SPANK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Το πήρα τελικά το παιχνίδι και προσπαθώ να το συνηθίσω να δω τι γίνεται γιατι δεν εχω πάιξει παρόμοια παιχνίδια , καλύτερα πάντως απο οτι κατάλαβα ειναι να εχεις μια ομαδούλα να παίζετε μαζί ειναι πιο διασκεδαστικό.
k4ts0u Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Το πήρα τελικά το παιχνίδι και προσπαθώ να το συνηθίσω να δω τι γίνεται γιατι δεν εχω πάιξει παρόμοια παιχνίδια , καλύτερα πάντως απο οτι κατάλαβα ειναι να εχεις μια ομαδούλα να παίζετε μαζί ειναι πιο διασκεδαστικό. Το σολο είναι πιο πολύ camping, το duo/squad έχει πιο πολύ gunfight. 1
galanos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Το πήρα τελικά το παιχνίδι και προσπαθώ να το συνηθίσω να δω τι γίνεται γιατι δεν εχω πάιξει παρόμοια παιχνίδια , καλύτερα πάντως απο οτι κατάλαβα ειναι να εχεις μια ομαδούλα να παίζετε μαζί ειναι πιο διασκεδαστικό. αντε ωραίος.. Αν δεν έχεις παίξει τα άλλα καρκινικά ακόμα. Καλύτερα.. Ναι το solo είναι για μια στο τόσο
mastixas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Το πηρα και μου αρεσει παρα πολυ, αγωνια οση θελεις, καθε γυρος και διαφορετικος. Περιμενω φιλαρακι σε λιγες μερες να παιξουμε duo, αλλα αν καποιος θελει ας με κανει add στο steam με το ιδιο nickname.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Και εδώ παίδες, αν θέλει κανείς για party, αλλά δεν ξερω που πάνε τα 4. Steam ID: Mikolzed
k4ts0u Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 O DrDisrespect (ένας από τους μεγαλύτερους streamers) έφαγε ban λόγω intended teamkill.
warlock9_0 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 O DrDisrespect (ένας από τους μεγαλύτερους streamers καρκινιαρηδες) έφαγε ban λόγω intended teamkill. ftfy
DrDisrespect Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 ftfy Έχω φάει συνολικά 37 μέρες ban εως τώρα από τους "κοσμήτορες" αυτού του site και θα κάτσω να σκάσω για 3 ωρίτσες από τον Άγνωστο Παίχτη (όχι στρατιώτη) ROFL. Get A Grip 1
administrator Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Κανείς ενδιαφερόμενος για Squad? προς το παρόν είμαστε 2 μέτριοι παίχτες ... που ψάχνουμε άλλους 1-2 να δοκιμάσουμε και το Squad Όποιος θέλει ας στείλει ένα PM 1
ShooterX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Έχω φάει συνολικά 37 μέρες ban εως τώρα από τους "κοσμήτορες" αυτού του site και θα κάτσω να σκάσω για 3 ωρίτσες από τον Άγνωστο Παίχτη (όχι στρατιώτη) ROFL. Get A Grip The 2 timessss ΕΣΥ?? Εκλαψα...
jek20 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Παίδες μηπως να φτιαχνετανε ενα insomnia groupακι στο steam μονο για το PUBG όπως έχουν κάνει και τα παιδιά στο rocket league? Δεν το έχω το game, ίσως στο μέλλον το πάρω
galanos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) σας εφτιαξα εδω https://discord.gg/UCpDRZy Insomnia κανάλι Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2017 από galanos 1
jek20 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Guess what! Το πήρα και εγώ! Πολύ ήθελα για να πειθώ 1
BlueBlade Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Τελικά δεν άντεξα και το πήρα και εγώ. Στο δεύτερο παιχνίδι που έπαιξα τελείωσα δεύτερος δεν το λες και άσχημα για πρωτάρη Όχι πως είναι και δύσκολο όταν παίζεις Solo, camping και άγιος ο θεός. Πάντως τα πρώτα δείγματα είναι πολυ ευχάριστα, τεράστιος κόσμος, πάρα πολλοί παίκτες και ένα απολαυστικό Shooting. Αν βάλουν και τα νέα maps τότε θα 25€ που ζητάει θα είναι τζάμπα. Αύριο προβλέπεται κάψιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα