάλει περίπου 10€ απο τις πωλήσεις, σχεδόν όσο αγόρασα το παιχνίδι δλδ (13€). 

Καλή φάση.

να κανω μια γρηγορη ερωτηση τελικα αξιζει το παιχνιδι εχουν φτιαχτει τα διαφορα σκεφτομαι να το παρω κι εγω .... διαβασα ομως οτι δεν αξιζει μονος σου να παιξεις...αλλα με παρεα...

Καλησπέρα.αυτα ειναι τα specs tou pc mou..μπορώ να παίξω pubg  σε χαμηλά γραφικά;γιατι απ οτι βλεπω δεν εχει κ τπτ τρέλα γραφικά.αν Οχι παλι,μπορώ να αναβάθμισω τον συγκεκριμένο κ να μην αγοράσω καινούργιο ;Ευχαριστω πολυ.καλη χρονια σε όλους 

5FC99CE7-854A-476B-92AB-006BD70D28E4.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο το update με τα 6gb που ηρθε τελικα ΤΙ κανει??? Ειναι για τον test server? (να μη το κατεβασω καν!) Διορθωσαν τιποτα? βαλανε κανενα καινουριο χαρτι? τι φαση?

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τον 4100 και την 6670 ούτε με custom ini από την NASA δε θα τρέξει ^_^

Και κάρτα να αλλάξεις θα πρέπει να αλλάξεις και cpu που οι επιλογές θα είναι και πάλι bulldozer...

Με λίγα λόγια νέο pc dude.

Επεξ/σία από ilos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...