Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως για οσους θελουν να μαθουν το game καλυτερα επειδη δυσκολευεστε δειτε λιγο twitch τον TSM_VISS να μαθετε spots kai τακτικες, επισης θελετε εμπειρια για να πειτε οτι κανετε κατι δλδ ωρες στο παιχνιδι

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ετυχε να παιξω το συγκεκριμενο παιχνιδι απο account ενος φιλου, μετα απο αρκετη παροτρυνση και μπορω να πω πως με εντυπωσιασε αρκετα ,παρολο που ειναι early access.

Πρεπει να ναι καλυτερο online survival shooter που εχω παιξει/δει κατα την αποψη μου,σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω μολις βγει σε full release και στρωσει το κακιστο optimization με κακο performance και αρκετα crashes.Γενικα παντως, για early access εχει πολυ στιβαρο gameplay και shooting,δηλαδη θα μπορουσε ηδη να ειναι ενα low budget full release.

Η τακτικη παιζει μεγαλυτερο ρολο απτα mechanics σε σχεση με κλασσικα shooters,εχει διαφορους τροπους για να προσπαθησεις να επιτυχεις την νικη σου. Οπως π.χ να κανεις camp σε κεντρικα σημεια του κυκλου με τακτικο πλεονεκτημα και να καθαριζεις οποιους ερχονται προς τα εσενα. Η να κινησε στα περιχωρα του κυκλου αποφευγοντας τα πολλα πιστολιδια και αφηνοντας τους αλλους να φαγωθουν. Η μπορεις να παρεις καποιο οχημα και να εισαι συνεχεια σε κινηση,πατωντας και κανεναν που και που.

Επισης ο ηχος παιζει σημαντικοτατο ρολο για να προσανατολιζεσαι,δεν θα επαιζα ποτε το συγκεκριμενο game χωρις ηχο.

Το παιχνιδι παντως εχει αρκετο garbage loot,τα πιστολια ειναι για πεταμα και μονο κατι assault rifles και snipers αξιζουν πραγματικα.Αντε και καποιες καραμπινες για μαχη indoors.Το mod system μ'αρεσε στα οπλα,αν και τα scopes ειναι τα μονα υπερπολυτιμα mods.

Μετραει πολυ στο replayability το random generated loot και τυχαιες τοποθεσιες απο οχηματα,το τυχαιο σημειο που θα εμφανιστει ο κυκλος οπως και το που θα εμφανιστει το αεροπλανο που ξεκινας το παιχνιδι.Κανενα παιχνιδι δεν εμοιαζε ιδιο,τουλαχιστον οσο επαιξα εγω. Βεβαια αποτι διαβασα υπαρχουν περιοχες που εχουν de facto καλυτερο loot απο αλλες,οποτε ουσιαστικα πολλοι παικτες πηγαινουν εκει περα κατευθειαν.

Το παιχνιδι επισης εχει solo,duo και squad mode.Επαιξα μονο το duo mode μαζι με εναν φιλο μου,ωστοσο σε πρωτη φαση θεωρω πως ειναι πιο ενδιαφερον απο solo διοτι απαιτει συντονισμο και ισως λιγο περισσοτερο τακτικη γιατι αντιμετωπιζεις επισης ομαδες 2 ατομων.Μπορεις να κανεις διαφορα πραγματα οπως cover fire,να κανεις "bait" και ο συμπαικτης σου να τους κανει flank απο πισω η πλαγια.Δεν επαιξα καθολου squad,αλλα θεωρω πως θα ναι εξισου καλο με το duo mode,ισως και καλυτερο.Λογικα θα χρειαζεται ακομα περισσοτερο συντονισμο.

Εχω μεγαλη περιεργεια να δω πως θα εξελιχθει το συγκεκριμενο game και τι θα προσθεσουν στην συνεχεια.Ηδη φτιαχνουν ενα νεο map αποτι διαβασα. Προσωπικα θα ηθελα περισσοτερα ειδη απο traps του παιχνιδιου,οπως οι βομβαρδισμοι που γινονται σε διαφορα σημεια.Θα χε επισης ενδιαφερον τα αεροπλανα που ριχνουν loot να ριχναν κανα rocket launcher που να ηταν τερμα OP και να γινοταν σφαγη για το ποιος θα το παρει. Επισης αναμενω περισσοτερα οχηματα και οπλα.

Και για να κλεινω,θα εχει μεγαλο ενδιαφερον το πως θα εξελιχθει το competitive σε αυτο το παιχνιδι,θα γινονται απιστευτα παιχνιδια σε top level πιστευω.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ κάνω κάτι σοβαρά λάθος. Αν και ποτέ δε τα πήγαινα καλά με τα παιχνίδια του είδους, με έχουν τρελάνει στα headshots.

Δημοσ.

Εγώ κάνω κάτι σοβαρά λάθος. Αν και ποτέ δε τα πήγαινα καλά με τα παιχνίδια του είδους, με έχουν τρελάνει στα headshots.

Ισως peekαρεις αργα η γενικα λαθος

Δοκιμασε το lean με Q/E και γενικα παντα να εχεις τον στοχο εκει που θες να ειναι πριν κανεις ads , ετσι μπορεις να κανεις fast peeks και να ξαναμπαινεις πισω απο cover

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δειτε λιγο twitch τον TSM_VISS να μαθετε spots kai τακτικες,

Mαλλον δν εχεις δει τον Grimmmz   :)

Επεξ/σία από aOUaS88
  • Like 3
Δημοσ.

Mαλλον δν εχεις δει τον Grimzz   :)

Τον παρακολουθώ σχεδόν κάθε πρωί από μαγαζί.Ο Ινδιάνος είναι πραγματικά απίστευτος :)

• Like 1
Δημοσ.

Τον παρακολουθώ σχεδόν κάθε πρωί από μαγαζί.Ο Ινδιάνος είναι πραγματικά απίστευτος :)

Τον παρακολουθω κ γω κανα μινα..Μπορω να πω οτι το εχει παει σε αλλο επιπεδο ο φιλος...Θυμαμαι χαρακτιρηστηκα μια μερα πεφτει στο σχολειο κ μεσα σε 2 με 3 λεπτα ειχε καθαρισει 10 ατομα ιζι...Eiναι σαν να εχει wallhack k aimbot μαζι ο πουστης..

Κ ενα ωραιο clipaki

https://www.youtube.com/watch?v=O3GKFHsvrdk

• Like 1
Δημοσ.

Αν και γενικά δεν παίζω early access παιχνίδια μιας και εχουν διάφορα θέματα το συγκεκριμένο παιχνίδι μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και με ψήνει να το αγοράσω άμεσα , το θετικό ειναι οτι μέχρι στιγμή υπάρχει μεγάλη κοινότητα και φαίνεται να μην ειναι μια αρπαχτή ( αυτο φοβάμαι συνήθως με τετοια παιχνίδια )

• Like 1
Δημοσ.

Αν και γενικά δεν παίζω early access παιχνίδια μιας και εχουν διάφορα θέματα το συγκεκριμένο παιχνίδι μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και με ψήνει να το αγοράσω άμεσα , το θετικό ειναι οτι μέχρι στιγμή υπάρχει μεγάλη κοινότητα και φαίνεται να μην ειναι μια αρπαχτή ( αυτο φοβάμαι συνήθως με τετοια παιχνίδια )

Ωστοσο ολα του ειδους στην αρχη παντα ειχαν κοσμο...Ισως οχι τοσο πολυ αλλα παντα υπηρχε το αναλογο hype.Το συγκεκριμενο φαινεται οντως να ξεχωριζει.Ας το ελπισουμε γιατι εχει αγοραστει και μετα απο 10ωρες εφαγε unistall λογω optimization απο μενα.Βεβαια υπηρξαν καποιες βελτιωσεις αλλα θα περιμενω μεχρι τον Σεπτεμβριο για να το ξαναδω!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...