Unchained Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Παιδια σκεφτομαι να το παρω το παιχνιδακι. Εχω ακουσει οτι υπαρχει τρελο προβλημα με bugs, servers και κινεζους σπασαρχιδες. Ειναι αληθεια?
7nisiotis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λίγο απ'όλα. Τα μεγαλύτερα θέματα έχουν διορθωθεί. Βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο σε σχέση με πριν λίγους μήνες. Οι ενοχλητικοί Ασιάτες παραμένουν. Θα μπει λένε στα κοντά ping limiter (κάτι τέτοιο) οπότε θα φύγουν πιθανόν αρκετοί. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από 7nisiotis
billsnake21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Ήθελα να ξερα αυτοι οι κινέζοι, τι πίνουν? Τους βαράνε? Είναι απίστευτο σε κάθε lobby
ilos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 TLDR? Οi nvidia το τρέχουν καλύτερα. Στα ultra έχεις drops ακόμα και με 1080ti σε 1080p (το test bench ήταν κιόλας με 8700k στα 5 Ghz) Στα very low 1080p μια mid-range καρτούλα με 3-4 GB VRam την παλεύει κάπως σε 1080p, αλλά χρειάζεσαι μια 1060 6 GB για 100+ fps average. 1440p ultra μόνο 1080ti και Titan Xp με drops. 4Κ ούτε το 2019 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Το έβαλα σε φίλο με GTX970 και FX6300 και το παιχνίδι δεν τρέχει καθόλου καλά λόγω του FX. Θέλει αρκετή δουλειά ακόμα.
Edel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Τι ακριβώς κάνουν οι Κινέζοι? Μου έχετε κινήσει τη περιέργεια έτσι που τους αναφέρετε συνέχεια! 1
billsnake21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 abuse το voice chat. Από τραγούδια του youtube μέχρι πίπες στο μικρόφωνο. Το χειρότερο είναι όταν μπαίνουν φουριόζοι κ φωνάζουν "China number 1" 2 1
sistah Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ειχα την ιδια απορια με τον Edel πριν λιγες μερες και ανοιξα το voice το οποιο εχω disabled απο την πρωτη ημερα που το αγορασα. Can confirm τα παραπανω.. Μεχρι και μεσα στο αεροπλανο ακουγεται η μουσικη του καθε πικραμενου..
billsnake21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, sistah είπε Ειχα την ιδια απορια με τον Edel πριν λιγες μερες και ανοιξα το voice το οποιο εχω disabled απο την πρωτη ημερα που το αγορασα. Can confirm τα παραπανω.. Μεχρι και μεσα στο αεροπλανο ακουγεται η μουσικη του καθε πικραμενου.. Αν δεν κάνω λάθος, στο αεροπλάνο είναι λογικό. Στο lobby π.χ δεν ακούγονται όλοι ή δεν ακούγονται τόσο δυνατά λόγω απόστασης,ενώ όταν μπαίνεις αεροπλάνο είσαι πιο "κοντά" σε όλους τους τραχανάδες
sistah Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ε, φανταζομουν στο αεροπλανο θα κοβοταν....για καποιο λογο... Στο lobby ειναι λες και εισαι σε ghetto, hiphopιες ο ενας στις κουνιες, μπουκετα και ουρλιαχτα ο αλλος..
ilos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Αυτό που έχω απορία πραγματικά με όλους αυτούς που παραπονιούνται για τους Κινέζους είναι: 1) Αν παίζουν solo γιατί δε κλείνουν το voip η ας το βάλουν team only. 2) Αν παίζουν duo/squads φίλους δεν έχουν? Και αν δεν έχουν γιατί δε κάνουν add μεταξύ τους εδώ στο insomnia με pm ή στον discord server για το pubg. 3
pavlos1908 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 22 ώρες πριν, ilos είπε Αυτό που έχω απορία πραγματικά με όλους αυτούς που παραπονιούνται για τους Κινέζους είναι: 1) Αν παίζουν solo γιατί δε κλείνουν το voip η ας το βάλουν team only. 2) Αν παίζουν duo/squads φίλους δεν έχουν? Και αν δεν έχουν γιατί δε κάνουν add μεταξύ τους εδώ στο insomnia με pm ή στον discord server για το pubg. Discord server για το PUBG; Τον εχεις ευκαιρο; Με Ελληνες ή γενικοτερα; Παιζω με 1-2 φιλαρακια συνηθως επισης εγώ, όποιος θελει ειναι ευπρόσδεκτος να με κάνει add: pavlos1908 1
leros2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, pavlos1908 είπε Discord server για το PUBG; Τον εχεις ευκαιρο; Με Ελληνες ή γενικοτερα; Παιζω με 1-2 φιλαρακια συνηθως επισης εγώ, όποιος θελει ειναι ευπρόσδεκτος να με κάνει add: pavlos1908 Σου έστειλα πρόσκληση στο steam, για το discord φτιάχνεις groupακι και το προσαρμόζειΣ ανάλογα... 1
batigoal9 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, pavlos1908 είπε Discord server για το PUBG; Τον εχεις ευκαιρο; Με Ελληνες ή γενικοτερα; Παιζω με 1-2 φιλαρακια συνηθως επισης εγώ, όποιος θελει ειναι ευπρόσδεκτος να με κάνει add: pavlos1908 Στις 12/28/2017 στις 7:17 ΜΜ, batigoal9 είπε Το rubberband εφτιαξε απο σημερα. Εγω προσωπικα δεν ειχα ουτε μια φορα. Τωρα για το squad με κινεζους, βρειτε φιλους ρε παιδια να παιζετε. Αλλη εναλλακτικη να μπειτε στο discord του pubg subreddit. Eχει "looking for duo/squad tpp/fpp" και τετοια. Γραφουν εκει στο chat αμα ειναι tryharders ή chill games διαλεγεις και μπαινεις. Εχει κοσμο αρκετο. https://discord.gg/pubgreddit 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα