Striker4 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 0 lag αλλά 170/200+ ping σίγουραΔοκίμασες να παίξεις ; Εγώ χθες που δοκίμασα όλα ήταν μια χαρά κανένα λαγκ ούτε από ms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Αν και τελιως νουμπας στο game με γυρω στις 5 με 6 ωρες συνολικα πηραμε πρωτια στο desert για πρωτη φορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Drake Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παιδιά κάτι άκουσα ότι τρ με το update αυξήθηκαν τα fps 30% περίπου ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παιδιά κάτι άκουσα ότι τρ με το update αυξήθηκαν τα fps 30% περίπου ισχύει? Ναι ισχυει, καμια σχεση με πριν, παρολα αυτα τα εχει τα framedrops του ακομα που και που αλλα παιζεις πολυ πιο ευχαριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 απιστευτα immersive online παιχνιδαρααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι πρέπει να γίνει με το lag όμως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Drake Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δηλαδή εγώ έχω ryzen 3 1200 rx 460 8gb ram το παίζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Setha123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Αυτά είναι τα settings μου εμένα.. Είδα κάποια απο εναν youtuber, που πόσταρε το παιδι πιο πανω.. Τα δοκίμασα και ήταν αρκετά καλά μπορώ να πώ. Τώρα έχω βάλει αυτά που έχει ο Axel AA-> HIGH TEXTURES->HIGH VIEW DISTANCE-> ULTRA. όλα τα άλλα very low, screen scale 120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δηλαδή εγώ έχω ryzen 3 1200 rx 460 8gb ram το παίζω? Παίζεις ναι με παραχωρήσεις στα γραφικά. Κλόκαρε και τον ryzen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Drake Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δεν παίζω medium περίπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δοκίμασες να παίξεις ; Εγώ χθες που δοκίμασα όλα ήταν μια χαρά κανένα λαγκ ούτε από msΌχι. Σε άλλα παιχνίδια πχ Bf4 παλαιότερα είχα δοκιμάσει. Ευρωπαϊκός 60/80 και Αμερικανικός κοντά 170/190 Αυτά είναι τα settings μου εμένα.. Είδα κάποια απο εναν youtuber, που πόσταρε το παιδι πιο πανω.. Τα δοκίμασα και ήταν αρκετά καλά μπορώ να πώ. Τώρα έχω βάλει αυτά που έχει ο Axel AA-> HIGH TEXTURES->HIGH VIEW DISTANCE-> ULTRA. όλα τα άλλα very low, screen scale 120 Ο Αxel αλλάζει συχνά settings είπε στο τελευταίο live Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Εγω τα εχω ολα ultra εκτος pp, shadows σε medium και view distance high και τρεχει μια χαρα με τα οποια framedrops τελως παντων αλλα παλευεται ανετα, επιτελους παιζω pubg και ευχαριστιεμαι με τη ψυχη μου, πριν στο early access κυριολεκτικα σερνοτανε ακομα και στα low-medium. Θελω να πιστευω σε μελλοντικο update θα το φτιαξουν και αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ αν και εχω να παίξω καιρό λόγω ατυχήματος στο χέρι μου, χρησιμοποιώ τα settings του wtfmoses ( βιντεακι προηγούμενης σελίδας ) + το custom.nvidia profile και έπαιζα σχετικά καλά με το σαπακι τον 2600Κ@4.8 ,8GB ram και την 1070 στοκ. Θα δοκιμάσω από εβδομάδα να δω πώς τα πάει το παιχνίδι. Ήμουν (pre.release) μαξ 90+ fps και average κοντά στα 70/75 . Υπήρχαν βούτες και στα 45-+ fps τα οποία πιστεύω πρέπει να έχουν λυθεί. via.reddit https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/7lm4w5/driver_38871_pubg_performance_vs_38859/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ αν και εχω να παίξω καιρό λόγω ατυχήματος στο χέρι μου, χρησιμοποιώ τα settings του wtfmoses ( βιντεακι προηγούμενης σελίδας ) + το custom.nvidia profile και έπαιζα σχετικά καλά με το σαπακι τον 2600Κ@4.8 ,8GB ram και την 1070 στοκ Στειλε link να δω λιγο απο περιεργεια τι παιζει με τα settings αν σου ειναι ευκολο γιατι δε βρισκω το βιντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Drake Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά με ryzen 1200 rx 460 4g και 8gb ram το. Παίζω? Και σρ τι γραφικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα