ChrisRX-8 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Εγω παντως αυτο που εχω παρατηρησει ειναι πως εννοω στον test server στην αρχη οταν ξεκινησα να παιζω ηταν ολα smooth εδω και καμια βδομαδα με το που μπαινω στα σπιτια εχει πεσει ο γενικος και δεν εχει φωτα.. μετα απο λιγο ερχεται ο ηλεκτρολογος και τα ανοιγει.. και συμβαινει και το ιδιο τωρα στον κανονικο σερβερ 1.0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Απο performance μια απο τα ίδια, νομίζω απλά μεταφέρανε το παιχνίδι απο τους test servers στους κανονικούς... Έχω παίξει κανα 3ωρο, για να είμαι δικαιος δεν βρήκα ακόμα σπίτι που να λείπει η σκάλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 εμένα πέρα από το rubberbanding στην αρχή που είναι όντως εκνευριστικό αλλά πολύ μακριά από unplayable, όλο το υπόλοιπο game έχει σαφέστατη βελτίωση ανέβασα κι άλλο τις ρυθμίσεις και είμαι στα ίδια με πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Το παιχνίδι έχει σαφέστατα βελτιωθεί σε πάρα πολλά σημεία. Αυτό που με εκνεύρισε απίστευτα είναι ένα lag που είχα και εγώ και ο συμπαίκτης μου. Στο πρώτο παιχνίδι στο νέο map πέθανα όταν πυροβόλησα 2 τυπάδες, τον έναν τον έριξα και τον άλλον τον βάραγα και ξαφνικά βρέθηκε μπροστά μου και άρχισε να με χτυπάει (λόγο lag φυσικά). απαράδεκτο και ελπίζω να βελτιωθεί άμεσα, υποτίθεται ότι τους αναβάθμισαν τους Servers... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Απαράδεκτο σε ευρωπαϊκό server οι μισοί να είναι κινέζοι με ανοιχτά μικρόφωνα και youtube να παίζει στο υπόβαθρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Θα μπει ping limiter σύντομα. Μας τα σπάσαν οι Κινέζοι. Συμφωνώ. Εχω πετύχει άτομο να κάνει σαν ζώο κυριολεκτικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Αυτοι που μπαίνουν κ φωνάζουν με λάγνα φωνή " I'm a snake follow me" τι εθνικότητα έχουν άραγε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisRX-8 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Παιδες.. καλα τα λετε για τους κινεζους.. σημερα ηταν 3 τριτη φορα αυτη την βδομαδα που με σκοτωνει ο teammate.. κινεζος φυσικα! Τα νευρα μου ελεος.. Κατι αλλο οταν σε σκοτωνει ενας teammate τι report κανουμε ακριβως? Τον εκανα και teaming και international teaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fox_fox Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 σκεφτομαι να παρω αλλα.... team chat εχει to pubg η μονο με mic ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 σκεφτομαι να παρω αλλα.... team chat εχει to pubg η μονο με mic ? μονο με mic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Εάν δεν έχεις παρέα είναι λίγο βαρετό και μονότονο. Σε τέτοιες περιπτώσεις πάω σιγά και από τους τελευταίους μέχρι να φτάσω στον τελικό κύκλο. Ελπίζω στο μέλλον να προσθέσουν και διάφορα event. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therion13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Θα το βγάλουν σε προσφορά; winter sale και πάλι στα 30 ευρώ ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eliaskat Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 σιγα μην το βγαλουν σε προσφορα ,πουλαει, δες απο κανενα κλειδαδικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Άλλαξε το store του steam σε αμερικάνικο που το έχουν 29.99 δολάρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Άλλαξε το store του steam σε αμερικάνικο που το έχουν 29.99 δολάρια. Η σε Ινδικό που το έχει λιγότερο απο 14€ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα