Anuminas Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Σίγουρα δεν ειναι και οτι καλυτερο υπάρχει εκει έξω ως προ τα γραφικά, αλλά με δεδομενα την έκταση του χάρτη και τους εκατό παίχτες τα γραφικά του ειναι αρκετά καλά, ιδιαίτερα μου άρεσε ο αληθοφανής φωτισμος, επισης τα οπλα ειναι εξαιρετικά σχεδιασμένα. Επισως θεωρω κατι παραπάνω απο βέβαιο πως θα τα βελτιώσουν αρκετά μέχρι την κανονική κυκλοφορία. Το να λεμε πως έχει γραφικά 2005, κάτι τέτοιο εντάσσεται στα πλαίσια της γραφικότητας.
k4ts0u Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Οι Devs έχουνε δηλώσει ότι παρότι μπούνε skins θα κρατήσουνε realistic feel στο παιχνίδι. Μακάρι να το κάνουν και να μην καταλήξει τόσο πολύχρωμο όπως το h1z1.
Prospector8 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Προσοχη ακολουθουν σκληρες εικονες παιχνιδιου με γραφικα 2005: 4
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Τι σημασία έχουν τα graphs σε τέτοιο game? Πιστεύω ότι οι περισσότεροι players θα προτιμούσαν κατωτερα graphs ώστε να έχουν καλύτερο performance. 4
galanos Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Ρε πάμε καλά? Κλαίω τι δεν έχει καλά γραφικά το παιχνίδι?
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Φίλε άμα δεν έχεις δει αλλαγές εσύ.. Πραγματικά εισαι τυφλός... ένα λόγο πες μου για την προσωπική επίθεση.. Βρες μου τί κακό είπα! Μπας και έχετε πάρει μετοχές από την εταιρία; Δεν εξηγείται αλλιώς.. Άλλη φορά θα έρχομαι με ένα αρκουδάκι να το χαϊδεύουμε. Αφήνω και αυτό εδώ,για να τρελαθείτε λίγο και να μην κοιμάστε τα βράδια. 4
galanos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 πια πρωσοπικη επιθεση βρε... ? κουβεντα κανουμε... δεν ... αστο. οτι και να πουμε . εισαι και θα εισαι αρνητικος . και ναι δικαιο εχεις... δεν εχουμε μετοχες.... απλα πρεπει να ειμαστε οσο πιο αντικειμενικοι μπορουμε ο καθενας... εγω στο εχω ξανα πει... το συγκρινω με H1z1 και Dayz...
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 πια πρωσοπικη επιθεση βρε... ? κουβεντα κανουμε... δεν ... αστο. οτι και να πουμε . εισαι και θα εισαι αρνητικος . και ναι δικαιο εχεις... δεν εχουμε μετοχες.... απλα πρεπει να ειμαστε οσο πιο αντικειμενικοι μπορουμε ο καθενας... εγω στο εχω ξανα πει... το συγκρινω με H1z1 και Dayz... εδώ με λες τυφλό,χωρίς να πω τίποτα κακό απολύτως, άμα αυτό δεν είναι προσωπική επίθεση τί είναι; Μην πούμε κάτι,αμέσως σας θίγουμε την "εκκλησία".. Το μόνο αντικειμενικό πράγμα μέσα σε 25 σελίδες,είναι το honest trailer από πάνω 1
aOUaS88 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 εδώ με λες τυφλό,χωρίς να πω τίποτα κακό απολύτως Mπορει να εκρινε κ απο το avatar p εχεις εκει με τα γυλια του καταρακτη 2
Apocalyptica Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Το μονο αρνητικο που εχει το παιχνιδι ειναι το de-sync και το optimization, τωρα οσο για το videaki πιο πανω το οτι πεθαινεις σχεδον 80% απο πισω και 90% προσπαθωντας να pushareis ατομα σε σπιτια ειναι γιατι οι περισσοτεροι ειναι χεστηδες campers, οσο tactical και να ειναι το παιχνιδι πολλοι το παρατραβανε με το camping. Εγω ειμαι top 100 σε duo και παραπανω απο 2 λεπτα δεν εχω κατσει σε σπιτι,εν κατακλειδι θελω να πω πως το Game το ψιλοχαλαει το community
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Datamined Stats για ολα τα οπλα , attachments κτλ 3
galanos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Καλά αυτό το vss ρε παιδία δεν κάνει για τίποτα.. Άχρηστο..
Apocalyptica Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Καλά αυτό το vss ρε παιδία δεν κάνει για τίποτα.. Άχρηστο.. καλα ναι, με κανα extended στο auto και απο κοντα ισως κανει κατι,και αν
giout Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 καλησπερα παιδες , πειτε μου κατι για αγορα αξιζει δηλαδη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα