Atallos1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Aν γουσταρεις τα BR games και εχεις decent pc αξιζει
k4ts0u Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Το VSS ή θα το λατρεύεις η θα το σιχαίνεσαι. Προσωπικά δε μου αρέσει γιατί δε μπορώ να συνηθίσω το bullet drop. Ο μόνος λόγος να το πάρεις είναι άμα δεν έχεις σιγαστήρα σε rifle κατ'εμέ. Την τελευταία βδομάδα σταμάτησαν τα θέματα server lag σε μένα. Καμιά σχέση με τις 2 προηγούμενες εβδομάδες.
k4ts0u Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Άμα έχεις twitch prime και έχεις συνδέσει τα account σου δίνει 3 skin. 2
galanos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Άμα έχεις twitch prime και έχεις συνδέσει τα account σου δίνει 3 skin.Τα πήρα.. Κρίμα. Δνε μπορώ να τα πουλήσω αχχα
Atallos1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Καινουριο οπλο (7.62 μονο απο crate ) και ενα clipακι που δειχνει τα animations απο climbing/vaulting https://clips.twitch.tv/BeautifulConfidentDonkeyBudStar 1
galanos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 http://www.pcgamer.com/vaulting-climbing-and-diving-through-windows-are-coming-to-playerunknowns-battlegrounds/?utm_content=buffer51dcf&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamerfb Μα περιμένω πως κ πως.... Παρά πολύ καλή δουλειά.... Θα κάνει την διαφορά... Φυσικά και. Με τα καινούργια μαπς γιατί έχω αρχίσει και το βαριέμαι πολύ το map https://youtu.be/fezKaCu9_JY
warlock9_0 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 θα το τσιμπήσω κι εγώ σήμερα λογικά αν και περίμενα να φτιάξουν πρώτα first person servers έχει διαβάσει κανείς αν θα βγει στα sales μήπως περιμένω λίγο ακόμα? αν και δε θυμάμαι να έχει βγει ποτέ early access σε summer sales
k4ts0u Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δύσκολο να βγει σε sales. Και αν βγει άντε να το πανε 25ευρώ.
galanos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Πο.... Σούπερ...... Θα βάλουν και ζόμπι στο παιχνίδι.. Ελπίζω να μπει σαν Mode... Zombies are coming to Erangel! Inspired by PUBG Partners, we will be adding zombie animations to PUBG. We don't have an ETA yet as we would like to first focus on optimization and polishing the current gameplay. But here is a sneak peek. Enjoy!
mastoras007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα παιδια. Μπορει να μου πεί κάποιος κατα μέσο ορο χρήση ράμ κατα το game? πχ οταν πευτει εμένα φτάνει στα 7,6 απο τα 8 που εχω και ψιλο λαγάρει με κάρτα γραφικών 1050 ti και i3 4150 επεξεργαστή,πολές φορές στο lobby με πετάει εντελός απο το game Το pc φταιει η το κακογραμμένο παιχνίδι?η και τα 2? Εχω 2 ράμ απο 4 και δέν εχω άλλη υποδοχή σκευτομαι να πάρω μια 8άρα να αντικαταστησω την 1 4άρα συνολο 12g.
pc_admin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 σιγουρα εινα κακογραμενο παιχνιδι για το lag, με 8 gb ram ειμαι κ εγω αλλα δεν με χει πεταξει εξω ποτε Αμφιβαλω αν θα βελτιωθει κ με αλλη ram, αν δεν το φτιαξουν αυτα θα συμβαινουν Περιμενουμε κ αλλα patch ,ειναι alpha version ουσιαστικα το παιχνιδι
mastoras007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Κάνε αν μπορείς μια δοκιμή και πές μου χρήση ράμ..οταν πεφτεις απο το αεροπλάνο και ονατ τρέχεις στο μάπ. ΥΓ: ολα very low εκτός απο το view distanse
Atallos1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 8 κι εδω , πολυ σπανια εχω crashes Πανω απο 5 ram δεν το εχω δει να παιρνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα