Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Atallos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια χαρά είναι το παιχνίδι. Καλύτερα που δεν εχει τσατ, δε θέλω να πέφτω σε 10χρονα που κάνουν σα ***λακισμενα γράφοντας σαχλαμαρες κλπ στο τσατ.

Ενα καλό όσο γίνεται optimize στο θέμα απόδοσης θέλει το παιχνίδι. Πιστεύω με τοσα φράγκα που έχουν μαζέψει αν μείνει έτσι θα είναι η απόλυτη ξεφτίλα. Ακομα θυμάμαι τη φόλα του early access με το DayZ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι νόημα θες ακριβώς? Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό όσο παίζεις. Έλεος πια με τα "νοήματα" στα παιχνίδια...

Νοημα?Εννοειται οτι θελω.Παιζω και βαζω εναν στοχο πχ να ανεβω ρανκ.Εννοειται οτι το ευχαριστιεμαι αλλα θελω να νικαω και να κερδιζω ποντους!!!Εσυ οταν πας δηλαδη για παραδειγμα παιζεις μπαλα με φιλους σου σ ενα τουρνουα ,πας για να το ευχαριστηθεις αλλα ταυτοχρονα κυνηγας και το επαθλο.Τουλαχιστον εγω κοιταω να το ευχαριστιεμαι αλλα να εχω και ενα κινητρο.Το κινητρο ειναι το παν σ οτιδηποτε αφορα την ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.Ακομα και οταν πας να γυμναστεις το κανεις γιατι σ αρεσει αλλα ταυτοχρονα θες και τα αποτελεσματα .1000 παραδειγματα για την διασκεδαση και ταυτοχρονα το κινητρο που χρειαζεται 

Μια χαρά είναι το παιχνίδι. Καλύτερα που δεν εχει τσατ, δε θέλω να πέφτω σε 10χρονα που κάνουν σα ***λακισμενα γράφοντας σαχλαμαρες κλπ στο τσατ.

Ενα καλό όσο γίνεται optimize στο θέμα απόδοσης θέλει το παιχνίδι. Πιστεύω με τοσα φράγκα που έχουν μαζέψει αν μείνει έτσι θα είναι η απόλυτη ξεφτίλα. Ακομα θυμάμαι τη φόλα του early access με το DayZ

Πω αλλο και το DAYZ αν και δεν εμπιστευομαι πολυ την εταιρια του παιχνιδιου μακαρι να βγω ψευτης.Ελπιζω να ξοδεψουν λιγα λεφτα για το γκεημ ειναι κριμα εδω που εφτασε ξαφνικα να φτασει στον πατο !

Η ταχύτητα του παιχνιδιού κάνει το team chat άχρηστο. Έδω δεν προλαβένεις να δώσεις τοποθεσίες εχθρών στο voice πριν ξεκινήσει η σφαγή που να προλάβεις να γράψεις. 

Καλώς ή κακώς το duo/squad απλά δεν παίζεται χωρίς voice. Εγώ δεν μπαίνω καν με randoms, παίζουν πολλά discord channels όπως το public του reddit καθώς και κλειστού τύπου με βάση το ρανκ σου όπως το PointOne για τον ευρωπαικό σέρβερ. 

• Like 1

Νοημα?Εννοειται οτι θελω.Παιζω και βαζω εναν στοχο πχ να ανεβω ρανκ.Εννοειται οτι το ευχαριστιεμαι αλλα θελω να νικαω και να κερδιζω ποντους!!!Εσυ οταν πας δηλαδη για παραδειγμα παιζεις μπαλα με φιλους σου σ ενα τουρνουα ,πας για να το ευχαριστηθεις αλλα ταυτοχρονα κυνηγας και το επαθλο.Τουλαχιστον εγω κοιταω να το ευχαριστιεμαι αλλα να εχω και ενα κινητρο.Το κινητρο ειναι το παν σ οτιδηποτε αφορα την ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.Ακομα και οταν πας να γυμναστεις το κανεις γιατι σ αρεσει αλλα ταυτοχρονα θες και τα αποτελεσματα .1000 παραδειγματα για την διασκεδαση και ταυτοχρονα το κινητρο που χρειαζεται 

Ρε παιδιά τα ελο ladder δεν είναι καμιά επιστήμη αντίστοιχα πράγματα χρησιμοποιούν όλα τα games. Το ότι στο λολ μετά από την δεύτερη (νομίζω) σεζόν έκρυψαν το ladder ranking και το elo number δεν και έβαλαν μπροστά τα ρανκ να φαίνονται δεν σημαίνει ότι άλλαξε το πως λειτουργεί το ladder. Τα ρανκ έχουν όση βαρύτητα τους ρίχνεις εσύ, όπως οι στόχοι έχουν όσοι βαρύτητα τους βάζεις εσύ. 

πχ  δες πόσο ψιλά μπορείς να πας στα ρανκς και μετά προσπάθησε να το ξεπεράσεις 

Ρανκ και stats υπάρχουν ήδη οπότε δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι ζητάς.

Υπαρχουν αλλα δεν τα υπολογιζει κανεις πολυ απλα.Ακους κανεναν να αναφερει τι θεση ειναι πλακα μας κανεις?Το παιχνιδι πρεπει να εχει ΡΑΝΚΣ οταν μπαινεις να παιξεις .Οι πιο καλοι με τους πιο καλους κτλπα...Οχι ολοι ραντομ.Ολα τα κομπετιτιβ παιχνιδια εχουν στοχο το ρανκ-ελο κτλπα !!!Απλα τα πραγματα ειτε μας αρεσει ειτε οχι ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ το κομπετιτιβ και το γκειμ το πανε για κομπετιτιβ 

Επισης πρεπει να υπαρχουν τεαμς με νεημς οπως σ ολα τα γκεημς !

Υπαρχουν αλλα δεν τα υπολογιζει κανεις πολυ απλα.Ακους κανεναν να αναφερει τι θεση ειναι πλακα μας κανεις?Το παιχνιδι πρεπει να εχει ΡΑΝΚΣ οταν μπαινεις να παιξεις .Οι πιο καλοι με τους πιο καλους κτλπα...Οχι ολοι ραντομ.Ολα τα κομπετιτιβ παιχνιδια εχουν στοχο το ρανκ-ελο κτλπα !!!Απλα τα πραγματα ειτε μας αρεσει ειτε οχι ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ το κομπετιτιβ και το γκειμ το πανε για κομπετιτιβ 

Επισης πρεπει να υπαρχουν τεαμς με νεημς οπως σ ολα τα γκεημς !

Τα ρανκς είναι όσο συμπαντικά/σοβαρά, όσο τα βλέπει το community και σου ξαναλέω το παράδειγμα του λολ, το ότι του φορέσαναι το skin των ρανκς δεν άλλαξε ότι είναι ένα σύστημα elo ladder. 

υγ όλα τα competitive παιχνίδια ανέβηκαν όταν ανέβηκε η competitve σκηνή (του εκάστοτε game αλλά και συνολικά) και όχι γιατί ο χχ_νοοβσλαυερ17_χχ έφτασε diamond ή DMG ή το αντίστοιχο ρανκ σε κάποιο άλλο game.

Εσύ άμα πας σε κάνα 5χ5 θα πεις, α δεν μ αρέσει που είναι knock out μπορούμε να το matcharoume με ρανκς ? ο.Ο

τσουτσούριασα!

• Like 1

γνωριζει κανεις να μου πει αν το pc μου σικωνει το παιχνιδι  αυτα εχω 

PER.516494_1.jpg VGA GIGABYTE NVIDIA GEFORCE GTX750 TI GV-N75TOC-2GI 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL

Όχι. 

Θες μνήμη στον επεξεργαστή, από 8GB  και επάνω.

https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46403/Desktop.html?keyphrase=8gb+ddr3+1600

και θες από GTX 970 ή RADEON 290X  για 1920x 1080p

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/

μαζί με ένα O/C του επεξεργαστή τουλάχιστον στα 3,5-3,6Ghz με μια καλή ψύκτρα.

https://www.youtube.com/watch?v=U1tCqg3uDjQ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...