insaneblyat Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Αν βάλεις αλλά 8gb ram δε θα πέφτει ποτέ κάτω από 60 καρέ τώρα δε μπορώ να στο εγγυηθώ. Κάποια microstuttering θα τα έχεις αλλά όχι κάτι που να καθιστά το παιχνίδι unplayable δλδ σε στιγμές δράσης μπορεί να πέφτει από τα 70 που θα είσαι στα 50-55 αραιά και σπάνια όμως. Βέβαια το παιχνίδι διαφέρει σε performance αρκετά συχνά οπότε τπτ από ότι λεω δεν είναι σιγουρο, παρόλαυτα η πλειοψηφία με τέτοια συστήματα όπως στο περιγράφω παιζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrewk4ever Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 steam name: andrewk,οποιος ψήνεται για squad ας στείλει αίτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Με ryzen 1600 / rx 580 limited edition 8gb και 8gb ram θα παίζω κομπλέ; Σκέφτομαι να το πάρω εδώ και καιρό αλλά κάτι με κρατάει συνέχεια πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 steam name: andrewk,οποιος ψήνεται για squad ας στείλει αίτημα.Σου έστειλα friend request (θα δεις ένα όνομα eptanisios) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Με ryzen 1600 / rx 580 limited edition 8gb και 8gb ram θα παίζω κομπλέ; Σκέφτομαι να το πάρω εδώ και καιρό αλλά κάτι με κρατάει συνέχεια πίσω Μια χαρά θα είσαι, λίγο η ram σου είναι οριακή αλλά θα το ευχαριστηθείς το παιχνίδι. Ps: όποιος θέλει μπορεί να με προσθέσει και μένα για κανενα insomniako team leros2004 στo stream. Κανα 200ωρο έχω στο παιχνίδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Με ryzen 1600 / rx 580 limited edition 8gb και 8gb ram θα παίζω κομπλέ; Σκέφτομαι να το πάρω εδώ και καιρό αλλά κάτι με κρατάει συνέχεια πίσω Πήγαινε τον 3.7-3.8 και ελπίζω να έχεις μνήμες από 2933 και πάνω. Επίσης για την 580 medium/low ρυθμίσεις (textures στα high) στα 1080p. Λογικά θα είσαι από 70-80 fps και πάνω με τα κλασικά drops στα 50 περίπου αραιά και που. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Πήγαινε τον 3.7-3.8 και ελπίζω να έχεις μνήμες από 2933 και πάνω. Επίσης για την 580 medium/low ρυθμίσεις (textures στα high) στα 1080p. Λογικά θα είσαι από 70-80 fps και πάνω με τα κλασικά drops στα 50 περίπου αραιά και που. Στα 3.8 είμαι με 3200 την ram. Θα το πάρω η σήμερα η αύριο και θα σας πω τι και πως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakfot Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Πάντως με το latest patch, εγώ είδα εμφανή διαφορά στα fps, καθώς και στα εκνευριστικά micro-shuttering που γινόντουσαν random in-game. Σαφέστατη βελτίωση ακόμα και με το μάτι. Δεν έχω αξιωθεί να βάλω fraps για να το καταλάβω και αριθμητικά Σε 4790Κ με 1070 GTX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimskeet2002 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Επαιξα σημερα test server. Πολυ καλυτερη αποδοση. Πρωτη φορα ενεργοποιησα vsync στο pubg και μπορουσε κ κρατουσε 144fps σχεδον συνεχεια. Μερικα drops υπηρχαν αλλα καμια σχεση μ αυτο που παιζουμε μεχρι τωρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Πάντως με το latest patch, εγώ είδα εμφανή διαφορά στα fps, καθώς και στα εκνευριστικά micro-shuttering που γινόντουσαν random in-game. Σαφέστατη βελτίωση ακόμα και με το μάτι. Δεν έχω αξιωθεί να βάλω fraps για να το καταλάβω και αριθμητικά Σε 4790Κ με 1070 GTX. Δε χρειάζεται να βάλεις fraps ή τπτ άλλο.. Έχει το steam fps counter, μέσα στις ρυθμίσεις του. Τουλάχιστον άντε το φτιάχνουν και βελτιώνεται όπως λέτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Στα 3.8 είμαι με 3200 την ram. Θα το πάρω η σήμερα η αύριο και θα σας πω τι και πως. Για φθηνά και απο το steam googlαρε steam india region Έτσι το πήρα εγώ στα 13€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Για φθηνά και απο το steam googlαρε steam india region Έτσι το πήρα εγώ στα 13€ Δες μηνύματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikostz9 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 για πειτε ρε παιδια πως και απο που το παίρνουμε τοσο φτηνα το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Αυτή τη στιγμή κοστίζει 999 Indian Rupee δλδ 13,20€ http://www.currencyconverterx.com/999-INR-to-EUR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Αυτή τη στιγμή κοστίζει 999 Indian Rupee δλδ 13,20€ http://www.currencyconverterx.com/999-INR-to-EUR 1.jpg Και δεν είναι region locked? Και δεν θέλει vpn?? Το vpn στο steam= BAN το account! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα