Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντός εγώ μέχρι τώρα βλέπω ότι δεν είναι μια αρπαχτή... Καμία σχέση με όλλα τα άλλα... Μέσα σε ένα 3 μηνο έχουν κάνει προσπάθεια να βελτιώσουν το optimize και φυσικά έχει ακόμη δουλειά.. Έχουμε δει ότι βάζουν συνέχεια καινούργια όπλα. Θα βάλουν καινούργια μαπ.. Map με 50 ορόφους.. Zombie mode... Σκαρφάλωμα κτλπ... Κάτι διαφορετικό με όλα τα άλλα...

• Like 4
Δημοσ.

το παιχνιδι για μενα ειναι εθιστικο προφανως σε squad φαση... ωστοσο θεωρω πως μετα απο τα 4 μυρια πωλησεις πρεπει κ συ αυριο (αμεσα δλδ) να εισαι ετοιμος...

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα καποιος να με βοηθησει λιγο με τα fps και γενικα τι πρεπει να κανω για να τρεξει το παιχνιδι καλυτερα

!

ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, χθες το βραδυ αγορασα και γω το game. Πρωτη εντυπωση καλη, πολυ ενδιαφερον. Εχετε κανα hint να δωσετε; Επισης αν ενδιαφερεται κανεις να βοηθησει ingame η να παιξουνε κανα duo/squad με λενε tagarian.

Δημοσ.

Σε φίλου με gtx 970 1080p το game τερματίζει την Vram του στα 4.1Gb,αρα λογικά υπάρχει ακόμα memory leak. Εγω με τη 1070 στα 1440p σταμάτησε η Vram στα 6.1Gb. Βέβαια εγώ παίζω νερο το game ούτε έχω προσέξει lag τελευταία αλλα αυτός έχει πολυ συχνά spikes που λογικά θα ευθύνεται ο τερματισμός της μνήμης του. Είναι άλλος με 970 που να παίζει κομπλε το Game?

Έχει ακόμα δρόμο το παιχνίδι αλλα απο οτι φαινεται είναι σε καλα χέρια και έχουμε να δούμε ακόμα πιο πολλά και ωραία πράγματα.

Με τι settings εχεισ 6,1gb?

Δημοσ.

Σε φίλου με gtx 970 1080p το game τερματίζει την Vram του στα 4.1Gb,αρα λογικά υπάρχει ακόμα memory leak. Εγω με τη 1070 στα 1440p σταμάτησε η Vram στα 6.1Gb. Βέβαια εγώ παίζω νερο το game ούτε έχω προσέξει lag τελευταία αλλα αυτός έχει πολυ συχνά spikes που λογικά θα ευθύνεται ο τερματισμός της μνήμης του. Είναι άλλος με 970 που να παίζει κομπλε το Game?

Έχει ακόμα δρόμο το παιχνίδι αλλα απο οτι φαινεται είναι σε καλα χέρια και έχουμε να δούμε ακόμα πιο πολλά και ωραία πράγματα.

970 και κομπλε, ενταξει κατι μικρα random stuttering τα τρώω(ειναι και η unreal engine..) δεν το λες και νερο για τα στανταρ μου αλλα γενικα stable ειμαι δεν εχω παράπονο ειδικα τελευταια εχει στρώσει αρκετά.

Δημοσ.

Ρε παιδες παίζει κανα πρόγραμματακι να δω σε τi ping παίζω? 

Εγω συνεχίζω να κολλάω και δέν βρίσκω το λόγο ακόμα, κάτι μ λέει οτι πολύ ms

Δημοσ.

Πολυ δυσκολο το game ρε μαγκες. Συνηθως προσπαθω να μη μπλεκω αναμεσα σε πολλους , αλλα και παλι αντε να παρω 1-2 kill. Υπαρχει κανα guide που να αξιζει να διαβασω?

Δημοσ.

Πολυ δυσκολο το game ρε μαγκες. Συνηθως προσπαθω να μη μπλεκω αναμεσα σε πολλους , αλλα και παλι αντε να παρω 1-2 kill. Υπαρχει κανα guide που να αξιζει να διαβασω?

Με 1-2 kills μπορείς να πάρεις και game εύκολα. Το πιο σημαντικό νομίζω είναι το positioning στο συγκεκριμένο game.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...