Παναής Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, παίζω το game σε i5 4670,16gb ddr3 1600,ssd aion 400gb και 1080ti strix.Ειμαι average 60-90 σε high settings αλλά υπάρχουν στιγμές που στο game για 20-30 sec παίζω 35 κολλημένα fps!Ειναι λογικο αυτο?Βαζω απο περιέργεια τα settings στο low και έχω τα ίδια fps. Απ ότι διαβάζω σίγουρα παίζει μπουκάλα και λόγω κάρτας αναγκάζομαι για καινούργιο σύστημα χτισμένο γύρω στην ti.(θέλω 2κ) Btw steam account imthesani για κάνα λιβάδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inexhale Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μερικες φορες παντως ειναι και θεμα server. Ναι, λιγο ακυρο αλλα ειμαι σιγουρος γιατι παιζαμε squad και επεφτε για λιγο το frame rate και στους 4 ταυτοχρονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Τουλάχιστον έχει αυτό το καλό το pubg ¨οταν τανκάρουν τα fps, τανκάρουν αναλόγως σε όλους . Επίσης κάποιες ιδιοτροπίες του τις έχουμε πια μάθει όπως τα 50 fps στην αρχή του round στο c-130 και τα 60-70 fps μέσα στις πόλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλος παίζει με amd fx 8350 8gb ram.. Χωρίς ssd με 750ti όλα very low... Φυσικά :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω ενα λαπτοπ dell inspiron 15 3000 series, δυο ετων. Επειδη ψηνομαι για το παιχνιδι αλλα δεν ξερω αν τα το τρεχει, και αν το τρεχει, σε ποια ποιοτητα θα ειναι περιπου; Εχει σιγουρα intel i5 και 8GB RAM για τα υπολοιπα δεν ειμαι σιγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω ενα λαπτοπ dell inspiron 15 3000 series, δυο ετων. Επειδη ψηνομαι για το παιχνιδι αλλα δεν ξερω αν τα το τρεχει, και αν το τρεχει, σε ποια ποιοτητα θα ειναι περιπου; Εχει σιγουρα intel i5 και 8GB RAM για τα υπολοιπα δεν ειμαι σιγουρος 30 fps με το ζορι θα ελεγα, επειδη ειναι λαπτοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Πώς τα βλέπετε μετά το update? εκεί που έπαιζα κανένα παιχνίδι,τώρα είναι τέρμα unplayable! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Το νέο όπλο λέει πολύ, είναι αρκετά δυνατό. Στο πως τρέχει το παιχνίδι δεν πρόσεξα καμία σημαντική διαφορά πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναής Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Είδατε διαφορά fps μέσα στις πόλεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Το νέο όπλο λέει πολύ, είναι αρκετά δυνατό. Στο πως τρέχει το παιχνίδι δεν πρόσεξα καμία σημαντική διαφορά πάντως. Για κάποιο λόγο κάθε φορά που μπαίνω στο game μετά το update με βάζει πάντα στον σέρβερ στην Ασία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostolis.Ch Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Για κάποιο λόγο κάθε φορά που μπαίνω στο game μετά το update με βάζει πάντα στον σέρβερ στην Ασία! Συμβαίνει σε αρκετούς, και από EU και από NA . Εμένα πριν το patch μου έβγαζε συχνά ΝΑ ενώ μετά το patch όπως εσένα SA. Τουλάχιστον καταπολεμήθηκαν κάπως τα bots και το afking, αν και ήταν κερδοφόρο και για μας τους υπόλοιπους (έχοντας σιγουράκια 1 εως 3 kills όταν δεν τους έριχνε μέσα στη θάλασσα ) Να μη σχολιάσω την ομίχλη, απλά τέλεια!! Edit: Πόσα κοτόπουλα έχετε φάει;;; (Νίκες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayatogr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μεγάλη διαφορά μετά το νέο Patch πλέον παίζω στα high 60fps και το σύστημα μου είναι το εξής i5 3570k, 8 gb ram, ati 290x 4gb,samsung ssd evo 840. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Καλα ομίχλη ότι καλύτερο..... Epic..... Και το new mini, γαμαει... Πολύ σταθερό... Αλλά νομίζω μέτριο damage... Μακάρι να βάζαν νύχτα...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisflou7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 μονο σε μενα δν εκατσε χθες ομιχλη???κ παιζαμε κανα 3ωρο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Πώς γίνεται μόνο σε εμένα μετά το update να κολλάει σε κάθε game ότι και αν κάνω? ΑΧ ΑΤΙΜΗ ΤΥΧΗ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα