insaneblyat Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Και εμένα με εκνευρίζουν οι κινήσεις της Bluehole τις θεωρώ απαράδεκτες αλλά το game εβγαλε τα λεφτά του για μένα προσωπικα που έχω πάνω απ 250 ωρες. Έχω κάνα μήνα να παίξω κανονικά και αυτό γιατι με κούρασε περιμένω το καινούριο map και τα άλματα για να ξανασχοληθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Και εμένα με εκνευρίζουν οι κινήσεις της Bluehole τις θεωρώ απαράδεκτες αλλά το game εβγαλε τα λεφτά του για μένα προσωπικα που έχω πάνω απ 250 ωρες Αυτο. Παιζω καθε μερα με φιλους πανω απο 2-3 ωρες και ριχνουμε πολυ γελιο κλπ. Οποτε κατ'εμε αξιζει, εψαχνα ενα game να παιζω με παρεα και να περναω καλα και μεχρι τωρα με εχει κερδισει με τα χιλια παρολο τα προβληματα στην αποδοση. Θελω να ειμαι αισιοδοξος και να πιστευω οτι με την full release του Δεκεμβριου θα υπαρξουν βελτιωσεις εστω και μικρες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xariskaf Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μετά το τελευταίο update που έγινε στο παιχνίδι έχει παρατηρήσει κανείς μείωση στα fps?Από τι παρατήρησα εγώ είμαι 20-30 fps κάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinoel Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μετά το τελευταίο update που έγινε στο παιχνίδι έχει παρατηρήσει κανείς μείωση στα fps?Από τι παρατήρησα εγώ είμαι 20-30 fps κάτω ναι το έχουμε παρατηρήσει και εμείς μπορείς να το δεις μερικές σελίδες πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Εγώ τα ίδια είμαι απλώς τώρα κάνει ψιλοαποτομα πιο συχνά fps drops. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 PC Game of the Year: PlayerUnknown’s Battlegrounds (Bluehole) -> ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ Source: https://wccftech.com/zelda-breath-of-the-wild-ultimate-game-year/ Edit: Δεν ξερω αν ειναι οντως επισημα αυτα που γραφει απο πανω στο λινκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Λόγω hype καθαρά εξάλλου σε τέτοιους διαγωνισμούς και ένα 10 χρονο ψηφίζει άρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Λόγω hype καθαρά εξάλλου σε τέτοιους διαγωνισμούς και ένα 10 χρονο ψηφίζει άρα.. Σωστο και αυτο που λες...αλλα κατα την γνωμη μου ειναι τραγικο αυτο αμα ισχυει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Χωρίς να είναι καν παιχνίδι ακόμη εν τω μεταξύ, σε Early Access! Πραγματικά το ξεφτίλισαν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Τα λεφτά σας πήγαν σε MMO και Xbox version, ενώ εσείς συνεχίζετε να παίζετε Alpha game, απλά τα πράγματα. μόνο PUBG φέτο ρε! Οι τυπάδες όπως βλέπεις γουστάρουν να τα σκάνε σε ΕΑ και να κάνουν τα μπετα άλφα τέστια και να νομίζουν ότι παίζουν κιόλας τελειωμένο παιχνίδι από πάνω! θα του δώκουν και βραβείο! Εγώ,ξέχασα,δε κάνει να μιλώ..Πες τα συ κυρ Μήτσο! τα λέει όλα αντί του κυρ Μήτσου εδώ: This game should not be a nominee for Game of the Year. -- btw 81 φίλοι μου στο steam το έχουν! Το hype train είναι τρελό! -- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slavador Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 μόνο PUBG φέτο ρε! Οι τυπάδες όπως βλέπεις γουστάρουν να τα σκάνε σε ΕΑ και να κάνουν τα μπετα άλφα τέστια και να νομίζουν ότι παίζουν κιόλας τελειωμένο παιχνίδι από πάνω! θα του δώκουν και βραβείο! Εγώ,ξέχασα,δε κάνει να μιλώ..Πες τα συ κυρ Μήτσο! τα λέει όλα αντί του κυρ Μήτσου εδώ: This game should not be a nominee for Game of the Year. -- btw 81 φίλοι μου στο steam το έχουν! Το hype train είναι τρελό! -- μιλαμε σκασαμε και 20 ευρα ναουμ πως θα βγαλουμε τον μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 πολύ drama το παιχνίδι έχει βγάλει ήδη τα λεφτά του από άποψη gameplay και fun και το νέο content φαίνεται να προσθέτει αρκετά όποιος έπαιξε και κατα τη διάρκεια του tournament έχει βγάλει και στην κυριολεξία το κόστος του παιχνιδιού οπότε να χαμε να λέγαμε για μένα είναι ξεκάθαρα game of the year hype ξεhype τα έσβησε σχεδόν όλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 ωραίο game θέλει ΠΑΡΑ πολύ polishing ακόμα για να στρώσει, και όσο θυμάμαι το Dayz .. να δούμε αν θα στρώσει ποτε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 https://youtu.be/2X-cygB_sjw https://youtu.be/b00SD5oZjY4 Test Servers for PC 1.0 - Update #3 κλπ ενημερώσεις http://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1469725882177008623 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 μιλαμε σκασαμε και 20 ευρα ναουμ πως θα βγαλουμε τον μηνα Πολύ απλά...το λένε προτεραιότητες! Αν δε μπορεί να τα ιεραρχήσει κάποιος, τότε καλό θα ήταν να απομακρυνθεί από υπολογιστες κ πορτοφόλια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα