Μαρία Λ. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Αν λέγεσαι όντως Μαρία δεν παίζει να μη βρεις ομάδα, από εδώ τουλάχιστον.. Αφού έχετε ομαδούλα με ψήνετε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Αν λέγεσαι όντως Μαρία δεν παίζει να μη βρεις ομάδα, από εδώ τουλάχιστον.. χαχαχα κορυφαιο σχολιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 ps: το καλό με το squad είναι οτι πάντα φταίει ο άλλος. ποτέ εσύ. EPIC! και γαμώ τους συμπαίκτες πρέπει να σαι ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Αν λέγεσαι όντως Μαρία δεν παίζει να μη βρεις ομάδα, από εδώ τουλάχιστον.. ΑΧΑΧΑΧΑΧ ξεκάθαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 EPIC! και γαμώ τους συμπαίκτες πρέπει να σαι ε; αφού εσύ δεν τον πυροβόλησες, εγω σου είπα ξεκάθαρα οτι ειναι στο δέντρο. Στο δέντρο ρε. απο κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 αφού εσύ δεν τον πυροβόλησες, εγω σου είπα ξεκάθαρα οτι ειναι στο δέντρο. Στο δέντρο ρε. απο κάτω. dukes φάση κανονικά όμως! :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisflou7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 maria κανε αντ ειμε πλοκ. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Αφού έχετε ομαδούλα με ψήνετε!!! Αφού σε ψήσαμε ήδη κανε αντ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rockjos21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα παιδια λοιπόν ποσταρω παρακάτω το pc μου : CPU : Intel Core i7-2700K 3.50GHz Sandy Bridge Motherboard : Asus P8Z68-V PRO GEN3 Memory: 2x8 = 16GB me DRAM frequency 823.2MHz GPU : AMD Radeon HD 7800 series 2048 MB O προηγουμενος ιδιοκτητης μου ειπε οτι το ειχε κανει overclock και δεν ανεβαζε θερμοκρασια. Εχει ψυκτρα πολυ καλη απλα δεν θυμαμαι ποια ειναι ακριβως. Παιζω PUBG ( Playerunknown's Battlegrounds) και γενικα δεν εχω πολυ καλα fps οποτε σκευτομαι να το κανω overclock . Λετε να αξίζει ? Και εαν οχι τοτε τι νομιζετε οτι πρεπει να αλλαξω για να μπορω να το παιζω με καλυτερα fps ? Αν θελετε παραπανω χαρακτηριστικα μπορω να ποσταρω το .txt απο το CPU-Z. Επισης θα ήθελα να ρωτησω τι settings βαλω in-game , στο steam launch settings , στο amd radeon settings και γενικα τι μπορω να κανω για να βελτιώσω τα fps ? Ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα παιδια λοιπόν ποσταρω παρακάτω το pc μου : CPU : Intel Core i7-2700K 3.50GHz Sandy Bridge Motherboard : Asus P8Z68-V PRO GEN3 Memory: 2x8 = 16GB me DRAM frequency 823.2MHz GPU : AMD Radeon HD 7800 series 2048 MB O προηγουμενος ιδιοκτητης μου ειπε οτι το ειχε κανει overclock και δεν ανεβαζε θερμοκρασια. Εχει ψυκτρα πολυ καλη απλα δεν θυμαμαι ποια ειναι ακριβως. Παιζω PUBG ( Playerunknown's Battlegrounds) και γενικα δεν εχω πολυ καλα fps οποτε σκευτομαι να το κανω overclock . Λετε να αξίζει ? Και εαν οχι τοτε τι νομιζετε οτι πρεπει να αλλαξω για να μπορω να το παιζω με καλυτερα fps ? Αν θελετε παραπανω χαρακτηριστικα μπορω να ποσταρω το .txt απο το CPU-Z. Επισης θα ήθελα να ρωτησω τι settings βαλω in-game , στο steam launch settings , στο amd radeon settings και γενικα τι μπορω να κανω για να βελτιώσω τα fps ? Ευχαριστώ ! Aν και το game ειναι early access ακομη κ πολλα μπορουν ν αλλαξουν..ξεκινα απο καρτα γραφικων πρωτα μαζι με oc του cpu...Μετα οταν βγουν coffe lake κτλ βλεπεις για πλατφορμα..Ingame settings δοκιμασε ολα low με μερικα medium..δεν θελει ολα low γιατι θα τον πιει ο cpu.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjBl3nd Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Προβλημα με το παιχνιδι Playerunknown's Battlegrounds Μαγκες παιζω το γνωστο σχεδον σε ολους pubg και στην αρχη καθε match οταν βρισκομαι πλεον στο map αφου εχω πεσει απο το αεροπλανο και εχω ανοιξει το αλεξιπτωτο, ολα τα Objects ειναι καπως ετσι (βλεπε screenshot) και θελει λιγος χρονος ωστε να διορθωθουν και να φτιαξουν τα object οποτε αναγκαστικα πρεπει να περιμενω κατι που σε κανει να ξενερωσεις ασχημα γιατι ακομα και ο παραμικρος χρονος μπορει να σε βοηθησει να κερδισεις το γκεϊμ και ρωτω εγω τωρα... πως φτιαχνεται;; αν φτιαχνεται και τι φταιει που αργουν να φορτωσουν κανονικα τα objects;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Ωω ρε λες κ εχει παρει LSD ειναι..χαχαχα!! specs!?!?! To χεις σε ssd η hdd?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 αν υπαρχει ομαδα απο εδω μεσα ενδιαφερομαι και εγω να κανω join... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjBl3nd Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Ωω ρε λες κ εχει παρει LSD ειναι..χαχαχα!! specs!?!?! To χεις σε ssd η hdd?? cpu: i5 6500 3.2GHz mobo: msi b150m bazooka gpu: asus strix r9 380 4gb ram: hyper x fury 8gb x1 οτι αλλο χρειαστεις πες μου να το γραψω και εχω hdd μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batigoal9 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 cpu: i5 6500 3.2GHz mobo: msi b150m bazooka gpu: asus strix r9 380 4gb ram: hyper x fury 8gb x1 οτι αλλο χρειαστεις πες μου να το γραψω και εχω hdd μονο Θέμα σκληρού είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα