Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πήρα τελικά το παιχνίδι και προσπαθώ να το συνηθίσω να δω τι γίνεται γιατι δεν εχω πάιξει παρόμοια παιχνίδια , καλύτερα πάντως απο οτι κατάλαβα ειναι να εχεις μια ομαδούλα να παίζετε μαζί ειναι πιο διασκεδαστικό.

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πήρα τελικά το παιχνίδι και προσπαθώ να το συνηθίσω να δω τι γίνεται γιατι δεν εχω πάιξει παρόμοια παιχνίδια , καλύτερα πάντως απο οτι κατάλαβα ειναι να εχεις μια ομαδούλα να παίζετε μαζί ειναι πιο διασκεδαστικό.

Το σολο είναι πιο πολύ camping, το duo/squad έχει πιο πολύ gunfight. 

• Like 1
Δημοσ.

αντε ωραίος.. Αν δεν έχεις παίξει τα άλλα καρκινικά ακόμα. Καλύτερα.. Ναι το solo είναι για μια στο τόσο
Δημοσ.

Το  πηρα και μου αρεσει παρα πολυ, αγωνια οση θελεις, καθε γυρος και διαφορετικος. Περιμενω φιλαρακι σε λιγες μερες να παιξουμε duo, αλλα αν καποιος θελει ας με κανει add στο steam με το ιδιο nickname.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και εδώ παίδες, αν θέλει κανείς για party, αλλά δεν ξερω που πάνε τα 4. 

Steam ID: Mikolzed

Δημοσ.

ftfy

Έχω φάει συνολικά 37 μέρες ban εως τώρα από τους "κοσμήτορες" αυτού του site και θα κάτσω να σκάσω για 3 ωρίτσες από τον Άγνωστο Παίχτη (όχι στρατιώτη) ROFL. Get A Grip

• Like 1
Δημοσ.

Κανείς ενδιαφερόμενος για Squad? προς το παρόν είμαστε 2 μέτριοι παίχτες ... που ψάχνουμε άλλους 1-2 να δοκιμάσουμε και το Squad

Όποιος θέλει ας στείλει ένα PM  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Έχω φάει συνολικά 37 μέρες ban εως τώρα από τους "κοσμήτορες" αυτού του site και θα κάτσω να σκάσω για 3 ωρίτσες από τον Άγνωστο Παίχτη (όχι στρατιώτη) ROFL. Get A Grip

The 2 timessss ΕΣΥ??

Εκλαψα... :-D

Δημοσ.

Παίδες μηπως να φτιαχνετανε ενα insomnia groupακι στο steam μονο για το PUBG όπως έχουν κάνει και τα παιδιά στο rocket league?

Δεν το έχω το game, ίσως στο μέλλον το πάρω

Δημοσ.

Τελικά δεν άντεξα και το πήρα και εγώ.

Στο δεύτερο παιχνίδι που έπαιξα τελείωσα δεύτερος δεν το λες και άσχημα για πρωτάρη :P Όχι πως είναι και δύσκολο όταν παίζεις Solo, camping και άγιος ο θεός.

Πάντως τα πρώτα δείγματα είναι πολυ ευχάριστα, τεράστιος κόσμος, πάρα πολλοί παίκτες και ένα απολαυστικό Shooting. Αν βάλουν και τα νέα maps τότε θα 25€ που ζητάει θα είναι τζάμπα.

Αύριο προβλέπεται κάψιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...