Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ εγώ ομος ακόμα δέν κατάλαβα γιατί εφόσον τα έχω ολα Low φτάνει χρήση μέχρι 7,2 in game και οτα πεφτω απο τοαεροπλάνο να βαράει 7,6 απο τα 8.

υποπτευομαι οτι εκει ειναι το πρόβλημα και κολλάει δέν εχω και καμια εξτρα ραμ να δοκιμάσω,

Δημοσ.

Οκ εγώ ομος ακόμα δέν κατάλαβα γιατί εφόσον τα έχω ολα Low φτάνει χρήση μέχρι 7,2 in game και οτα πεφτω απο τοαεροπλάνο να βαράει 7,6 απο τα 8.

υποπτευομαι οτι εκει ειναι το πρόβλημα και κολλάει δέν εχω και καμια εξτρα ραμ να δοκιμάσω,

Υπάρχει περίπτωση να γεμίζει η vram και μετά αναγκαστικα να χρησιμοποιεί τη ram ή ακόμα χειρότερα το page files με τα γνωστά δυσάρεστα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Υπαρχει σιγουρα launch option για να capαρεις την ram που χρησιμοποιει αλλα δεν το θυμαμαι 

Δημοσ.

Υπαρχει σιγουρα launch option για να capαρεις την ram που χρησιμοποιει αλλα δεν το θυμαμαι 

Τι ειναι αυτο ακριβός? τι εννωείς να την capaρω?

Δημοσ.

Δινεις στην ουσια εντολη στο παιχνιδι μεσα απο το steam οτι δεν μπορει να χρησιοποιησει πανω απο χ ram

Σε σενα που χρησιμοποιει ολη σχεδον τη ram though δεν ξερω αν θα εχεις λιγοτερα fps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...