Edel Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Επειδή είμαι λίγο άσχετος, αυτό που υπάρχει ήδη και κάνει 20ευρώ είναι το ντέμο του παιχνιδιού? Και ολόκληρο το παιχνίδι θα βγει αρχές Δεκέμβρη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δεν ειναι ντεμο , ειναι απλα σε Early Access ακομα To full release θα γινει υποθετικα Δεκεμβρη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 δεν υπάρχει περίπτωση όπως είδα το παιχνίδι να κάνει release Δεκέμβρη 2017. Δεκέμβρη 2018 ίσως. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Με το νεο patch εμείς με τις 8αρες ραμ να έχουμε ελπίδα ότι θα δούμε άσπρη μέρα ή δεν γλυτώνουμε την αγορά κ πάμε για 16αρες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 δεν υπάρχει περίπτωση όπως είδα το παιχνίδι να κάνει release Δεκέμβρη 2017. Δεκέμβρη 2018 ίσως. Στον test server εννοεις οπως ειδες το παιχνιδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Με το νεο patch εμείς με τις 8αρες ραμ να έχουμε ελπίδα ότι θα δούμε άσπρη μέρα ή δεν γλυτώνουμε την αγορά κ πάμε για 16αρες ? Παρε ενα στικ 64gb ram φιλε να σωθεις...αλλιως δεν γινεται δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μακάρι να χα την οικονομική δυνατότητα χαχαχαχα αν είχα βασικά θα είχα κάνει ήδη την αναβάθμιση στο σύστημα που όσο πάει κ παλιώνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Με το νεο patch εμείς με τις 8αρες ραμ να έχουμε ελπίδα ότι θα δούμε άσπρη μέρα ή δεν γλυτώνουμε την αγορά κ πάμε για 16αρες ? σοβαρα μιλάμε; φτασαν οι ντεβς να μας βαζουν να αγοράζουμε >8gb ram; τι προγραμματιστικα επεισοδια εχω χασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέχρι 7.4gb σύνολο μαζί με OS μου τρώει εμένα (8εχω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeMenos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδια σε ποιο site μπορω να το βρω στα 20 ευρω?Εdit: Βρεθηκε και αγοραστηκε Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2017 από MikeMenos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέχρι 7.4gb σύνολο μαζί με OS μου τρώει εμένα (8εχω) Και μένα πάνω κάτω τόσο κ είναι αρκετά unplayable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimskeet2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Σημερα ειχε ενα patch 500mb κ εχω την εντυπωση οτι τρεχει αρκετα καλυτερα το game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δεν μπορώ να πω το ιδιο μιας και οι σερβερς σημερα ηταν για γέλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ακομα unsupported το fast sync στο συγκεκριμενο game.. καλα παμε. edit: και το vsync. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimskeet2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δεν μπορώ να πω το ιδιο μιας και οι σερβερς σημερα ηταν για γέλια...Και εγω ειχα σε μερικα σημεια lag απ τους server αλλα το παιχνιδι ετρεχε με περισσοτερα κ σταθεροτερα fps. Θα δω και σημερα πως θα παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα