Shadows Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Εγω νομιζω οτι παιζει να ναι placebo,δεν γινεται να τρεξει ενα προγραμμα με το ζορι παραπανω νηματα απο οτι ειναι σχεδιασμενο να κανει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimskeet2002 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 πάντα το κάνω..τώρα το είχα ξεχάσει μετά το τελευταίο φορματ! και το θυμήθηκα γιαυτό σας το έδωσα.. Δοκιμάστε το.. Ξεπαρκάρει τα cores για να μην κάθονται idle..ώστε να κερδίζεις απόλα τα cores. Δεν ειναι idle τα cores μου. Αν δεις τη φωτο που παρεθεσα ολα ειναι σε use. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δεν ειναι idle τα cores μου. Αν δεις τη φωτο που παρεθεσα ολα ειναι σε use. καλά δε το έδωσα για σένα αποκλειστικά.. είναι ένα χρήσιμο εργαλείο γενικώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Striker4 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι για αγορά του παραπάνω τίτλου. Έχετε ψάξει ποια είναι η καλύτερη τιμή που παίζει το παιχνίδι συγκριτικά με τα 29,99 του steam? Υπάρχει περίπτωση μεθαύριο στις προσφορές Να πέσει η τιμή του ;;Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι για αγορά του παραπάνω τίτλου. Έχετε ψάξει ποια είναι η καλύτερη τιμή που παίζει το παιχνίδι συγκριτικά με τα 29,99 του steam? Υπάρχει περίπτωση μεθαύριο στις προσφορές Να πέσει η τιμή του ;;Ευχαριστώ. 22,69 απο cdkeys το φθηνοτερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 22,69 απο cdkeys το φθηνοτερο +like στο fb page τους για 5% έκπτωση επιπλέον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Striker4 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 +like στο fb page τους για 5% έκπτωση επιπλέονΜε κωδικό PUBGCDKEYS7 7% έκπτωση και η τιμή πάει στα 21.10€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pete35 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μεχρι τωρα παντως εκπτωση στο Steam δεν το χω δει να μπαινει Μαλλον δεν χρειαζεται κιολας με τετοιες πωλησεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmi30 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Άσχετο αλλά όταν το έστησα σε SSD είδα αρκετά μεγάλη διαφορά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Πάλι με Κινέζους έπαιξα και μόνο μια στις 10 φορες έφτασα 20 αδα επειδή έτυχα σε καλό παίχτη και συνεννοηθήκαμε (κακώς κάκιστα βέβαια) αλλά σε σχέση με κάτι ματς που ένιωθα λες και βρισκόμουν στο Κάστρο του Τακέσι ... το λες και " καλό ματς ". Ακόμα "μπουσουλαω" στο παιχνίδι, έμαθα λίγο καλύτερα τα controls/κίνηση κλπ. Άντε να μαζευτούμε 2-3 άτομα από δω να μπούμε μαζί γιατί με ραντομαδες maximum fail , solo βαριέμαι Άλλαξα λίγο τα γραφικά, αν κάποιος έχει καμια πρόταση μου λέει Το ΑΑ τελικά το εβαλα medium Cpu: i7 2600K (4.2) ram: 8GB CL9 1600 1T ( σαπακια ) gpu: GTX 1070 os: Win.10 monitor: 23'αρι 75hz LG IPS ssd: Samsung 840 pro 128 ( εδώ βρίσκεται το παιχνίδι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Το draw distance δεν βοηθάει στο να 'ναι Ultra ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Το draw distance δεν βοηθάει στο να 'ναι Ultra ; Να σου πω την αλήθεια δε μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα, άλλοι λένε βάλτο low/ultra/very low ( reddit/steam κλπ ) Θα δοκιμάσω πάλι απόγευμα. Με τα παραπάνω settings δεν έπεφτα κάτω από 55 fps ingame. Βέβαια θέλω να αυξήσω λίγο τα min. Δε ξέρω βέβαια αν κλοκαρω λίγο ακόμη τον cpu στα 4.4/5 αν βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 παιδια απο οσο εχω παιξει δεν βοηθαει σε τπτ το draw dinstance στο ουλτρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batigoal9 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Το draw distance δεν βοηθάει στο να 'ναι Ultra ; Οι παιχτες γινονται render ετσι κι αλλιως. Οποτε οχι δε βοηθαει imo. Ισα ισα που με very low draw distance και foliage δε γινονται render χορταρια κτλ και βλεπεις prones πιο ευκολα. Αμα ενδιαφερεστε χαζεψτε αυτο το βιντεο που τα εξηγει λιγο. https://www.youtube.com/watch?v=dDlvcfrrZt0 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα