aOUaS88 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 guys τι fps εχετε στο παιχνιδι? εγω με 1700X/GTX1070/16GB 3200Mhz RAM και το game σε M.2 εχω 40-70 fps σε low, και σε μερικα σημεια ακομα λιγοτερο. Ειναι φυσιολογικο? ΦΙλε μ οντως κατι δν παει καλα..Με 1070 εγω με ολα ultra εκτος απο shadows k foliage βαραω μεχρι 110-120 κ κατω απο 60 ουτε για αστειο δν πεφτει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι ότι έχουνε πουλήσει το μεγαλύτερο ποσοστό που είναι να πουλήσουν και για να συνεχίσουν το support/development στο παιχνίδι θέλουν κάποιο σταθερό εισόδημα το οποίο μπορεί να βγει από τα lootboxes. Σκεφτείτε ότι αν δεν κάνουν αυτό το πιο πιθανό είναι να σταματήσουν το development γιατί πολύ απλά δεν πρόκειτε να έχουν άλλο κέρδος. Well..μιλάμε για παραπάνω από 100 μύρια από πωλήσεις χωρίς publisher από ένα team 35 ατόμων και τώρα έφτασε τα 90+. Χωρίς να βάλουμε τις πωλήσεις που κάνει καθημερινά και τις πωλήσεις που θα κάνει μετά το release γιατί πολύς κόσμος δεν αγοράζει EA games, άντε ok υπάρχει η ταρίφα του steam. Νομίζω δεν θα πεινάσουν χωρίς να βάλουν micros 5 μύρια plus φτάνουν για ένα χρόνο να δουλεύουν όλοι αυτοί με 5000 μισθό τον μηνα Συνήθως είναι pure greed buddy και σπανια ο λόγος για να support. Anyways η νεκροψία θα δείξει αν και είναι κλασσικό να milk the fuck out από οτιδήποτε πουλάει πολύ. https://www.youtube.com/watch?v=SDkpx8FBZc8 Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2017 από {TDi}Dj2k..infc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anuminas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 guys τι fps εχετε στο παιχνιδι? εγω με 1700X/GTX1070/16GB 3200Mhz RAM και το game σε M.2 εχω 40-70 fps σε low, και σε μερικα σημεια ακομα λιγοτερο. Ειναι φυσιολογικο? ούτε για αστειο δεν θα έπρεπε να έχεις τέτοια frames, τα 70 fps θα έπρεπε να ειναι περίπου το ελάχιστο frame rate με ολα τερμα σε 1080p ανάλυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 το όλα low πάντως σε εμένα έχει χειρότερα frames με 760 και i5-6500, όλα very low εκτός από ΑΑ high, textures high, screen scale 90 και draw distance high παίζω 70 frames έως 90 και ελάχιστα τα 55-60 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Κάνε unusuall drivers και ξανά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kadaz Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 ούτε για αστειο δεν θα έπρεπε να έχεις τέτοια frames, τα 70 fps θα έπρεπε να ειναι περίπου το ελάχιστο frame rate με ολα τερμα σε 1080p ανάλυση. 1440p ειμαι και εχω κανει τα παντα απο ddu drivers μεχρι να αλλαξω το OC μου στο cpu. Με ενοχλει περισσοτερο οτι μερικες φορες πεφτει 40fps και δε μπορω να παιξω. Επισης το ΜΟΝΟ που κανει το game smooth ειναι το vsync, χωρις αυτο το tearing ειναι απιστευτα εντονο για να παιξω οπως πρεπει, αλλα και με αυτο πεφτω 40 fps μερικες φορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 http://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1451700696565067398 Πατς νότες... Επιτέλους... Players may now re-enter games if they have been disconnected mid-game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisflou7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) test-αρισμα στα πληρωτεα crates? στην ζωη οσο ζεις μαθαινεις λενε κ δν ειναι λιγα (?)τα 31 χρονια μου. εχει αρκετα παντως ενδιαφεροντα αυτη τη φορα.. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2017 από babisflou7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vigilante1319 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 με ι5-2500 ram 8gb και amd 5750 series το παιζω?Γιατι θελω να το αγορασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δεν τηρείς καν τα minimum άμα κοιτάξεις: Steam Store https://www.youtube.com/watch?v=WkBcUhpAMnA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vigilante1319 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Ενταξει εχω παιξει και καλυτερα παιχνιδια με υποχωρησεις στην αναλυση θα εχω ομως οντως τοσο θεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 1. Δεν τηρείς τα minimum.2. Το game δεν είναι fully optimized atm.3. Δεν υπάρχει refund όταν δεν τηρείς τα min specs.Οποτε ναι κανένα θέμα, αγόρασε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vigilante1319 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δεν μπορω να βλεπω αλλα βιντεακια με το PUBG μου εχουν κανει πλυσει εγκεφαλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δεν μπορω να βλεπω αλλα βιντεακια με το PUBG μου εχουν κανει πλυσει εγκεφαλου ναι γιατί ας πούμε,αυτοί σε έχουν πιάσει και σε έχουν δέσει σε μια καρέκλα και σε βάζουν να παρακολουθήσεις με το ζόρι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δεν μπορω να βλεπω αλλα βιντεακια με το PUBG μου εχουν κανει πλυσει εγκεφαλου Πάρε το h1z1 KoTK Ίδιο παιχνίδι από ότι έχω καταλάβει απλά λίγο πιο Arcade από το PUBG Και φτηνό και δεν θέλει τρελά Specs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα